Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (175)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina_anto/alina_anto.jpg)
alina_anto spune:
Citat: |
citat din mesajul lui prettysunshine Buna ziua,nu stiu daca ma mai tineti minte,sunt trecuta la prieteni pe prima pagina si inca va citesc,desi de scris n-am mai scris demult.Acum sunt colega de odisee cu alina_anto,iar Lorich a bagat nasul pe la noi pe la odisee,m-a recunoscut si mi-a sugerat ca ar fi bine sa anunt si aici vestea cea buna,asa ca o fac,fetelor am reusit,desi n-am crezut ca o sa mai apuc ziua asta,azi am fost si la medic si-am vazut bebe mic de 5 mm,sper sa fie totul in regula pana la sfarsit,se pare ca trebuie sa fac teste pentru ca am peste 35 de ani si a crescut riscul de probleme la bebe. ![]() Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway. |
Ti-am scris in partea cealalta
![](floare.gif)
Alina
![](smiley_pregnant.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Adriana_78/Adriana_78.jpg)
Adriana_78 spune:
Simonix, Doloress, Belleanne, Alina multumesc de rasp. insa cred ca Mustela, Avene sunt tot asa de scumpe. Doloress cat dai tu pe Mustela aia si cat de tine?
Alina, Uriage cate gr. are si cat costa?
Cleo, uleiul de masline e sigur bun, da e cam unsuros, ung dupa aia toate pijamalele si asternuturile, nu pot sa dau asa pe zone extinse
Eu pe Lipikar de la Roche-Posay dau deci 15 euro, si intr-o luna e gata.
Nici eu nu le-am dat pe ele cu creme cand erau mici, nici cu gel de sus nu le spalam de multe ori(numai cu apa) insa Lara acum la 5 ani, a inceput sa aiba pielea cam uscata si de uscata ce e, incepe sa o scarpine in zonele mai sensibile (in spatele genunchiului, zona opusa cotului).
o noapte linistita
Adriana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
Prettysunshine felicitari!
Adriana pai aici dau vreo 10-12 dolari pe un smapon, in Romania nu mai tin minte cat am dat, stiu insa ca mi s-a parut tare scump.
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina_anto/alina_anto.jpg)
alina_anto spune:
Adriana Pai acum i-am luat sticla de 750 ml, cu 45 lei (nu mai stiu exact). sunt si sticle mai mici (250 ml, 500 ml). Oricum e mai ieftina decat cele de la Avene sau Mustela.
Gravidutzelor, voi cu ce creme va dati pt vergeturi? Nici nu stiu de ce mai intreb, ca sunt plina de vergeturi de la Sara...
A mers fff proast netul azi..
Noapte buna!!
Alina 4+ , mamica fericita de Scortzisoara Sara-Maria (09.05.2008)
Doloress spune:
Alina eu ma dau cu Palmer's - cocoa tummy butter, e organic. Si eu sunt plina de vergeturi de la Patrick, am inteles ca tot secretul este sa te dai si dupa nastere... insa cine mai are timp atunci de creme Eu eram fericita daca apucam sa fac cate-un dus printre picaturi. De data asta vreau sa ma dau, ca eu am vergeturi de-a dreptul dureroase.
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
Doloress spune:
Am mai pus niste pozici de octombrie aici:
http://community.webshots.com/album/578739464QiComF?start=0
Am fost la cules de mere, Patrick a fost tare incantat, a cules o saculteata si ma chinui eu sa mananc, ca nici unul nu vrea, nici taica-su nici el, sa ma ajute. Cred ca trebuie sa fac ceva, o tarta, un compot ca am prea multe.
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Neata si [ceai]
Dolress ce poze superbe de toamna! Toamna adevarata, cum avem si noi acum 2 zile, ca-n rest... a fost direct iarna... Mi-ai facut pofta de merele alea cu bruma aia, aspectul ala neatins.
