Pufi draguti de ian-feb 2010 (146)
Raspunsuri - Pagina 11
miremia spune:
Larisel felicitari pt primii pasi! Eu m-am amuzat cand ne-ai povestit cum se lupta fetele.
Eu vin de la farmacie....avea pb matza cu respiratul, are nasul infundat. I-am pus picaturi opthamestone si i-am dat pe piept cu 1/10 dintr-o capsula de carmol baby, desi scrie in prospect ca e pt copiii peste 2 ani. Asta mi-a dat farmacista, sper sa nu-i dauneze.
Voi ce folositi pt nas infundat?
Am gasit pe net Ulei de menta (Hofigal).... oare e bun de pus sub nas noaptea?
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 5 kg
ale1212xa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel Sa va zic ca azi Natalia a facut primii 2 pasi singura nesustzinuta si nesprijinita... Are 10 luni fara 2 zile. S-a dus dupa o jucarie ce-i "facea cu ochiul". De ceva vreme merge pe marginea patului, canapelei, ushilor etc. Si Alena dar mai putzin. In schimb la "de-a bushilea" nu poti sa le ajungi ce viteza au. Mai avem noutati: se bat pe bune cu sau fara motiv: se imping, se trag de bluze, se trag de par (A pe N ca invers nu are de ce s-o prinda) si se mushca, deshi dinti nu au decat 2 Natalia si unul Alena, dar se reped la mushcat. Si pe mine m-a mushcat Natalia de mana si am simtzit cum m-a razuit cu "jumatatzile de dinti". Sa nu mai zic ca Alena a avut si accese de gelozie azi... am pus-o de-acuma, incepe "showul" ... din 09.12.2009 mami de gemanutze |
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
ale1212xa spune:
si acum sa zic si NEATZA ca am uitat cand am vazut primii pasi
haideti la o mareeee, fierbinte si taree aromata
lorex spune:
neatza,
Dati si voi o cafea?
Nu de alta dar am cursuri pana deserara la 8 :(
www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)
ale1212xa spune:
si binenteles....
azi facem 9 luni...iupiii
9 luni IN
9 luni OUT
bubu_bu spune:
neata gagixli!
multumim de cafeu!
miremia imi pare rau de micuta...of la 2 noaptea ai umblat pe la farmacii....saracuta....eu ser si pompita...si nu am incercat altceva...sper ca e mai bine mara
larisel.....ai doua minuni....si uite ca incet incet o iau la pas singurele...cu bataia...nu ai ce face...si eu am crescut cu o prietena si cu frate dif de 1 an si tot asa...paruiala
la multe lunite dragos
la multi ani carmita
lorex cursuri usoare!
ficatel...inca nu i-am dat.....daca voi primi de la buna de la tara ai dau.......daca nu....de la magazin nu
bebe2...ina nu....vedem pe parcurs
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
La noi a fost mai greu pana ne-am intrat in ritm, acum gasim timp pt toate. A fost un mic soc la inceput cand mi se parea ca nu fac fata, dar incet incet am invatat sa ma organizez asa ca acum le fac pe toate parca mai bine decat inainte. Doar ca dorm cu 25% mai putin si nu mai exista timp pt leneveala decat f rar. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 5 kg |
felicitari ptr buna organizare...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui larisel Sa va zic ca azi Natalia a facut primii 2 pasi singura nesustzinuta si nesprijinita... Are 10 luni fara 2 zile. S-a dus dupa o jucarie ce-i "facea cu ochiul". De ceva vreme merge pe marginea patului, canapelei, ushilor etc. Si Alena dar mai putzin. In schimb la "de-a bushilea" nu poti sa le ajungi ce viteza au. Mai avem noutati: se bat pe bune cu sau fara motiv: se imping, se trag de bluze, se trag de par (A pe N ca invers nu are de ce s-o prinda) si se mushca, deshi dinti nu au decat 2 Natalia si unul Alena, dar se reped la mushcat. Si pe mine m-a mushcat Natalia de mana si am simtzit cum m-a razuit cu "jumatatzile de dinti". Sa nu mai zic ca Alena a avut si accese de gelozie azi... am pus-o de-acuma, incepe "showul" ... din 09.12.2009 mami de gemanutze |
wow!!! deja...super tare...felicitari .... ... gelozie deja....moama....
Lillo spune:
citat din mesajul lui miremia Larisel felicitari pt primii pasi! Eu m-am amuzat cand ne-ai povestit cum se lupta fetele. Eu vin de la farmacie....avea pb matza cu respiratul, are nasul infundat. I-am pus picaturi opthamestone si i-am dat pe piept cu 1/10 dintr-o capsula de carmol baby, desi scrie in prospect ca e pt copiii peste 2 ani. Asta mi-a dat farmacista, sper sa nu-i dauneze. Voi ce folositi pt nas infundat? Am gasit pe net Ulei de menta (Hofigal).... oare e bun de pus sub nas noaptea? Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 5 kg |
Neatza.
Pentru nas infundat noi folosim apa de mare si batista bebelusului. In cazuri grave cate un puf de pivalone in fiecare nara.
cris_mario spune:
citat din mesajul lui ale1212xa si acum sa zic si NEATZA ca am uitat cand am vazut primii pasi haideti la o mareeee, fierbinte si taree aromata ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
multumesc de cofe