Pufi draguti de ian-feb 2010 (146)
Raspunsuri - Pagina 6
gratiana77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Asa....vroiam si eu sa fac un mic sondaj (am vazut ca pusese si miki o intrebare): Cate dintre mamicile la primul bebe se gandesc la al doilea ( simply, alexutza) si ce diferenta de varsta vreti sa fie intre ei? PS: Intrebare valabila si pt mamicile cu 2 sau 3 puiuti, daca exista asemenea curajoase printre noi. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 5 kg |
Pai, eu initial nu vroiam nici macar un copil. Dar fiind sotul meu un mare iubitor de copii am convenit sa facem unul. Acum deja ma gandesc, eu, la al doilea. Sotului nu ii vine sa creada.
As vrea sa fie vreo 3 ani diferenta intre ei, sa mearga buburuza la gradi ca sa pot sa ma descurc mai bine. Poate urmatorul va fi baiat dar daca e tot fata eu nu ma supar deloc. Tati nici atat, ca fata a vrut.
In concluzie, vreau ca prin mai 2012 sa ma apuc de treaba.
blue_flower spune:
citat din mesajul lui xela_07 DAR ... e f f greu si eu personal sufar cel mai mult dupa timpul pe care nu mai pot sa-l petrec cu sotul meu. voi mamele cu 2-3 copilasi ce spuneti? |
Eu simt acelasi lucru, ca nu mai avem timp aproape deloc. Stiu ca pare hilar, dar eu simt ca pe noi ne-a cam despartit aparitia lui bebe, adica nu mai suntem noi, nu mai avem timp sa vorbim, sa ne sfatuim, mai vorbim la telefon ziua, ca seara acasa nu avem timp. Mai ales ca tot am avut fie mama lui, fie mama mea prin preajma. Nimic nu mai e din ce a fost. Ma refer la relatia noastra. Ca aparitia lui bebe e cel mai minunat miracol posibil...dar nu despre asta vorbesc acum.
Nu am avut viata sexuala atat de mult timp + 6 luni dupa nastere, acum cand e ..e in liniste si doar in dormitor....naspa rau de tot....suntem prea obositi ca sa mai facem si altceva....relatia de cuplu s-a transformat, ca sa nu zic inrautatit....
gratiana77 spune:
Am si eu o intrebare: le dati puiutilor sa manance legume crude (in afara de morcov)?
gratiana77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Eu simt acelasi lucru, ca nu mai avem timp aproape deloc. Stiu ca pare hilar, dar eu simt ca pe noi ne-a cam despartit aparitia lui bebe, adica nu mai suntem noi, nu mai avem timp sa vorbim, sa ne sfatuim, mai vorbim la telefon ziua, ca seara acasa nu avem timp. Mai ales ca tot am avut fie mama lui, fie mama mea prin preajma. Nimic nu mai e din ce a fost. Ma refer la relatia noastra. Ca aparitia lui bebe e cel mai minunat miracol posibil...dar nu despre asta vorbesc acum. Nu am avut viata sexuala atat de mult timp + 6 luni dupa nastere, acum cand e ..e in liniste si doar in dormitor....naspa rau de tot....suntem prea obositi ca sa mai facem si altceva....relatia de cuplu s-a transformat, ca sa nu zic inrautatit.... de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Da, si la mine e la fel.
blue_flower spune:
citat din mesajul lui gratiana77 Am si eu o intrebare: le dati puiutilor sa manance legume crude (in afara de morcov)? de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010) |
ii mai dam bucatele de ardei gras sau capia sa morfoleasca cat stam noi la masa - si el in scaunelul lui - ...sa invete ca ala e timpul de stat la masa.
blue_flower spune:
citat din mesajul lui xela_07 intrebare off topic: de unde va luati genti faine de piele la preturi civilizate? |
De peste tot, in special de la reduceri Nu am un magazin anume.
Dar sa stii ca si cele de inlocuitori sunt frumoase. Si uneori mai colorate, mai haioase decat cele de piele.
tomaca spune:
citat din mesajul lui xela_07 eu cu bebe 2 daca initial am trecut prin faza ca nu mai fac nici unul uite ca m-am razgandit si nu imi pare rau nici un moment. noi am zis sa fie diferenta mica intre ei (2.5 ani e la noi) ca sa aiba cat mai multe lucruri in comun. intre mine si fratii mei este diferenta de 4 respectiv 8 ani, eu sunt cea mai mica si pot spune ca in copilarie nu prea ne-am intersectat la joaca si in general. acum ne intelegem f bine, dar atunci cu bebe 3 sunt aproape sigura ca nu-l mai fac, dar ... never say never citeam aici pe forum la cineva ca bb 1 iti intoarce viata, bb 2 aduce deasemeni o schimbare majora, de la bb 3, 4 cica nu mai ai nici o problema ... pe urma tb avut in vedere toate aspectele cand va ganditi la bb 2. atat bune, cat si "rele". adica asa cum spunea BF e partea financiara, e disponibilitatea noastra ca mame in cdt in care mai avem si job, e problema psihologica a lui bb1 de frate/sora mai mare, e timpul petrecut in cuplu care se reduce semnificativ, e starea de echilibru psihic a mamei care tb sa aiba grija de 2 copii/casa/mancare/sot si poate si multe altele care nu imi vin acum in cap. daca ar fi sa gandesc per ansamblu (asa cum imi place mie ) am luat o decizie f inteleapta in al avea si pe C. un copil nu se compara cu nimic. DAR ... e f f greu si eu personal sufar cel mai mult dupa timpul pe care nu mai pot sa-l petrec cu sotul meu. voi mamele cu 2-3 copilasi ce spuneti? |
Pai, da', sigur ce probleme sa mai apara la 3-4 copii, ca s-au consumat toate inainte
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
tomaca spune:
citat din mesajul lui ana_g buna!! sar direct in subiect, ca vad ca frige.....ficat de pui i-am dat din ala cumparat, alta sursa nu am, "tara" mea e departe, prin suceava, iar decat deloc......asta e...nici fruce, nici legume "naturale"....am un gutui in curte, ala sa fie singurul fruct 100% bio pe care o sa i-l dau copi...fara numar..ei, glumeam. am mai zis, cred, ca ne dorim si un al doilea copil, dar mai incolo, peste vreo 3-4 ani...... tomaca, motan din asta de care ai tu (adica iubitor....) am avut si eu la mama acasa, dar a murit de batranete acum un an. ce am aici....n-au nici o treaba cu imaginea motanului clasic ce se joaca sau se gudura pe langa tine. asa ca stefan o sa ia contact cu asa ceva muult mai incolo. de vazut a vazut pisica, dar atat. nici una din parti nu a dorit sa se cunoasca mai bine mai era ceva...aaaa....se putea...LML pufuletilor de azi!!!! mama unui pui...Stefan |
Mai ce pisici, nepisici! Las'ca o sa le dea Stefanel o lectie...
varsta lui Tudor
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui livia1980
Ar fi si asta o solutie!sa mergemdin poarta in poarta sa adunam pui..glumeam...am sa vorbesc cu cei dn sat sa vedem...de cate ori pe saptamana i se da?si i se un ficatel intreg? Mami fericita! |
Sa stii ca nu e rea solutia. Chiar este buna.
Eu nu i-am dat pana acum ficat, dar am sa-i dau, caci ar cam fi timpul. Sa vad daca mai am prin congelator vreo gaina intreaga(am avut gaini special taiate pentru el, dar am oprit doar pieptul pentru Tudor, congelat in portzii pentru supa).
varsta lui Tudor