Sfaturi va rog!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza2005

Pe bune ca m-a enervat mesajul tau.
Vii aici sa tii lectii tu care ai stat cu copilul 2 luni .
Sa vii dupa ce stai doi ani cu el numai in brate , dupa ce timp de doi ani ai invatat sa te speli pe cap in max 5 min.
De socializare nici nu mai vorbesc .....doua luni ... sa te vad dupa un an in care vb doar cu copilul o zi intreaga.

cat ati fost fericite 3 ore seara ...????

Mai vreau sa zic ceva, desi o sa te supar "again". Decat o mama care considera acel stat acasa 2 ani un sacrificiu, un efort atat de mare precum il consideri tu mai bine o mama care incepe serviciul cand simte ca nu mai poate.

Eu in cei doi ani petrecuti alaturi de fiica mea nu am simtit deloc frustrarea pe care o citesc in mesajul tau.

Si da, probabil as fi simtit-o adanc daca as fi ramas acasa cu fiul meu mai mult in conditiile date la momentul respectiv.

Iar daca m-am sitit vreodata neimpacata cu alegerea facuta atunci (da, m-am simtit vinovata ca nu am reusit sa petrec mai mult timp cu el) mesaje ca ale tale ma fac sa imi dau seama ca am facut atunci alegerea perfecta.

My reason

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Citat:

Pe bune ca m-a enervat mesajul tau.
Vii aici sa tii lectii tu care ai stat cu copilul 2 luni .
Sa vii dupa ce stai doi ani cu el numai in brate , dupa ce timp de doi ani ai invatat sa te speli pe cap in max 5 min.
De socializare nici nu mai vorbesc .....doua luni ... sa te vad dupa un an in care vb doar cu copilul o zi intreaga.

Mai vreau sa zic ceva, desi o sa te supar "again". Decat o mama care considera acel stat acasa 2 ani un sacrificiu, un efort atat de mare precum il consideri tu mai bine o mama care incepe serviciul cand simte ca nu mai poate.

Eu in cei doi ani petrecuti alaturi de fiica mea nu am simtit deloc frustrarea pe care o citesc in mesajul tau.

Si da, probabil as fi simtit-o adanc daca as fi ramas acasa cu fiul meu mai mult in conditiile date la momentul respectiv.

Iar daca m-am sitit vreodata neimpacata cu alegerea facuta atunci (da, m-am simtit vinovata ca nu am reusit sa petrec mai mult timp cu el) mesaje ca ale tale ma fac sa imi dau seama ca am facut atunci alegerea perfecta.

My reason

Dar cine ti-a spus tie ca eu am considerat statul cu copilul acasa un sacrificiu.

Vine Oana si cere sfaturi ca ii este greu cu copilul si apar supermamicile relaxate cu acuzele : cum poti sa nu-ti iei copilul in brate, cum poti sa vb asa despre el....mamici care poate au stat acasa cu copilul doua luni dupa care copilul a stat cu o bona sau la cresa in timpul zilei (fara sa mai stie mama cat a urlat copilul in lipsa ei) sau copilul meu nu a plans ca am si gatit cu el in brate (asta este sfat -sa pui in pericol un copil ).
Oana a vrut sfaturi nu judecata de la cineva care nu o poate intelege deoarece nu a trecut prin asta.

Nu pot numi socializare discutiile din parcuri despre subiecte de doi bani : gatit, casa, barfit soacra , barfit sot ....asta nu-i socializare ....asta e.....

Si de spalatul pe cap in 5 min - eu una ma grabeam ca sa am timp sa stau cu sotul cat mai mult sau sa socializez cu prietenii seara (ca de, ei ziua nu stateau prin parcuri ca erau la serviciu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Fetelor, nu va mai certati, fiecare imi zice punctul ei de vedere...nu trebuie sa intrati in polemici...dar asa e..una e sa stai 2 ani acasa cu un copil si una e 2 luni..al meu in p[rimele 2 luni era super cuminte...acum nu mai sta in carut decat cand doarme..in rest car carutul degeaba dupa mine, a, ba nu, k sa am 2 maini ocupate..una cu impins carut, alta cu bebe...Cred ca am dat banii degeaba pe carutOare va mai sta vreodata in el..si cand e treaz?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Citat:

Eu pot sa zic ceva? Stau de 4 ani acasa cu copilul/copiii crezi ca ma calific?
Nu am facut dus in 5 minute pentru ca intotdeauna se gaseste ceva interesant in baie si ptr copil, imi place sa vb cu copilul o zi intreaga, mi-am luat wrap sa mai fac una alta prin casa, nu am frustrari de niciun fel legate de alegerea mea, din contra sunt fericita asa.

