Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (409)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

si la noi la gradi s-au facut poze, unele portret pentru nu stiu ce activitate de dimineata care au costat 8 lei, iar opional de grup

noi am avut sedinta acum vreo 2 saptamani, a fost mai mult de ordin administrativ, principalul subiect BANII, concluzia e ca gradinita s-a deschis abia anul trecut si nu prea au materilae didactice, anul trecut parintii au strans bani pentru perdele mochete si ceva jucarii, anul asta vor ceva material didactic, palanse pe diverse teme, tablite magnetice etc , noi am reusit sa gasim si o sponsorizare de la firma sotului, urmeaza sa merg luni sa vb cu educatoarea sa vedem ce e necesar , in rest am cumparat o lista lunga cu rechizite si urmeaa sa dam si ceva banuti sub forma de donatie un fel de fondul clasei , bine macat ca e miru super incantata de gradi si nu-mi pare rau de investitie plus ca m-am gandit pe termen lung, Miru o sa fie 4 ani si apoi urmeaza juniorul inca 3-4

Marta si Miruna 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Vrei reteta de degete?

, cred ca am o vaga banuiala !

Eu de la reduceri mi-am luat...manusi!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

esti norocoasa , eu mi-am luat fular ! si eu am nr comun cu multe pers si doar daca am noroc gasesc ceva la reduceri . Altfel , daca vreau ceva tb sa-mi iau la pretul afisat. Iau partea buna : ma gandesc de cateva ori daca-mi tb neaparat !

Acu' sa-ti zic de Seb. incepe sa strige : mami , mami melgem sa cumpalam masinuta lu' Tudol .
-Si unde mergem mami ?
- La liblalie
- Sigur si daca o gasim o cumparam !
Eram deja fericita ca azi nu mai alimentez pasiunea . Iti dai seama ca nu aveau asa ceva la librarie.
Iesim din librarie si Seb suparat:
-vleau cals , vleau cals
eu ignoram momentul
- Gata stiu , melgem la Tudol !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Vesti bune, totul in regula la dreptul...ceva caducte(parca asa se numesc) marite la stangul,3.2mm cea mai mare,dar in acelea este posibil in timp sa apara ceva si tb sa repet eco peste 6 luni... cica se mai inflameaza si de aici durerea, mai ales in anumite perioade ale luni, nu erau noduli si nici urma ca ar fi...sunt numai buna de alaptat, cica, iar mamografie nu este cazul..ma gandeam cu groaza la asta....acum m-am linistit.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Va multumim pt cuvintele frumoase si va pupam!!!

Suntem bine,am inceput sa papam laptic de la mami...Andra a fost foarte emotionata cand a vazut-o ptima data...Vedem mai tarziu cum va fi!
Mi s-a parut mult mai usoara recuperarea dupa operatie decat prima data,probabil psihicul a lucrat aici..
Astazi mai stam in spital,speram ca maine sa plecam acasa.

Va iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
. Am primit un mail cu anuntul excursiei, cu titlul "excursie olarit" al carui atasament nu l-am putut deschide. Alex a tot intrebat daca au voie, am zis ca da, eu banuind ca e o excursie obisnuita la vreun atelier din Bucuresti.

Sa inteleg ca daca ai fi reusit sa deschizi atasamentul n-ar mai fi pupat copiii tai distractie? D'aia ajung (unii) copii/i sa-si minta parintii!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui prisi

buna,

Yaia m... e la numar doar nu ne-am gandit inca la nume, avem ceva dar nu e cu M oricum mai avem ceva timp sa ne hotaram
nasol ca a nins deja si nu a apucat piticul sa se sature de masina , dar poate nu se aseaza iarna de tot si mai prindeti o zi doua uscate
si frumoasa si bestia si de 3-4 ori intr-o singura zi as mai putea calcula cateva romane

Marta si Miruna 26+

Eu tineam neaparat ca numele ptr Olivia sa inceapa cu A, ca suntem cu totii A, chiar Alex e A&A, si mai nimic nu-mi placea, pana am zis ca renunt la ideea...si ce bine a fost!

Sa-ti fie de bine rasfatul!!!
Ei, poate ti-ai face si tu o pozica macar inainte de nastere!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui prisi

si la noi la gradi s-au facut poze, unele portret pentru nu stiu ce activitate de dimineata care au costat 8 lei, iar opional de grup

noi am avut sedinta acum vreo 2 saptamani, a fost mai mult de ordin administrativ, principalul subiect BANII, concluzia e ca gradinita s-a deschis abia anul trecut si nu prea au materilae didactice, anul trecut parintii au strans bani pentru perdele mochete si ceva jucarii, anul asta vor ceva material didactic, palanse pe diverse teme, tablite magnetice etc , noi am reusit sa gasim si o sponsorizare de la firma sotului, urmeaza sa merg luni sa vb cu educatoarea sa vedem ce e necesar , in rest am cumparat o lista lunga cu rechizite si urmeaa sa dam si ceva banuti sub forma de donatie un fel de fondul clasei , bine macat ca e miru super incantata de gradi si nu-mi pare rau de investitie plus ca m-am gandit pe termen lung, Miru o sa fie 4 ani si apoi urmeaza juniorul inca 3-4

Marta si Miruna 26+

Prisi, nu are nicio legatura ca e noua sau ca e veche!Oricum peste tot trebuie si rechizite, si mochete, si tv/dvd, jucarii.
Eu nu-mi dau seama ce se intampla cu toate obiectele astea...dar cum vine o grupa noua, mereu e nevoie de cat mai multe, ca nu-s!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Vesti bune, totul in regula la dreptul...ceva caducte(parca asa se numesc) marite la stangul,3.2mm cea mai mare,dar in acelea este posibil in timp sa apara ceva si tb sa repet eco peste 6 luni... cica se mai inflameaza si de aici durerea, mai ales in anumite perioade ale luni, nu erau noduli si nici urma ca ar fi...sunt numai buna de alaptat, cica, iar mamografie nu este cazul..ma gandeam cu groaza la asta....acum m-am linistit.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Cecilia, ma bucur ca totul e bine!Dar de eco la san, asa ceva trebuie sa faca toate mamicile, macar de 2 ori pe an. Eu cel putin de cand am nascut, am fost de 3 ori. Prima data, la fel ma durea un san(drept), dar era cel mai probabil de la faptul ca stau tot timpul cu mana pe mouse/tastatura.Iar pe urma m-am dus, asa pur si simplu, sa ma verific.

Mergi la inceput

Neata!

Rox, esti , am ras singura pe aici citind ce ai scris!!!!

Alina, bine ai revenit acasa!Ce nume frumos are printesa ta cea mica!!!Acomodarea usoara si linistita!
Ma bucur sa aud cum ca mai multe fete s-au recuperat usor de dupa a doua cezariana.

Ceamica, nazdravanului tau vorbaret, ce haios e!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
. Am primit un mail cu anuntul excursiei, cu titlul "excursie olarit" al carui atasament nu l-am putut deschide. Alex a tot intrebat daca au voie, am zis ca da, eu banuind ca e o excursie obisnuita la vreun atelier din Bucuresti.

Sa inteleg ca daca ai fi reusit sa deschizi atasamentul n-ar mai fi pupat copiii tai distractie? D'aia ajung (unii) copii/i sa-si minta parintii!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Da, pe Andrei nu il lasam.

si da, de aia mint! Stie si "moi" din tinerete.

Mergi la inceput