Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (409)
Raspunsuri - Pagina 17
Roxana_G spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cecilia L cel mai tare ma bucur ca, copii au fost in excursie si s-au intors incantati si sanatosi....chiar daca stiai toate amanuntele nu cred ca te-ai fi opus, gresesc? |
Omul e supus greselii
Roxana_G spune:
Neataaaa.
Kriss sa fii sanatoasa si fericita cat cuprinde, sa auzim numai de bine de la tine de acum incolo!
Prisilica, am uitat sa te pupacesc ieri si sa iti urez sa iti priasca zilele de concediu. Vad ca deja isi fac efectul daca te ai dedat la infrumusetari. Apropos de gradi, voiam sa iti zic ca astia de la noi au deschis un sediu nou in Domnesti, dar mai multe detalii nu stiu inca.
Erina, imi pare rau, dar nu am reusit sa fiu prea convingatoare cu Alex. Te rog nu te supara pe noi. Inainte sa plec venise sa imi zica un "da", dar era cu ochii lacrimosi asa si nu m-am indurat.
Cecilia, bravo pentru vestile bune de la doctor, sper ca acum te ai linistit.
Roxana_G spune:
Despre sedinta, nu e prea mult de zis. Se pare ca la gradi Andrei e mai cuminte si mai pasnic decat acasa. S-a adaptat bine la grupa mijlocie, de fapt s-a mutat o gasca mare de dincolo si pentru ca s-a pastrat formatia s-au adapatat imediat. Educatoarea este tare blanda si iubeste mult copiii, mai ales ca al ei e de seama cu ei. Sunt 8 grupa, din care doar 2 fetite, iar Andrei nu mai e cel mai mic, are un coleg cu 3 luni mai mititel. E ceva diferenta de varsta intre ei si ceilalti, dar lasa ca le prinde bine.
Le-a facut o evaluare initiala si am inteles ca in principiu totul este bine, vor insista acolo unde nu erau la nivelul asteptat. A fost si un logoped sa ii evalueze, si cum nu am primit biletel pentru masuri ulterioare inseamna ca nu e necesar, cel putin deocamdata.
In rest totul ok, se pare ca Andrei e ok cu regulile, cu participarea, cu copiii, cu tot. Deci numai de bine (ma temeam sa nu apara vreo mamica de copil smucit de el pe la gradi, dar surpriza, copilul nu e deloc deloc bataus la gradi). Au o programa draguta si interesanta, miss le pregateste mereu jocuri, eu sunt multumita per total. Sa vedem marti la Alex, ca acolo am si pretentii.
Gata, ma duc sa imi iau cafeaua si sa bag munca, altfel nu mai reusesc sa ajung la zi cu restantele. Va pupic, o zi frumoasa si un weekend excelent (poate nu mai reusesc sa intru azi pe forum)!
aeperju spune:
Erina, te-am sunat astazi ca vroiam sa vad daca esti ocupata. Pup!
Emma 22+ si Andrei (21.09.2007)
prisi spune:
buna si de la noi
Cecilia ce bine ca nu ai nici o problema
Rox normal ca e bine acsa , daca nu as fi deranjata de niste dureri de burta din cand in cand ar fi super tot
Alina noi ne tot gandim la un nume , dar in afara de Rares parca nu se potriveste nimic, mai vedem
azi am scos toate hainutele mici sa ved daca merge ceva de baietel, am ales cateva dar asa dragi mi-au fost toate rochitele alea mici si ciorapii de 2 palme parca nici nu mai stiu cand a fost asa mica
Marta si Miruna 26+
alinkav spune:
Ieri am fost cu Alex la noul sediu de la FTK(pana acum nu l-am vazut), si am avut o mica senzatie de regret ca ne-am mutat, acolo ne-am obisnuit cu multa lume, multe sali pline de copii, iar aici momentan e asa liniste, si e sediu mic. Daca nu ar fi Iulia(cu care fac amandoi) cred ca ne-am fi intors inapoi..ce sa fac, daca am nostalgii. Bine, ei sunt incantati, oricum!
A, si mai e faza!Ieri cand mama l-a adus pe Alex, Olivia s-a pus pe un plans cu niste lacrimi imense, ca vrea si ea sa intre cu Alex. Au luat-o si pe ea.
La sediu celalalt, erau amandoi in aceeasi zi, el intra primul si urma si ea dupa el, iar aici programul e altfel, si a iesit cum a iesit.
Roxana_G spune:
Alina, o sa se obisnuiasca ei si aici, stai linistita. Si daca nu, nu ii mai poti duce inapoi acolo?
alinkav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_G Alina, o sa se obisnuiasca ei si aici, stai linistita. Si daca nu, nu ii mai poti duce inapoi acolo? Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Ptr ei e tot una...
Ptr mine e ciudat!
De intors, oricand ne putem intoarce.
Yaia spune:
La multi ani
Amalia Maria de crissintibun
Raul Catalin de micki13!
Tot ce e mai bun pe lume!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)