Dovlecei in sarbatoare*199*LMA Sarah Maria!
Raspunsuri - Pagina 5
crissbebe spune:
Si ce mah noi n-avem???
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
monikus spune:
Ne-am intors si noi de afara. Tare bine a fost. Am luat si eu aer. Nu batea vantul tare asa ca a fost chiar placuta plimbarea.
Kawa .
La multi ani sarbatoritilor zilei.
Daca tot am zis ca avem caldura, ei bine s-a spart nu stiu ce robinet la vecinul de deasupra la calorifer si nu mai avem caldura.
Deci, bagam caloriferul electric in priza, dam drumul la aerul conditionat ca sa facem o temperatura ok in toata casa si ne pregatim de baita.
Va dorim o noapte linistita cu putine treziri. Bine asta mai mult ne dorim noua ca poate voi nu aveti problema asta dar.....
Va pupam si va uram de pe acum somn usor ca la noi incepe tavaleala dupa si nu mai apuc sa mai intru.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
raluk16 spune:
La multi ani Anabelle!
La multi ani Adam!
Sa fiti sanatosi si fericiti!
Azi am vorbit cu Adi . A fost ca o gura de aer proaspat! Lisa e racita rau, Adam e racit putin, era 12 noaptea la ei. Si totusi, a stat nu stiu cat pe net sa ma ajute, sa ma sfatuiasca, sa imi dea niste linkuri foarte utile. Asta e Adi pe care o stim noi, nu? M-am gandit sa va spun, sa trimitem niste energie pozitiva sa se insanatoseasca puii.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
crissbebe spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 M-am gandit sa va spun, sa trimitem niste energie pozitiva sa se insanatoseasca puii. Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 |
Transmite-i salutarile noastre si insanatosire grabnica puiutilor ei...
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
Lali_mete spune:
Sunt singurica...bing...bang... unde ati fugeat toate ?
Mie nu imi e somn,grasunul mare doarme,ala mic la fel,si eu bantui singura pe aici . M-ati lasat singura?Sa stiti ca imi e frica de intuneric .
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
Lali_mete spune:
Ma-ncearca asa neste sentimente...si nu stiu cum sa le astern din tastatura...le-as spune,nu le-as spune...
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
Lali_mete spune:
Daca tot intra toata lumea "dincolo" ,fiind doar doua-trei persoane care posteaza doar aici,de ce nu s-ar putea aplica regula "nimeni nu se supara" si aici? E intradevar frustrant sa te simti exclus,sa stai deoparte asa si sa te uiti la altii cum rad. Rad si eu in sinea mea ,ca doar nu sunt de plastic ,dar tot e nasol.
Asta nu e un mesaj menit la discordie!
Noapte buna!
danangie spune:
LA MULTI ANI ANNABELLE si ADAM ptr ieri.
LA MULTI ANI SARAH ptr azi.Sa cresti mare sanatoasa si sa ai parte numai de lucruri bune.
Mami de Alessio Michele(2 ani si 4luni) si Mattia Gabriel(11 luni).......si in martie barza ne va vizita.
Pozici cu noi
danangie spune:
Sigur nu am nici un drept sa scriu despre "cearta asta a voastra". Poate nu am numit-o bine. Scuze va rog. Imi aduc aminte ca acum ceva timp din nou v-ati certat. " Va lasasem" cand va impacaserati si fetele de acolo s-au intors aici. Acum constat ca din nou "s-a rupt" grupul. Imi pare rai ptr fetele care sufera. De asta eu nu m-am mai atasat asa tare de forum.De asta nici nu m-am mai inscris la odisee de asta data. La odiseea trecuta.....cea cu Alessio....am avut si eu de suferit. Poate suferit e un cuvant prea mare, dar chiar asa a fost. Avusesem o perioada tare naspa si atunci cand esti nervoasa si ai mintea in bucati nu prea realizezi ce spui...adica stiti la nervi se spun si se fac lucruri care nu ar trebui spuse si facute. Doar ca eu treceam printr-o depresie tare naspa si cautam un ajutor dar nu am primti decat un sut puternic. De acolo eu m-am lecuit. De acolo am invatat ca mai bien fara decat cu. De asta, poate gasiti si voi pacea interioara sa va bucurati de viata reala. V-o doresc din inima.
Eu ca de obicei....bantui pe aici impreuna cu Mattia. Sincera sa fiu am ajuns la capat de linie. Nu stiu cum sa ies din acest cerc. Nu pot sa inteleg ce se intampla cu Mattia de are aceste ore de insomnie. Fac de toate. Ziua il las sa doarma putin. Il epuizez facandu-l sa mearga , sa se joace. Nimic. Nimic. Nimic. Nu mai stiu cum sa o scot la capat.
Mami de Alessio Michele(2 ani si 4luni) si Mattia Gabriel(11 luni).......si in martie barza ne va vizita.
Pozici cu noi