Pufi draguti de ian-feb 2010 (146)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

Citat:
Intreb si eu nu dati cu oo: de ce nu mergeti la un taran la poarta sa-i propuneti sa va vanda niste pui? Sigur v-ar lua mai putin pe kg decat un magazin bio.

Ar fi si asta o solutie!sa mergemdin poarta in poarta sa adunam pui..glumeam...am sa vorbesc cu cei dn sat sa vedem...de cate ori pe saptamana i se da?si i se un ficatel intreg?

Mami fericita!

Sa stii ca nu e rea solutia. Chiar este buna.

Eu nu i-am dat pana acum ficat, dar am sa-i dau, caci ar cam fi timpul. Sa vad daca mai am prin congelator vreo gaina intreaga(am avut gaini special taiate pentru el, dar am oprit doar pieptul pentru Tudor, congelat in portzii pentru supa).

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

De ce doar pieptul? Pulpele ce au?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

Citat:
Intreb si eu nu dati cu oo: de ce nu mergeti la un taran la poarta sa-i propuneti sa va vanda niste pui? Sigur v-ar lua mai putin pe kg decat un magazin bio.

Ar fi si asta o solutie!sa mergemdin poarta in poarta sa adunam pui..glumeam...am sa vorbesc cu cei dn sat sa vedem...de cate ori pe saptamana i se da?si i se un ficatel intreg?

Mami fericita!

Sa stii ca nu e rea solutia. Chiar este buna.

Eu nu i-am dat pana acum ficat, dar am sa-i dau, caci ar cam fi timpul. Sa vad daca mai am prin congelator vreo gaina intreaga(am avut gaini special taiate pentru el, dar am oprit doar pieptul pentru Tudor, congelat in portzii pentru supa).

varsta lui Tudor

De ce doar pieptul? Pulpele ce au?

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Da, am oprit si pulpele. Dar pana acum am avut suficient piept portionat.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Asa....vroiam si eu sa fac un mic sondaj (am vazut ca pusese si miki o intrebare):

Cate dintre mamicile la primul bebe se gandesc la al doilea ( simply, alexutza) si ce diferenta de varsta vreti sa fie intre ei?
PS: Intrebare valabila si pt mamicile cu 2 sau 3 puiuti, daca exista asemenea curajoase printre noi.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 5 kg

Eu as vrea 3. Din totdeauna mi-am dorit o casa plina de copii. Acum sunt prea traumatizata de nasterea piticotului asa ca 3-4 ani sigur nu imi mai trebuie dar apoi nu stiu. Daca s-ar naste mai usor, as face o echipa de fotbal .
Apropo de relatia cu sotul, noi suntem mai apropiati de cand au aparut copii. Timp pentru noi se gaseste mereu, chiar daca il furam din cel somn sau de shmotruiala. Bine, noi suntem mai pensionari de felul nostru, distractie la noi inseamna un film bun cu o bere si un popcorn, sau o discutie interesanta la o pizza. Dar timp de discutat se gaseste mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

si noi avem foarte mult timp pentru noi .... cea mica ne-a unit foarte mult,pentru ca fiecare are cate un copil din alta casatorie,deci ...
acum,chestia asta tine si de modul fiecaruia de a-si petrece timpul cu persoana iubita ... noi orikm nu mergeam in cluburi,iar la munte/mare/mall/parc mergem cu ei 3 dupa noi ... la cumparaturile saptamanale mergem doar cu cea mica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:

Am uitat sa va spun ca Buturel si motanul au avut un moment de tandrete duminica.

Inca de dimineata, motanul avea chef de joaca ca atunci cand era mic (ma urmarea pe sub masa la bucatarie, ma batea cu labutza cand puneam mana pe vreun scaun etc ). La un moment dat, vazand el ca nu-l bagam in seama, a inceput sa alerge pe hol. Imaginati-va o aratare neagra dand ture pe hol si trecand incovoiata prin dreptul bucatariei si utandu-se la noi cu un fatzau de tontoman , doar-doar ne miscam de la locurile noastre si incepem sa-l alergam (ca in vremurile bune).

