Dovlecei in sarbatoare*199*LMA Sarah Maria!
Raspunsuri - Pagina 4
kawaichan spune:
La multi ani Annabelle!
La multi ani Adam Joshua!
Sa cresteti frumos pui dragi!
Si din urma si cu mult drag,un La multi ani calduros pentru Alex de Lull si o imbratisare pentru mami lui frumos
Mihaela cu Joshua scump si drag 09.09.2009
vik-cj spune:
La multi ani Annabelle! La multi ani Adam!
Va fetelor. Va multumesc pentru gandurile bune...se pare ca functioneaza..azi nu mai am febra (uraaaaa!!!). Dar sunt obosita de numai...Isabela are un nou premolar motiv pentru care noaptea trecuta s-a trezit din ora in ora
Lali...frumos ce faci tu acolo.
Criss...am vazut ca ai revenit...ma bucur. Chiar nu vad sensul sa ne suparam si sa luam decizii drastice.
Sunt restanta la vazut poze pe mail...ma duc sa ma delectez..seara faina!
de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
crissbebe spune:
Acum am venit si noi de afara...nu ma mai intelegeam cu el...numai lipit de usa de la intrare statea si plangea...drept pedeapsa ca m-a dus in frig.. l-am dus numai pe jos...sa oboseasca bine daca tot a vrut afara...
Si la noi merg airile incontinuu...vai de facturile noastre...caldura a dat numai la scara vecina.....la noi nu se stie cand ne vom bucura de ea...
Cecilia ma bucur ca te simti mai bine...sper sa te simti din ce in ce mai bine...
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
alex25 spune:
Vazut pozele de pe mail si nu am cuvinte, copii care mai de care mai frumosi.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
crissbebe spune:
AVEM CALDURAAAA!!!!!
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissbebe AVEM CALDURAAAA!!!!! fericita de ALEX 22.09.09 Povestea Licuriciului Alexutz webshots |
N-avem calduraaaaaa
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
suede spune:
Noi am avut ieri...dar azi nu mai avem!!
Citat: | ||
citat din mesajul lui alex25
N-avem calduraaaaaa ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
suede spune:
Cuscra ma bucur ca nora mea este bine si ca n-a fost nimic grav!
Inca n-am vazut pozele,dar sunt convinsa ca este o frumusete...intru un pic mai tarziu....
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
crissbebe spune:
Acum 20 de min a dat si la noi drumul...dar sa vedem daca tin ca eu una nu am auzit sa fi curatat vreo teava ceva...
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
Lali_mete spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alex25
N-avem calduraaaaaa ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Avem caldura su fleteasca noi,Alex .
Edit ca-s analfabeta.
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi