Pufi draguti de ian-feb 2010 (146)
Raspunsuri - Pagina 9
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le Eu n-am frati/surori, dar mi-am dorit doi copii dintotdeauna. Acum ii am si sper sa traim fericiti pana la adanci batraneti. Cam scurta povestea, nu? Nu ma bag sa elaborez despre relatia cu sotul, ca nu cred ca au astia atata spatiu pe forum. Esenta e ca da cu plus, desi astept cu interes sa mai creasca nitel fetele, cu speranta ca vom avea mai mult timp pentru noi. Despre ficat, dat fiind ca nu am sursa de la tara, pot sa va spun ca nu i-am dat celei mari niciodata. Subliniez, celei mari. Nici aia mica n-o sa-l vada prea curand, decat cand si-o cumpara singura din banii ei. Valabil pentru amandoua, de fapt. Nu cumpar nici pentru noi. Sondaj: cate dintre voi considera ca sunt cam radicala? Asa, in general. de Isabela si Irina (februarie 2010) |
ti-a reprosat cineva ca esti prea radicala?
www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)
Nik0le spune:
citat din mesajul lui lorex ti-a reprosat cineva ca esti prea radicala? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs) |
Nu. Am intrebat preventiv.
haircut spune:
Miky, multa sanatate lui Andrei cred ca sunt terminati parintiiDoamne ajuta sa fie bine!
Nc0le, mi se pare ca esti foarte sigura pe tine si asta-i f bine Da' nu le dai ficat ca nu ai o sursa sigura sau ai ceva impotriva ficatului?
By the way, nu era mila, era cinste
In alta ordine de idei, Maia azi a refuzat sanul....si la masa de dimineata si peste zi...oscilez intre a fi suparata si a fi recunoscatoare ca am ajuns macar pana aici, cand stiu ca avea 2,5-3 luni cand era cat pe ce sa renunt...Mai incercam maine, poate se razgandeste sefa si vrea mie imi pocnesc sanii, m-am muls la dus sa rezist
o noapte linistita sa aveti
mami de fetita mica
miremia spune:
citat din mesajul lui haircut In alta ordine de idei, Maia azi a refuzat sanul....si la masa de dimineata si peste zi...oscilez intre a fi suparata si a fi recunoscatoare ca am ajuns macar pana aici, cand stiu ca avea 2,5-3 luni cand era cat pe ce sa renunt...Mai incercam maine, poate se razgandeste sefa si vrea mie imi pocnesc sanii, m-am muls la dus sa rezist o noapte linistita sa aveti mami de fetita mica |
Bine ca ai reusit pana acum, poate maine o sa vrea iar fetita san.
Mi-am amintit ceva (poate stiti deja, pt mine era o noutate): zicea Culcer ca si dupa ce ii diversificam sa continuam sa le dam sa suga dupa fiecare masa.
Unde ati umblat fetelor in seara asta?
Lorex cand iti vine aparatul?
Lucia voua v-a venit V-tech-ul?
Lady ce mai face bbx? Lali cum e la noul job, ce face David?
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 5 kg
micki_mica spune:
citat din mesajul lui miremia Asa....vroiam si eu sa fac un mic sondaj (am vazut ca pusese si miki o intrebare): Cate dintre mamicile la primul bebe se gandesc la al doilea ( simply, alexutza) si ce diferenta de varsta vreti sa fie intre ei? PS: Intrebare valabila si pt mamicile cu 2 sau 3 puiuti, daca exista asemenea curajoase printre noi. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 5 kg |
EU EU EU! Eu mai vreau un bb si cred ca 2 ani intre ei e f bine. Nici prea mult sa nu tina minte geloziile de mici, nici mai putin ca . Poate fi si mai mult de 2 ani, dar e capra destul de batrana si la 40 nu cred ca mai are chef...si putinta...
Azi am fost si eu la controlul de 6 luni care s-au facut aproape 10 luni . Cu Papa Nicolau si lama si eco la sani si eco abdominal. Exceptand anexita ptr care mi-a dar antibiotic (chiar daca alaptez) totul e perfect. (eh, acolo, la sani mai e de vazut, dar verificam periodic). Si m-a interbat cand bb2. I-am zis ca incepand dupa revelion. A zis ca e perfect! Nu mai devreme. Deci aia 2 ani de care ziceam
Mihaela, mami de Florin Cristian (sagetator din 2009) (povestea nasterii)
... cea mai fericita mamica si sotie ...
micki_mica spune:
citat din mesajul lui lorex A, ca mi-am amaintit...si eu ma bucur pt finutul lui micki mica, ca a mai progresat.Sa dea DD sa se faca bine, micutzul de el...mi se rupe inima cand aud de bebelushi bolnaviori. Sincer, desi m-a durut tare drama de la Giulesti, acum mi-e tare mila de asistenta aceea pe care a cazut pacatul.. Ce vina are ea ca erau firele alea improvizate, asta nu e culpa medicala si cred ca nu e nici singura si nici prima data cand pleaca din salon... Sa-i dea Domnul putere sa infrunte greul pe care il are in fatza! Acum cu sondajul...eu as mai face inca trei daca nu ar trebui sa ma tai . Mai am deja o operatie, deci doua la activ si mi se face pielea gaina sa ma gandesc la inca una...dar nu exclud total sa-i mai fac un fratior sau o surioara Iuriei..poate peste vreo 2 ani.. _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs) |
Multumec! Azi nu am vesti despre Andrei, dar stiu ca daca era nasol, ne zicea la toti. Vrem sa lasam proaspetei mamici timp de odihna. Cu taticul nu prea vorbim. Dar stiu ca sambata il boteaza acolo.
micki_mica spune:
citat din mesajul lui livia1980 De cate ori pe saptamana le dati la ufi ficat?si care ar fi solutia...ca din comert nu-i dau ca are gust de antibiotic..cah Mami fericita! |
Mie, la controlul de 9 luni mi-a zis pediatra sa ii dau ficatel de pui de 2 ori pe sapt. La fel si galbenusul: de 2 ori pe sapt. Si daca am si o zi de peste e perfect. Serveste una bucata ficatel. Intreg. Si se linge pe buze .
Si in meniu e asa:
luni - carnita,
marti - ficatel,
miercuri - galbenus,
joi - carnita,
vineri - ficatel,
sambata - galbenus,
duminica - peste.
micki_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Eu simt acelasi lucru, ca nu mai avem timp aproape deloc. Stiu ca pare hilar, dar eu simt ca pe noi ne-a cam despartit aparitia lui bebe, adica nu mai suntem noi, nu mai avem timp sa vorbim, sa ne sfatuim, mai vorbim la telefon ziua, ca seara acasa nu avem timp. Mai ales ca tot am avut fie mama lui, fie mama mea prin preajma. Nimic nu mai e din ce a fost. Ma refer la relatia noastra. Ca aparitia lui bebe e cel mai minunat miracol posibil...dar nu despre asta vorbesc acum. Nu am avut viata sexuala atat de mult timp + 6 luni dupa nastere, acum cand e ..e in liniste si doar in dormitor....naspa rau de tot....suntem prea obositi ca sa mai facem si altceva....relatia de cuplu s-a transformat, ca sa nu zic inrautatit.... de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Pe noi bb ne-a apropiat, chiar daca viata sexuala e mai scumpa la vedere. Dar cum a trebuit sa ni-l crestem singuri, in garsoniera noastra, nu ne-a facut sa ne certam. Sotul meu este si foarte rabdator si calm (uneori enervant de calm). Dat acest copil ne-a apropiat, desi doarme intre noi. Ca sa avem timp ptr noi, ne-am gandt sa apelam la o bona care sa il plimbe 2 ore, macar din cand in cand.... Cum viata sexuala inainte de bb nu a fost f lunga, nu avem la ce simti diferenta chiar asa tare. Desi uneori cam da...
micki_mica spune:
citat din mesajul lui gratiana77 Am si eu o intrebare: le dati puiutilor sa manance legume crude (in afara de morcov)? de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010) |
Eu nu prea. Doar morcov. Desi mi s-a recomandat sa ii dau sa guste de toate. Dar prea murdare, prea uscate, prea nu-stiu-cum si nu i-am dat.
micki_mica spune:
citat din mesajul lui Nik0le A, am uitat, haircut, multumesc frumos pentru oferta generoasa cu ciocolata, dar nu mai sunt demna de mila pentru ca am gasit un pachet de unt (nitel expirat, dar ce mai conteaza) in frigider si mi-am trantit o tava de negresa de ma ling pe degete. Nu va servesc, ca dupa ce v-am zis de untul ala, sigur o sa aveti retineri. de Isabela si Irina (februarie 2010) |
uite cat de radicala esti!!!