A obtinut cea vrut si a inceput sotul sa-l alerge si sa-l gaseasca in locurile unde se ascundea. Bineinteles si eu cu Buturel in brate dupa ei, ne ascundeam si-i speriam.
La final cand ne-am asezat pe bat obositi, motanul a mangaiat cu capul, piciorusul lui Tudor. Doar noua ne mai face asa cand vrea iubire.

varsta lui Tudor

Ce frumooooooss!!!

www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Asa....vroiam si eu sa fac un mic sondaj (am vazut ca pusese si miki o intrebare):

Cate dintre mamicile la primul bebe se gandesc la al doilea ( simply, alexutza) si ce diferenta de varsta vreti sa fie intre ei?
PS: Intrebare valabila si pt mamicile cu 2 sau 3 puiuti, daca exista asemenea curajoase printre noi.

AMR 5 kg

Eu deja ma gandesc la bebe2. Desi ar fi un miracol sa se intample. Nu stiu ce sa zic, sunt multe aspecte implicate. Cu doi copii nu o sa mai pot sa lucrez - sau ma voi simti o mama denaturata care nu sta destul timp cu copiii ei - si financiarul nu e de neglijat...acum sunt mici, dar cand or incepe cu 2 laptopuri, 2 telefoane mobile si...cat mai bengoase mama...ca asa are colegul meu!!!, cu excursiile, taberele, concediile in strainatate, 4 locuri la avion!!! etc, etc...acu e simplu, 5 bodyuri si 5 pantaloni...dar ce vine mai incolo si ce pot sa ii ofer...sau sa le ofer, aia e problema.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

valeu cate motive!

Citat:

Ce frumos ar fi cu 2 capete blonde pe bancheta din spate a masinii!!!

www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

Am si eu o intrebare: le dati puiutilor sa manance legume crude (in afara de morcov)?

de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010)

buna intrebare....
eu nu i-am dat ...cred ca ar trebui...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

Am si eu o intrebare: le dati puiutilor sa manance legume crude (in afara de morcov)?

de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010)

ii mai dam bucatele de ardei gras sau capia sa morfoleasca cat stam noi la masa - si el in scaunelul lui - ...sa invete ca ala e timpul de stat la masa.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

a, da! asa i-am dat si eu dar nu se pune ca nu intra nimic pe gat..doar il morsoaca..si morcov la fel..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

intrebare off topic: de unde va luati genti faine de piele la preturi civilizate?

eu nu-mi iau genti din piele vera, desi le admir consider ca nu merita investitia!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:

AMR 5 kg
Eu deja am inceput demersurile,numai sa raman insarcinata(ceea ce e greu un pic,fiindca alaptez.....dar nu se stie niciodata)....din punctul meu de vedere ar fi ok o diferenta de un 1 an-2 ani,dar depinde in ce societate traim,conditiile,diferenta de generatie isi cam spune cuvantul....eu am o sora cu 5 ani mai mica,diferenta se simte,mai ales in modul de a gandi,percepe viata/societatea,etc.....sotul meu are 5 frati,cu diferente mai mici sau mai mari,la fel e si la el.....acum poate ca e o coincidenta sau nu....dar eu zic ca daca diferenta e mare ei trec,mai mult ca sigur,prin niste schimbari de mentalitate,societate,...etc,ceea ce in viitor,cand sunt mari se resimte.Asta e parerea mea,eu sunt si pe principiul ca daca pot acum de ce sa nu fac,atata timp cat circumstantele(sanatate,morale,familiale,financiare imi permit),eu vb exact de mine,fara a ma referi la nimeni altcineva(pt ca fiecare are propriul mod de a decide ce e bine sau nu pt el,familia lui....sau a avut motivele lui) ....so,eu am 26 de ani si mai vreau sa am un bebe,sper sa il si am.....

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Pentru succesul in casatorie nu este de ajuns sa gasesti un partener potrivit,ceea ce mai trebuie este sa fii si tu un partener potrivit."

Sa zic si eu daca tot am intrebat.

Eu pe bebe 2 l-as face cam atunci cand va avea Mara 3-4 ani. Stiu ca va fi mult mai usor dpdv financiar (pt ca ne raman mmulte lucrusoare/ carucioare/ jucarii de la pufuleti) si vor fi si mai usor de crescut pt ca se vor juca impreuna (sper eu).

Asa ca un contra-exemplu....fratele meu e mai mic cu 7 ani si ne-am inteles mereu PERFECT, cu sora mea, care este mai mare cu 2 ani nu m-am avut prea "pe bune" in copilarie.

AMR 5 kg

Si eu am un frate cu 10 ani mai mic si o sora cu 2 ani jum.
Pe frate practic l-am crescut noi doua, cu sora nu prea am avut treaba in copilarie, era introvertita si nu prea ma baga in seama, chiar ne certam des..acum ne intelegem de minune!

Mergi la inceput