vreau sa ma educ
Raspunsuri - Pagina 9
denizel spune:
Hatz, facu lacom pacatul si... o inghiti cu totul pe accept .
Ruxi, nu pune la inima, accept a zis chestii si mai naspa de atat. Pacat ca sta cam prost la autocritica .
Cred ca majoritatea mamicilor (daca nu toate :) a inteles ca nu esti dusa cu pluta, ca ai simtul umorului si ca te mai si folosesti de el, precum si ca iti rasfeti copilul ca orice mamica normala .
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.
accept92 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denizel mamica normala |
Ooooo, daaaa...iata! Un concept ineteresant. Poti defini?
ruxij spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui accept92
Ahaaaaa, deci daaaa...Buna replica! Sa o tin si eu minte cand n-oi avea nimic de spus. |
Da, mi-ai vorbit pe ton lipsit de respect, fara sa cunosti copilul si situatia si deasemenea m-ai facut ciudata si mi-ai recomandat sa imi iau pisica sau sa mai fac un copil. A fost atac la persoana. Adica n-ai avut ce face si ai vorbit fara sa stii despre ce vorbesti. Si deasemenea, mai inainte te plangeai ca denizel critica si nu e pozitiva, tu cam ce faci aici? Si pe un ton total nepotrivit. Mai trece apa pe Dunare pana calci tu in urma mea ca sa iti permiti sa mi te adresezi cu lipsa de respect.
ruxij spune:
Ooooo, daaaa...iata! Un concept ineteresant. Poti defini? |
Mie mi se pare normal sa tii copilul in brate la 8 ani sau la 9 ani sau la 10 ani. Poate tie nu, dar ai putea sa te exprimi altfel.
accept92 spune:
citat din mesajul lui ruxij Mie mi se pare normal sa tii copilul in brate la 8 ani sau la 9 ani sau la 10 ani. Poate tie nu, dar ai putea sa te exprimi altfel. |
In postarea anterioara ma lasi sa cred ca e vorba de o situatie speciala in asta imi spui ca de fapt e o chestie normala. In fine, eu nu am nimic cu tine personal, am combatut (sau atacat daca vrei tu) atitudinea 'l-as tine in brate pana s-ar insura'. Si daca tu ai glumit, inseamna ca si eu am glumit, daca tu nu ai glumit, nici eu nu am glumit.
viviana spune:
Ruscus, am avut si faze din astea, cu urlat.
Am constatat ca cel mai bine era sa nu o bag in seama.
Trebuie sa ai nervii tari.
Eu plecam pur si simplu de langa ea.
Apoi dupa ce se potolea si cand simteam ca este gata sa ma asculte povesteam de ce nu a facut bine ce a facut.
Odata a fost o faza tare. Care pe care. Ea urla si bodoganea si eu citeam. Si din ce citeam mai mult ea urla mai tare. Am tinut-o asa vreo juma de ora.
Apoi nu a mai avut manifestari din astea.
Asta a fost unica solutie care a tinut.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
accept92 spune:
citat din mesajul lui ruxij Mai trece apa pe Dunare pana calci tu in urma mea ca sa iti permiti sa mi te adresezi cu lipsa de respect. |
Eu nu am cum sa calc in urma ta, caci urmez o cu totul alta directie. In rest...numai bine!
ruxij spune:
In postarea anterioara ma lasi sa cred ca e vorba de o situatie speciala in asta imi spui ca de fapt e o chestie normala. In fine, eu nu am nimic cu tine personal, am combatut (sau atacat daca vrei tu) atitudinea 'l-as tine in brate pana s-ar insura'. Si daca tu ai glumit, inseamna ca si eu am glumit, daca tu nu ai glumit, nici eu nu am glumit. |
Inteleg ca tu iei mot-a-mot si nu prea intelegi sensul figurativ. O sa tin seama pe viitor, in general asta e o dizabilitate.
ruxij spune:
Eu nu am cum sa calc in urma ta, caci urmez o cu totul alta directie. In rest...numai bine! |
Directia in care mergi nu iti acorda dreptul sa mi te adresezi cu lipsa de respect.
a_alinta spune:
fetelor, si eu o iau mot-a-mot, sa inteleg ca pe unele dintre voi trebuie sa le inteleg printre cuvinte?!
inteleg sensul figurativ cand sunteti printre prieteni dar la un subiect ca acesta ( care de altfel ma intereseaza foarte mult si pe mine) eu interpretez totul mot-a-mot si nu o iau ca o dizabilitate, ci ca pe respect fata de interesul celor care vor sa afle lucruri folositoare si interesante vis-a-vis de cresterea si educatia copiilor nostri.