Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (409)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

La multi ani, kriss79! Sa-ti fie viata implinita!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Ca sa vezi ce rupta sunt de toate, nici macar nu stiu ce e FHM. Eu nu mai vreau sa vad haine frumoase si alte cele. Eu de la reduceri mi-am luat...manusi!

Ntzzzzz... N-ai nimerit-o cu hainele de data asta... Ba chiar acolo se pozeaza fara
FHM = www.fhm.ro/news/fhm-octombrie-cu-daiana-anghel-pe-ma%C8%99ini-retro" target="_blank">For Him Magazine

Iaca, va puteti inscrie la www.fhm.ro/fetele-fhm/fhmame/inscrie-te-la-fhmame" target="_blank">FHMame !!!

Bey, eu stiu numai de Playboy si Penthouse. Nu stiu de altele.

PS Luy, nu a sosit nimic la tine dinspre tarile reci?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Yaia, ce rau ca s-a raciot. Poate isi revine vremea si nu va strica planurile de week-end.

Ieri a nins si s-a depus deja. Lucky us!
Deci planurile de weekend s-au schimbat, impachetam si ducem totul la subsol pana la primavara.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Am vazut si puii identici ai Yaiei ( incredibil!!!) pe care ii pup tare, ca si pe mami, pe care o rog sa imi mai dea si mie un link la pozicile voastre de la party pe care le-am ratat in goana mea de recuperare a mesajelor de pe forum.

Rox, in acelasi album sunt toate pozele, nu am pus multe ca si asa se incarca greu si timp nu am nici sa mor:
http://family.webshots.com/album/578746634ykvBCw?start=0

Tare ma bucur de excursia copiilor, super ce s-au mai distrat!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui prisi
Yaia m... e la numar doar nu ne-am gandit inca la nume, avem ceva dar nu e cu M oricum mai avem ceva timp sa ne hotaram
nasol ca a nins deja si nu a apucat piticul sa se sature de masina , dar poate nu se aseaza iarna de tot si mai prindeti o zi doua uscate

Mey, orice nume veti alege, bagati un M in fata, ca la africani: M'Vlad, M'Dragos, M'Bogdan...
Ghinion, s-a asezat deja. si aici, de se aseaza iarna, nu prea mai pleaca pana prin aprilie-mai...Noi sa fim sanatosi, ca pe McQueen l-om conduce si la anu'!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui prisi
am cumparat o lista lunga cu rechizite

Fetelor, imi spuneti si mine numele si autorul caietelor speciale cand le-o veni vremea? Ca vreau sa lucrez si eu acasa cu Tudor dupa cartile romanesti.
Deja au inceput sa invete sa scrie la gradi... Tudor stie T si O. Cica anul asta ii invata sa-si recunoasca numele scris, sau macar prima litera a numelui...Bey, nu e prea devreme? Astia au innebunit, suratelor! Mi se pare ca se grabesc de numa'! Pai unde e copilaria lipsita de griji si numai cu joaca la gradinita, eventual ceva poezii si cantece?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ceamica
Acu' sa-ti zic de Seb. incepe sa strige : mami , mami melgem sa cumpalam masinuta lu' Tudol .
-Si unde mergem mami ?
- La liblalie
- Sigur si daca o gasim o cumparam !
Eram deja fericita ca azi nu mai alimentez pasiunea . Iti dai seama ca nu aveau asa ceva la librarie.
Iesim din librarie si Seb suparat:
-vleau cals , vleau cals
eu ignoram momentul
- Gata stiu , melgem la Tudol !

Noi va asteptam cu drag! Iti zic eu saptamanile cand nu suntem acasa, de ex viitoarea nu suntem. Dar in rest, veniti, va asteptam...numai sa fie pregatit Seb de lupta, cu Tudol nu prea imparte jucariile lui. Dar il pacalim noi cumva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Salutare fetelor!

Din pacate noi ne-am ales cu o frumoasa laringita asa ca de marti e consemnata la domiciliu, facem aerosoli cu adrenalina. Acum muceste la greu si tuseste intr-una. Bine ca nu a fost caz de antibiotic. Sper ca pana luni sa se recupereze ca tare rau ii pare ca lipseste de la gradi. Si ea se trezeste cand se joaca ca spune diverse chestii invatate la gradi, mai nou spune cuvinte in engleza. In schimb daca o punem noi sa ne povesteasca ceva de la gradi nu vrea.
Marti cand am dus-o d-na era tare suparata pt ca nu mai sunt ingrijitoare si statuse singura cu ei si a zis ca nu mai poate. Si o cred, e cumplit sa stai cu douazeci si ceva de copii atatea ore singur, sa-i duci la baie, sa-i ajuti sa manance. Groaznic, posturile sunt blocate si nu pot angaja personal.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.clau

Va multumim pt cuvintele frumoase si va pupam!!!

Suntem bine,am inceput sa papam laptic de la mami...Andra a fost foarte emotionata cand a vazut-o ptima data...Vedem mai tarziu cum va fi!
Mi s-a parut mult mai usoara recuperarea dupa operatie decat prima data,probabil psihicul a lucrat aici..
Astazi mai stam in spital,speram ca maine sa plecam acasa.

Va iubim!

Bravo mami, Andra si Sara! Acomodare rapida in 4!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Greyeras, sanatate Adelinei!

Mergi la inceput