Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (409)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Unde pot gasi rochie de Alba ca zapada pentru Daria?[/maroon][/b] Nu o pot convinge sa fie ceva mai scarry de Halloween, vrea rochita asta...

Poti comanda pe net, sunt cateva firme care fac costumase de carnaval si am vazut si eu Alba ca Zapada.

Insa am eu rochita Alexandrei, e mai maricica, cam de 4 ani, insa poate va vine.

Mergi la inceput

Nastere usoara Alina.Clau si bb sanatos!

Piciulika, tare familionul. Sa inteleg ca sanatatea e in mare restabilita pe la toti? Tinem pumnii pentru tortul cu pricina. Mama ce abilitati aveti la d-astea culinare. Eu ma laudam cu o amarata de rulada.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

La noi au fost niste saptamani nebune rau de tot. Nici nu vreau sa-mi mai amintesc...

, multa sanatate tuturor, si multa putere tie! Sper sa vina o perioada buna ca sa mearga mai usor lobotomia.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui slippers76
sper sa reusim in vacanta de o saptamana de la inceputul lui noiembrie. Sper sa reusim sa-i facem surpriza.

Va tin pumnii stransi sa reusiti, mai ales ca veveritii merita la asemenea progrese si rezultate. Ma bucur de vestile bune despre scoala, stii ca era stressul meu cand ne am vazut ultima oara; noroc cu voi ca imi fac sperante ca va fi bine si la noi.

PS Si mie mi-au ramas Maldivele alea la sufletel, dar gata, fuse si se duse.

Mergi la inceput

Adi, la multi ani pentru Adam, sa creasca mare, sanatos si norocos! Sper ca sunteti deja mai bine.

Erina, multumesc de grija. Sa stii ca nu am prins nici un blocaj.

Apropos de asta, sambata a fost de vis la Bran. A nins ca in povesti, nu imi venea sa cred ca era inceputul lui octombrie. Socul a fost si mai mare duminica, cand nu mai era pic de zapada si se incalzise si afara. Alex ma intreba cum de a lasat toamna pe iarna sa vina asa o singura zi. Sambata ne-am jucat in zapada, am mimat si un om de zapada chiar. Ne-am dus pana in Poiana unde era si mai multa zapada si ningea des cu fulgi mari. Ne-am jucat pe cinste cu zapada. Nu mi-a mers camera, insa am facut cateva poze cu telefoanele, sper sa le descarcam zilele acestea sa va arat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Ce face Ioana? E ok cu gradi?
Dupa pauza asta, Sara a reinceput ca nu vrea la gradi. Si nici la scoala

Ioana e OK, de vreme buna nu mai plange.. ba inca a inceput de-acum sa mearga singura in clasa (in opozitie cu inceputurile cand era musai sa o ia educatoarea din bratele mele) Ce sa zic.. puterea exemplului functioneaza

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Erina, daca "brunetul" tau e ala din pozele recent trimise (ca mie mi s-a aratat ca roscat ) ma alaturi opiniei celor mici

=====================

Mergi la inceput

SabinaY, hai sa ne povestesti cum fuse duminica sportiva!

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Nana, nici macar sora-mea sau soacra-mea nu si-au dat seama ca sunt cei 2 decat cand le-am zis. Sus e Tudor, jos Alexia. Multumim mult!
Cum mai esti? Au trecut greturile de tot? Cum e andrei la gradinita? Cand plecati in tara pentru nastere?

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Asta am presupus si eu ca sus e Tudor. Dar Doamne ce asemanare.

Eu sunt mai binisor, gretzurile m-au lasat in schimb am o perioada in care as manca orice.
Andrei e ok cu gradi, merge cu placere acolo, iar planurile sunt sa plecam in Ro inainte de Craciun.
Sa fim sanatosi, ca le-om duce noi pe toate!
Deja a inceput sa-mi fie greu cu manevratul lui si ma gandesc ca tare bine am ales sa mergem acasa pe ultima suta de metri, ca o sa ma mai ajute si mama.

Mamica fluturasului Andrei si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Piciulik, sanatate multa tuturor!
Si Andrei a avut, anul trecut dar si anul asta in Ro, tort tot cu Cars. E belea cu masinutza asta minune. EL este fascinat de ea.
Va pup si petrecere frumoasa sambata!

Rox, sa va fie de bine plimbarea la Bran. Sunt convinsa ca a fost superb. Abia astept si eu sa ninga sa iesim la zapada!

Carpatina, un mare pentru Ioana cea viteaza!

Mamica fluturasului Andrei si 21+

Mergi la inceput