Oana. Asa cum ziceam mai sus, eu mi-am luat wrap. Cu primul copil am stat in brate pana pe la vreo 9 luni.Si acum vine, se catzara ca maimuta pe mine, ma pupa, si se alinta putin (are 15.2kg). Pentru cel mic eram deja pregatita si am avut dreptate. Are 8 luni si cum ies din raza lui vizuala incepe si plangeeeeeee. Si la toaleta ma duc cu el. Stiu ca e greu dar ai putin rabdare, va veti intra intr-un ritm si lucrurile nu vor mai parea asa gri. De ce nu iesiti? Pui o hainuta mai groasa si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Nu ca luna ar avea nevoie de avocat, dar a precizat clar ca la primul copil a stat 2 luni acasa, in timp ce la al doilea a stat 2 ani. Deci n-aveti de ce sa o acuzati.

Acuma, revenind la subiect, oana, e normal la 4 luni sa vrea in brate, e inca mic si are nevoie de tine. Fiica mea a fost la fel cind era micuta, vroia in brate intruna, am purtat-o in wrap zi lumina, in felul asta imi era mai usor cu spatele. Si la toaleta mergeam cu ea in brate. A fost greu in primele luni, dar daca tinutul in brate o linistea, n-aveam de ales, eu n-am suportat sa o las sa plinga.

Am cumparat si balansoar, si leagan, o vreme functionau, in sensul ca vreo 5-10 minute in care statea incintata acolo aveam, dar nu mai mult.
Insa perioada asta trece, nu dureaza asa de mult.

Oricum, iti sugerez si eu ce ti s-a mai spus, daca statul acasa cu copil te nemultumeste in asa masura, atunci intoarce-te la servici si plateste o bona care sa ii indeplineasca micutului nevoile.

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

O sa ies in seara asta dak vine sotul mai devreme...asa singura nu prea imi vine sa ies pe vremea asta + ca el nu sta in carut si tre sa il tin in brate ca in port bebe nus dak incape cu costumul ala gros...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:

...mamici care poate au stat acasa cu copilul doua luni dupa care copilul a stat cu o bona sau la cresa in timpul zilei ).

Te rog sa mi le arati pe alea sa le luam de ciuf.

P.S. Inainte sa raspunzi iti recomand sa citesti un subiect sau macar toate postarile persoanei careia ii raspunzi. Nu mai citi pe sarite, ca n-ai inteles nimic.

Oana atunci am gasit problema, pune copilul intr-un wrap si iesi la plimbare, prin magazine, la cofetarie, in parc cand nu ploua, iesi indiferent de vreme, sunt convinsa ca va ajuta.

My reason

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_lex82

O sa ies in seara asta dak vine sotul mai devreme...asa singura nu prea imi vine sa ies pe vremea asta + ca el nu sta in carut si tre sa il tin in brate ca in port bebe nus dak incape cu costumul ala gros...

Incape daca lasi centurile mai slabe putin. Va va face bine la amandoi sa iesiti la aer curat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_lex82

Fetelor, nu va mai certati, fiecare imi zice punctul ei de vedere...nu trebuie sa intrati in polemici...dar asa e..una e sa stai 2 ani acasa cu un copil si una e 2 luni..al meu in p[rimele 2 luni era super cuminte...acum nu mai sta in carut decat cand doarme..in rest car carutul degeaba dupa mine, a, ba nu, k sa am 2 maini ocupate..una cu impins carut, alta cu bebe...Cred ca am dat banii degeaba pe carutOare va mai sta vreodata in el..si cand e treaz?

Cum il tii in carutz? Culcat pe spate? Va sta in momentul cand o sa ii poti ridica spatarul sa vada si el in jur.

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Mai fetelor, va intreb si eu ceva: sling-ul nu e tot una cu port bebe? ce anume face diferenta...ca tot in brate sta...tot fara maini il tii...

Mergi la inceput