Pufi draguti de ian-feb 2010 (146)
Raspunsuri - Pagina 10
larisel spune:
Ficat eu le-am dat (de tzara) o data pe saptamana sau la 2 saptamani. Dar si cel de la puiul tzara si cel de la puiul de rand din magazine are aceeashi functzie de filtrare a tot ce ingurgiteaza pasarea aia. Daca stai s-o iei asha...oricare e nociv. Deci nikole te intzeleg. Eu ani de zile nu am mancat, nici acum nu ma omor dupa el si dupa organe in general, asha ca nici la fete n-am sa ma dau peste cap sa le fac rost de ficat. Este din sursa sigura bine, nu este iarashi bine.
miremia Ma bag si eu la sondaj deshi nu ma gandesc la bb3 ... din carti, reviste cica ideal ar fi 4-5 ani intre bb-i, dar din practica am vazut ca 2 ani e ok ca sa aibe la un moment dat puncte comune de interes. Dar pt parintzi e mai greu... am vazut la sora-mea si la o prietena cat e de greu. Prietena asta a zis ca la bb3 a fost cel mai ushor pt ca primii 2 erau ocupati mereu impreuna iar ea ishi vedea de ale ei cu al 3-lea. Varstele: 6-fata, 4-baiat si 1-baiat.
lorex Si mie mi se pare ca asistenta aia nu prea e singura vinovata. Si daca era prezenta ce facea?
Eu pun de-o parte pt fete si copanelele, nu numai pieptul si ficatul, dar arunc pielea.
gratiana Legume crude: deocamdata doar ardei (preferat portocaliu). Morcov nu am incercat, mi se pare prea tare. Interesant ar fi fidelutza de varza dar nu se recomanda, am mai auzit de felii de ceapa ca ar calma eruptzia dentara...eu una nu am incercat. Alte posibilitatzi nu-mi vin acum in minte...
din 09.12.2009 mami de gemanutze
larisel spune:
Sa va zic ca azi Natalia a facut primii 2 pasi singura nesustzinuta si nesprijinita... Are 10 luni fara 2 zile. S-a dus dupa o jucarie ce-i "facea cu ochiul". De ceva vreme merge pe marginea patului, canapelei, ushilor etc. Si Alena dar mai putzin. In schimb la "de-a bushilea" nu poti sa le ajungi ce viteza au.
Mai avem noutati: se bat pe bune cu sau fara motiv: se imping, se trag de bluze, se trag de par (A pe N ca invers nu are de ce s-o prinda) si se mushca, deshi dinti nu au decat 2 Natalia si unul Alena, dar se reped la mushcat. Si pe mine m-a mushcat Natalia de mana si am simtzit cum m-a razuit cu "jumatatzile de dinti". Sa nu mai zic ca Alena a avut si accese de gelozie azi... am pus-o de-acuma, incepe "showul" ...
larisel spune:
Scaun de baie in afara de decenuela a mai luat careva?
larisel spune:
Aaa... mai vroiam sa va intreb... cele din Bucuresti? Cumparati hainutze din Europa sau Dragonul roshu sau ceva de genul? M-ar interesa daca se merita (daca sunt intr-adevar mult mai ieftine) si cam unde anume. S-ar putea sa-i fac o vizita sora-mii la Glina si ash shoppingui pe acolo (finantzele sunt foarte reduse iar necesarul... nelimitat )... Am o lista de ashteptare... si mereu zic lasa luna viitoare .
larisel spune:
micki_mica Sanatate si noroc finutzului! Are nevoie de ambele saracutzul!
larisel spune:
Hai ca mai bine decat sa forumesc singura ma bag in pat langa Alenusha mea care nu mai vrea mai deloc in patul ei...
larisel spune:
Inca una si ma duc ... e posibil ca fetele care ne-au parasit (eu shtiu vreo 4???) sa scrie "dincolo"? A mai urmarit cineva? Mi-e dor de ele si mai ales de pufuletzi...
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel Sa va zic ca azi Natalia a facut primii 2 pasi singura nesustzinuta si nesprijinita... Are 10 luni fara 2 zile. S-a dus dupa o jucarie ce-i "facea cu ochiul". De ceva vreme merge pe marginea patului, canapelei, ushilor etc. Si Alena dar mai putzin. In schimb la "de-a bushilea" nu poti sa le ajungi ce viteza au. Mai avem noutati: se bat pe bune cu sau fara motiv: se imping, se trag de bluze, se trag de par (A pe N ca invers nu are de ce s-o prinda) si se mushca, deshi dinti nu au decat 2 Natalia si unul Alena, dar se reped la mushcat. Si pe mine m-a mushcat Natalia de mana si am simtzit cum m-a razuit cu "jumatatzile de dinti". Sa nu mai zic ca Alena a avut si accese de gelozie azi... am pus-o de-acuma, incepe "showul" ... din 09.12.2009 mami de gemanutze |
BRAVOOO!!!!
Mihaela, mami de Florin Cristian (sagetator din 2009) (povestea nasterii)
... cea mai fericita mamica si sotie ...
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel micki_mica Sanatate si noroc finutzului! Are nevoie de ambele saracutzul! din 09.12.2009 mami de gemanutze |
Multumesc! Pentru o sacina fara probleme... prea au picat toate acum la final si inceput, ca sa zic asa. Eu raman optimista!
Mihaela, mami de Florin Cristian (sagetator din 2009) (povestea nasterii)
... cea mai fericita mamica si sotie ...