Alina eu acum folosesc ca si Doloress (vad) Palmers' cocoa butter. Am inteles ca se gaseste si-n Romanica, eu la Robert am primit un tub din SUA,a cum mi-am procurat din Londra, de la fartele mai mare a lui sensi blu, boots. Nu stiu sa-ti spun un rezultat final, o s avedem, ce a mers la mine super, in sarcina cu Robert, (pt ca tubuld e palmers m-a tinut putin) a fost mustela. Super buna.
Aseara am avut sedinta cu parintii al Robert --Doamne cuvintele astea ma fac sa simt ca parca prea repede trece timpul "sedinta cu parintii" ... s-a dus tati, am inteles ca trebuie sa confectionam costum de Halloween si ca va fi concurs de dovleci sculptati.
Aelita si eu "bagat la cutie" si Robert e inca ff atasat de , mai scapa din cand in cand cate o mana la tzitzi si e asa de fericit...zice tzitziii..paaa tzitzi ca l-am invatat ca e rusine sa mai bage mana acolo. Sau mai demutl ma tragea si i-am spus ca doare si acum cand are chef neaparat baga niste mai-maiuri de numa'numa.
Eu singur voi sta cu unul la san si cu unul cu mana pe san..in cel mai fericit caz.
Prettysunsshine O sa fie super bine! Sa mai treci pe al noi cu vesti, abia astept sa aud despre culoarea caruciorului! Multa sanatate si sarcina usoara!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 26+
![](images/user_woman.png)
cleo78 spune:
citat din mesajul lui prettysunshine Buna ziua,nu stiu daca ma mai tineti minte,sunt trecuta la prieteni pe prima pagina si inca va citesc,desi de scris n-am mai scris demult.Acum sunt colega de odisee cu alina_anto,iar Lorich a bagat nasul pe la noi pe la odisee,m-a recunoscut si mi-a sugerat ca ar fi bine sa anunt si aici vestea cea buna,asa ca o fac,fetelor am reusit,desi n-am crezut ca o sa mai apuc ziua asta,azi am fost si la medic si-am vazut bebe mic de 5 mm,sper sa fie totul in regula pana la sfarsit,se pare ca trebuie sa fac teste pentru ca am peste 35 de ani si a crescut riscul de probleme la bebe. ![]() Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway. |
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
normal ca te tinem minte!! sarcina usoara !! si mult succes in urmatorii 20 ani
![](pupic.gif)
aldaesme spune:
Uau Ingrid felicitari!!!! Daca ai stii ce ma bucur!!!! Trebuie sa mai vorbim musai! Ce fain! tre' sa punem tara la cale. Ce dragut...Acu' ma gandesc ca probabil fiind aici cu tatic de-aici va trebui sa faci carduri de anunt si saculeti pentru suikebontjes, te pot ajuta cu idei :))) Stiu desigur ca si voi aveti, dar zic asa...Si se mai inmulteste cercul prietenilor lui Lorelei!!!!
Desiree ma bucur oarecum ca nu sunt singura "ciudata". Te pup cu mare drag si pe Victoria si mai si
![](pupic.gif)
Simonixul mersi pentru filme, eu pe alea nu o sa le pun online deloc ca sunt cam slabe calitativ, dar o sa le pun pe un CD si vi-l dau cadou dupa ce reveniti din tara. apropo nu ti-ai masurat baiatul si eu deja sunt la faza maneci, asa ca daca ii e pre amare sau prea mic vina ta! Sper ca e vorba de prea mare...totusi
![](icon_smile_big.gif)
O zi buna tuturor si sanatate maxima!
Esme
Simonix spune:
Felicitari, Pretty - sarcina frumoasa, usoara si bebe sanatos
Fetelor, Robert nu o baut tzatza, dar sa vedeti ce imi face Cand il port in brate se joaca cu doamnele tzatze, le mangaie, face "pasi" cu manutza, daca nu am sutien ma trage de sfarcuri, visator asa... valeeeu... Incerc sa nu il bruschez dar nici sa il las asa, ii iau frumusel mana, ii distrag atentia, uneori ii explic ca acolo nu se umbla
sau ma rog, o sa umble mai incolo, pe la fete
dar nah, acusha sa ma lase in pace pe mine
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe