Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (409)
Raspunsuri - Pagina 10
Erina spune:
CARPATINA, super vestile despre Ioana. Multumesc
ROXANA, am vazut rochitele facute de diferite firme. Arata total aiurea cu satinul acela ieftin. Vazusem odata in Kiabi ceva asemanator dar mai finisate.
Rochita de Cinderrela a Dariei a costat intradevar 45 de euro dar si arata foarte bine.Decit sa ii cumpar din alea facute mai bine imi incerc eu mina poate iese ceva mai frumos.
Multumim pentru oferta dar sigur va vrea sa o imbrace de mai multe ori. Ea se modeste si prin casa.
Trebuie sa fi fost de vis in Poiana.
NANA ce bine ca au trecut greturile. Va fi minunat acasa, te vei putea odihni mai mult.
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
DARIA merge de ieri din nou la gradinita. Sa va zic cum stam...invata o gramada de cintecele si poezii, maninca binisor, doarme fara probleme dar...imi povesteste si ca, copiii sunt pusi la colt cu miinile la umeri (absolut barbar).
Mai departe nu vreau sa comentez, am scris ca sa stiti si voi ce furtuna e in sufletul meu. Sunt sigura ca nu minte.
prisi spune:
salutare dragi mamici
alina.clau a adus pe lume o fetita sanatoasa de 50cm si 3300 g, nasterea a decurs normal si sunt bine amandoua, mai multe nu stiu ca tati era cam emotionat poate dupa amiaza mai aflu ceva noutati , sa fie sanatoasa si papacioasa si sa aduca numai bucurii parintilor
Marta si Miruna 26+
alinkav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui prisi salutare dragi mamici alina.clau a adus pe lume o fetita sanatoasa de 50cm si 3300 g, nasterea a decurs normal si sunt bine amandoua, mai multe nu stiu ca tati era cam emotionat poate dupa amiaza mai aflu ceva noutati , sa fie sanatoasa si papacioasa si sa aduca numai bucurii parintilor Marta si Miruna 26+ |
Bine ai venit pe lume mica printesa!!!!
cecilia L spune:
citat din mesajul lui prisi salutare dragi mamici alina.clau a adus pe lume o fetita sanatoasa de 50cm si 3300 g, nasterea a decurs normal si sunt bine amandoua, mai multe nu stiu ca tati era cam emotionat poate dupa amiaza mai aflu ceva noutati , sa fie sanatoasa si papacioasa si sa aduca numai bucurii parintilor Marta si Miruna 26+ |
Bine ai venit printesa mica, felicitari alina.clau, refacere rapida.
Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007)
Erina spune:
Bine ai venit pe lume surioara de Andra!!!
Sa ai o viata de poveste, sa fii sanatoasa si mereu fericita!!!
Felicitari Alina!!! Sa va traisca printesa!!!!
Yaia spune:
citat din mesajul lui Gabriela77 Yaia, chiar au semanat mult cand erau bebelusi. Sa stii ca si la noi, la fel. O sa pun poze sa vedeti! Am vizionat cu Sara din nou pozele voastre si am salivat la prajitura ta.Pot indrazni sa te rog un Pm cu reteta? Sau e prea lunga?Sara a spus ca Alexia e f frumoasa, i-au placut rochitele si s-a amuzat de poza in care Alexia isi infige mana in parul lui Tudor. I se intampla si ei frecvent asta |
Asta e a treia oara cand incerc sa raspund, ma omoara cu zile netul asta, merge super aiurea si nici forumul nu merge mai bine...
Deci:
Astept pozele sa am conving. Deocamdata eu zic ca Sara seamana cu tine, Sofi cu tati!
Reteta aici - http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/8696/o-noapte-la-venetia/ (am mai pus eu lunkul cand m-am laudat ca a mea a iesit mai aratoasa)
Sub forma de text, daca iti e mai usor, aici (greselile gramaticale nu-mi apartin, e copiata tot de pe net):
O NOAPTE LA VENETIA:
6 albuse se bat cu 6 lg.de zahar,100 gr.nuca de cocos,5 lg.faina.se pune in tava unsa si peste el se pune un blat din 4 oua,4 lg.zahar,4 lg.faina,1/2 praf de copt,2 lg.cacao(la acest al doilea blat se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile cu zaharul se adauga apoi galbenusurile pe rind ,iar la final se adauga faina amestecata cu cacaoa si praful de copt)Se coace.
peste se pune Crema:6 galbenuse,150 gr zahar,5 lg lapte se fierb pe abur.rece se amesteca cu un pachet de unt.
Deasupra se pune glazura de ciocolata( eu am topit o ciocolata de 100 gr cu 50 gr unt si 2-3 linguri de lapte,toate topite la microunde in vas de yena)
Sfaturile mele:
- adauga 1-2 linguri de faina la fiert daca crema iese prea moale si nu se ingroasa
- pune prajitura la frigider cat prepari glazura, astfel ciocolata si crema nu se amesteca sa faci o papaleasca
- blaturile de coc deodata, trebuie sa faci primul blat, il pui in tava, faci repede cel de-al doilea (traisca mixerul) si il pui peste primul si apoi se da tava la cuptor
Sara si Tudor trebuie sa invete acest tip de iubire speciala, doar sunt frati mai mari! fetele dragute!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
citat din mesajul lui ceamica Yaia , super pozele , super protagonistii! Delicioasa Alexia , m-a terminat cum statea ea cuminte la cumparaturi . Era si Tudor jos la volan?. Si Seb e fan fulger mcqueen, el ii spune cars . Si da, plange pana se potoleste daca vede ceva cu cars si nu-i iau. Ieri plangea la notariat ca avea notarita o punga de cadouri cu cars si nu s-a oprit pana saraca femeie nu i-a dat-o , a plans ca a vazut el o ciocolata cu cars si eu nu m-am executat, apoi o hartie lipita intr-o vitrina cu masina asta. Te-am convins? Acum incerc sa-l pacalesc cu boxerii , poate scap de pampers. Oricum , cand ai timp pune si tu poze cu Tudor in actiunemultu uitasem : idem kg+ inaltime |
Era!
Iaca si poze cu cadoul:
http://community.webshots.com/album/578746634ykvBCw?start=12
Idem la kg la baieti, nu? Ca eu is de 3 ori cat tine...la kg!
valentina_22 spune:
Tarzior si eu la apel.
Felicitari proaspetei mamici Alina! Sa-ti traiasca micuta, sa fie sanatoasa si impreuna cu surioara mai mare sa va aduca numai bucurii, iar tie refacere cat mai rapida.
Mii de pentru Ema, Erina, Alina, Gabriela,Yaia, Cecilia, Carpatina. Multumim pentru urari fetelor!
Trimitem cate tot grupul cate o felie de tort si un pahar de sampanie.
Ieri nu am sarbatorit mai deloc, Andrei este izolat la domiciliu pe motiv de boala si cum ieri nu prea a fost in apele lui nu ne-a ars mai de nimic. Speram sa recuperam sambata daca sanatatea baiatului ne-o va permite. Mor de ciuda, de cand a inceput gradinita, cred ca a mers cel mult 3 saptamani,in rest numai racit a fost. Acum pe langa o raceala destul de urata s-a pricopsit si cu o conjuctivita.
La gradinita este sociabil si descurcaret, chiar si dupa o absenta de doua saptamani era dornic va mearga la copii.
In rest este cel mai dulce copil, si-a imbunatatit vizibil vocabularul si de cand este acasa ma ajuta mai mereu la treburi. Marea lui placere este sa stearga praful. Deocamdata este destul de mititel abia bate 96 cm si undeva in jur de 14 kg, dar privit din “afara” se tine bine.
Alexandrei ii merge foarte bine, la gradinita. Are mult mai multe activitati ca anul trecut la gradi si se descurca onorabil la toate. S-a inaltat foarte mult, masoara acum 127 cm la doar 6 ani si jumatate, asa ca zilele astea cand este sotul acasa trebuie sa mergem la cumparaturi, ca fetele!
Eu va citesc aproape zilnic, insa mai greu cu scrisul. Cand nu il pazesc acasa pe Andrei, merg la zeci de interviuri, deocamdata fara success, insa. Nu ma descurajez si merg la departe. Job-uri ar fi fost, insa programul de lucru era de 10-12 ore si nu avea cine sa preaia copii de la gradinita. Am inceput sa cautam pe cineva care sa aiba grija de ei cateva ore pe zi dupa-amiaza. Asteptam un raspuns de la o vecina si sa vedem ce iese.
Maine am iar o serie de interviuri si sper sa fie cu noroc.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
Comentati-ne si apoi votati-ne!
val-1 & val-2
Yaia spune:
citat din mesajul lui Piciulika Si eu m-am gandit tare la colegii lui de zi, cel mai tare la Delfinasul Tudor ! Sa ne traiasca feciorii smecheri, Yaia draga! Sa-i priasca McQueenii si sa aveti vacanta frumoasa! (Ce dulce e Alexiaaaaaaa! Si incredibil de mare Omiduta asta a ta!) Noi sarbatorim abia sambata, ca nu se aliniau stelele/invitatii weekendul trecut. Pe 8 eram la Kinderhotel si a fost acolo mare party pentru Micha - a fost tare happy. Acuma sambata e acasa, cu prietenii - facem "Circ" - sar animale de plus prin cerc, balanseaza piticii pe o sfoara pusa pe pamant, pun niste draperii mari intr-un colt si o saltea mare pe jos sa topaie pe ea... Chiraiala mare. Tineti pumnii sa-mi iasa tortul cu... Lightning McQueen! De primit primeste ditamai tractoroiul cu pedale si cu remorca half-pipe, ca sa-l transporte si pe Alex. |
Sa ne traiasca, Picio!
Multumim mult!
Sa aveti o petrecere frumoasa! Astept poze!