Pufi draguti de ian-feb 2010 (146)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

si noi avem foarte mult timp pentru noi .... cea mica ne-a unit foarte mult,pentru ca fiecare are cate un copil din alta casatorie,deci ...
acum,chestia asta tine si de modul fiecaruia de a-si petrece timpul cu persoana iubita ... noi orikm nu mergeam in cluburi,iar la munte/mare/mall/parc mergem cu ei 3 dupa noi ... la cumparaturile saptamanale mergem doar cu cea mica...

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

varsta Alexandrei

La noi a fost mai greu pana ne-am intrat in ritm, acum gasim timp pt toate. A fost un mic soc la inceput cand mi se parea ca nu fac fata, dar incet incet am invatat sa ma organizez asa ca acum le fac pe toate parca mai bine decat inainte. Doar ca dorm cu 25% mai putin si nu mai exista timp pt leneveala decat f rar.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Eu n-am frati/surori, dar mi-am dorit doi copii dintotdeauna. Acum ii am si sper sa traim fericiti pana la adanci batraneti. Cam scurta povestea, nu? Nu ma bag sa elaborez despre relatia cu sotul, ca nu cred ca au astia atata spatiu pe forum. Esenta e ca da cu plus, desi astept cu interes sa mai creasca nitel fetele, cu speranta ca vom avea mai mult timp pentru noi.

Despre ficat, dat fiind ca nu am sursa de la tara, pot sa va spun ca nu i-am dat celei mari niciodata. Subliniez, celei mari. Nici aia mica n-o sa-l vada prea curand, decat cand si-o cumpara singura din banii ei. Valabil pentru amandoua, de fapt. Nu cumpar nici pentru noi. Sondaj: cate dintre voi considera ca sunt cam radicala? Asa, in general.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

A, am uitat, haircut, multumesc frumos pentru oferta generoasa cu ciocolata, dar nu mai sunt demna de mila pentru ca am gasit un pachet de unt (nitel expirat, dar ce mai conteaza) in frigider si mi-am trantit o tava de negresa de ma ling pe degete. Nu va servesc, ca dupa ce v-am zis de untul ala, sigur o sa aveti retineri.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Eu n-am frati/surori, dar mi-am dorit doi copii dintotdeauna. Acum ii am si sper sa traim fericiti pana la adanci batraneti. Cam scurta povestea, nu? Nu ma bag sa elaborez despre relatia cu sotul, ca nu cred ca au astia atata spatiu pe forum. Esenta e ca da cu plus, desi astept cu interes sa mai creasca nitel fetele, cu speranta ca vom avea mai mult timp pentru noi.

Despre ficat, dat fiind ca nu am sursa de la tara, pot sa va spun ca nu i-am dat celei mari niciodata. Subliniez, celei mari. Nici aia mica n-o sa-l vada prea curand, decat cand si-o cumpara singura din banii ei. Valabil pentru amandoua, de fapt. Nu cumpar nici pentru noi. Sondaj: cate dintre voi considera ca sunt cam radicala? Asa, in general.

de Isabela si Irina (februarie 2010)

Eu nu, nici eu nu i-as fi dat ficat din comert, poate si din cauza ca eu nu mananc ficat.

AMR 5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:

Radicala ?? Nu mi se pare. Mi se pare ca stii repede ce vrei si ce poti.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:

eu nu te consider, nu am cum sa spun unui om ca e intr-un anumit fel, fiindca nu stiu adevarata ta situatie si de ce actionezi intr-un anumit fel,din exterior e usor sa vezi lucrurile intr-un anumit fel,dar de fapt sa nu stii esenta.....asta pt in general,cat despre ficat,din cate am inteles eu la voi e un fond alergenic,deci mi se pare normal sa fii mai precauta.....eu nu i-am dat ficat si nu stiu daca o sa ii dau,poate cand o sa merg acasa la mama,aici nu am incredere

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Nicole
Fiecare isi creste copilul asa cum crede de cuvinta. Eu sunt radicala in anumite privinte si in altele sunt extrem de flexibila. Asa ca nu pot sa raspund. Strict la subiectul ficat, cea mare papa cam o data pe luna, ficat din comert, cel mic inca nu a primit si nu va primi cel putin inca 1 an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Nicole
Fiecare isi creste copilul asa cum crede de cuvinta. Eu sunt radicala in anumite privinte si in altele sunt extrem de flexibila. Asa ca nu pot sa raspund.
Strict la subiectul ficat, cea mare papa cam o data pe luna, ficat din comert, cel mic inca nu a primit si nu va primi cel putin inca 1 an.

subscriu la ce am subliniat
ficat eu le dau/am dat pustilor,dar doar cand am de la tzara(radu nu mai vrea de cativa ani ficat)
a luat sotul ceva ficat bio,trebuie sa "cujet" cui o sa-i dau sa pape; asta mic mananca ORICE...n-am mai vazut asa ceva si daca se stramba,dar tot mananca...

editez ca am uitat sa spun ca si eu sunt fara frati/surori;am vrut un singur copil,dar daca sotul meu actual si-a dorit mult un copil bb,a aparut alex si recunosc ca sunt tare fericitaimi place mai mult cu 2 copii[sotul nu are alti copii] decat doar cu unul; iar cealalta probl...hmmmmm...de 3 ani si ceva suntem tot in "acomodare" ,ca fara copil nu stim cum e

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Nicole
Fiecare isi creste copilul asa cum crede de cuvinta. Eu sunt radicala in anumite privinte si in altele sunt extrem de flexibila. Asa ca nu pot sa raspund.
Strict la subiectul ficat, cea mare papa cam o data pe luna, ficat din comert, cel mic inca nu a primit si nu va primi cel putin inca 1 an.

subscriu la ce am subliniat
ficat eu le dau/am dat pustilor,dar doar cand am de la tzara(radu nu mai vrea de cativa ani ficat)
a luat sotul ceva ficat bio,trebuie sa "cujet" cui o sa-i dau sa pape; asta mic mananca ORICE...n-am mai vazut asa ceva si daca se stramba,dar tot mananca...

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Ce-mi place cum sta "germany" ala la profilul tau.
mancaciosul mic!

AMR 5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

miremia
am pus ca sa ma obisnuiesc

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput