Dovlecei in sarbatoare*199*LMA Sarah Maria!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Buna dimineata!

Danangie te cred ca iti este greu cu doi copilasi mai ales ca unul sufera de insomnie. Te imbratisez virtual altceva nu stiu ce sa iti scriu
Sarah la multi ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Neata, tuturor!

La multi ani SARAH!!!

M-am trezit de dimineata parca usor mai odihnita decat in ultima perioada, asa ca am avut timp si putin chef si am recuperat din ambele parti.

Ce am remarcat e ca, la taverna, cateva din mamicile care nu au mai scris de ceva timp au intrat si au spus "am primit PM/sms/mail de la X cum ca s-a deschis iar aici". Cum eu nu am primit asa ceva presupun ca trebuie sa imi vad de treaba mea. Cred ca nu ma incadrez in tipar. Am zis.

Mai voiam sa ii zic lui Crisbebe ca nu e cazul sa puna la suflet si ca ii sunt de ajuns cateva prietene, nu e nevoie sa fii prieten cu toata lumea, am vazut incercarile tale, dar si replicile primite.

O inteleg perfect pe Elle, si eu de cate ori am intrat am zis LMA sarbatoritilor zilei, iar de ziua copilului meu... am primit urari si de la cine ma asteptam, si de la cine nu ma asteptam, recunosc, dar au fost persoane la care ma asteptam si i-au dat ignore lui RaresSi aici, si dincolo. Nu sta Rares la urarile cuiva, dar presupun ca tuturor le-a facut placere sa intre si sa vada LMA copilasului propriu.

--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Neata!!

La Multi Ani, Sarah!! Sa fii sanatoasa.

Stiu ca aceasta urare nu va ajunge la destinatie pentru ca acum ceva capitole in urma am fost anuntate ca mamica ei s-a retras de pe forum, dar totusi...

Elle sper ca mandrele sunt mai bine. Cat despre ceea ce ai avut tu pe sufletel zilele trecute...cred ca a trecut luna neagra prin ultimul patrar la tine in constelatie
Hai ca mai zic odata ce cred eu despre toata nebunia asta: nu mai pune tot la suflet ca n-are sens. Pe cuvant!! Orice s-ar discuta undeva si oricat am incerca sa facem sa ne iubeasca toata lumea stim ca nu se poate. Dar sa stii ca in inima mea ai un loc special Capoul sus ca cine trebuie sa te aprcieze te va aprecia, cine nu, nu stie ce pierde
Si daca uneori poate ca nu ti-am scris 2-3 vorbulite este din cauza faptului ca n-am stiut efectiv ce sa mai adaug dar trebuie sa ai convingerea ca am vibrat. Te mamica deosebita!

Catalina n-a anuntat nimeni pe nimeni pe PM/sms sau pe alte cai. A fost anuntata hepi pentru ca ea nu intra prea des. E rau?? Adica daca eu ti-as trimite maine un sms in care te anunt ca vin in Botosani dar nu scriu pe forum ti s-ar parea deplasat?? Hai ca n-are nimeni nimic. Of, viata mea...

Nici cu copiii mei n-am stat atat de mult sa-i mangai pe crestet.

Lali margelutele tale sunt super !! Incearca totusi sa le pozezi la lumina zilei. Poate ma inspir.
Eu am margelit acum vreo 3 ani si-mi placea extrem de mult. Dar tot ce faceam intra pe mainile fiica-mii. Cred ca jumate din ele mi le-a desirat si...nu-mi era de creatii cum mi-era de cules margelutele de pe jos si de sortat iar sot le strangea cot la cot cu mine: cu aspiratorul
Am zic ca o sa ma reapuc cand o sa mai creasca plozii. Deocamdata strang materiale. Am o sacosa de margele de nisip si tot felul de ate, tot felul de modele doar ca elanul m-a cam parasit
La fimo nu ma bag. Ai grija ca nebunia aia care se coace este toxica. Stiu ca stii, dar punctez si eu.
Spor in continuare.

Care se simte ignorata...mea culpa dar sa stiti ca n-am nimic cu nimeni.
Sa aveti o zi buna!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Topics for today:

1. Ce cantitate de mancare necesita un bebe minim pe zi? Stiu ca trebuie cam 400 ml de lapte, dar solide, cam cat pe total?
2. Ce marime aveti la pampers si mai schimbati noaptea? Noi am stat cu nr 4 (avem cam 10,700 kg), dar multe nopti, pe la 2-3 trebuia schimbat de tot ca dadea pe afara la propriu. Si am luat un bax de nr 5 (folosim Premium Care, unde nu exista acea marime 4+), care sunt super mari, ii atarna la fund ca o punguta colectoare(Scrie ca-s pt 11-25 kg).Plus ca erau tipul ala nou Dry max, care tot cu gel mirositor inauntru e, nu mi-au placut deloc. AM revenit la nr 4, dar tot cu o schimbare in timpul noptii.(de pipi, kk foarte foarte rar face noaptea, aproape niciodata).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Catalina iti raspund eu: dupa medici si studii nu stiu sa-ti spun. Dupa experienta mea ca mama te asigur ca un copil poate creste cu ffff putin. Ma uit la fii-mea si daca-ti zic meniul ei de la 7 ani o sa zici ca ai devorator in casa:
dimineata: 200 ml lapte+cereale
pranz: 1 castron MIC de ciorba
seara: 2-3 linguri de mancare gatita (orice)
printre mese mai manaca 1 covrig si 1 fruct. Adica le ciuguleste!! Atat. Nici macar prajituri. Nimic!!!
Daca papa prajitura atunci renunta la masa de seara. Cica i-e greata ca a mancat prea mult

Radu mananca
dimineata: lm (suge de la 6 jumate pana la 7:15)
11:00-11:30: 1 caston de fructe+cereale
15:00-15:30: 1 castron de ciorba/legume
17:00-17:30 lm (vin de la serviciu si atunci se agata si cate o ora de mine)
20:30-21:00- 200 ml iaurt de casa (este mai apos) + cereale
de la ora 22:00 la cerere.
Asta noapte a avut 4 reprize.
Intre mese mai papa biscuiti expandati sau normali, covrig, paine si tot ce se poate roade.

Deci daca nu as incerca sa ma relaxez m-as duce cu capul la cat mananca fii-mea. Dar te asigur ca e sanatoasa si desteapta. Prima parte o stiu in urma analizelor medicale facute, iar a doua, na, e a mea si-mi seamana

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1
b] Cica i-e greata ca a mancat prea mult [/b]

De dl Parlamentar stiam ca e mancacios, iar fata ta e cea mai tare!!!

Mergi la inceput

Am primit rezultatele la copro. Zice asa:coprocultura - normal, coproparazitologic - absent. Eu zic ca e de bine, nu?
Mai duc maine o proba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna dimineata tuturor,

La multi ani Sarah.

Catalina sa stii ca sunt cu totul de acord cu tine. Eu nici nu ma gandesc sa citesc dincolo pt ca m-as simti ca cineva care le invadeaza teritoriul.

Stiu ca acum cateva zile am intrat 5 minute sa vad mai mult daca scrie cineva despre care nu mai stiam nimic de multa vreme. Am ramas uimita negativ dar asta e. Nu inteleg ce e atat de greu sa intri o data la nu stiu cat timp si aici si sa zici suntem bine, suntem rau suntem plecati in x loc sau mai stiu eu ce. Dar probabil cerem prea mult. Oricum, rau am facut ca am intrat pt ca s-a nimerit sa dau de un post foarte acid din partea Ralukai pt Crissbebe si nu mi s-a parut ok. No offence Raluk, eu m-am atasat de tine dar pur si simplu nu mi s-a parut ok sa pui pe cineva la colt cand nici macar nu s-a luat de tine. In fine, scuze daca m-am bagat dar chiar mi s-a parut jignitor pt Criss. Nu sunt avocatul nimanui dar stilul asta de a arunca cu nori m-a deranjat grozav. Stiu ca va deranja pe multi ce am scris, stiu si cine vor fi persoanele acelea care ma vor ataca acum la randul lor dar chiar nu imi pasa. Daca am scris ce am scris, asta nu inseamna ca nu respect cu cat devotament cauti solutii naturiste la orice sau ca nu voi aprecia posturile tale. Sper sa o iei pur si simplu ca atare si sa nu crezi ca am ceva cu tine pt ca nu e asa.

Criss scrie cat vrei si unde vrei. Eu imi aduc aminte de Daci cand nu era acceptata la inceput si uite ce bine am ajuns sa ne intelegem. Pacat ca nu prea mai intra.

Liliac eu zic ca Uve mai citeste din cand in cand si oricum daca nu o face ii voi transmite eu azi pt ca vb cu ea destul de des. E adevarat ca si-a inchis contul din unele motive personale pe care nu stiu exact daca ar vrea sa le stiti. In fine, oricum ii voi zice ca v-ati gandit la Sarah pt ca cred ca va conta pt inima ei.

Acum depre noi. Pai am avut o noapte de pomina. Nu pot decat sa ma gandesc ca plange atat de mult noaptea de la vreo masea. In gura lui nu ma pot uita asa ca nu pot fi sigura. Sper totusi sa isi revina curand. Ce e deranjant e ca nu stiu de ce plange si nu inceteaza pana cand nu il trezesc de tot pt ca plange cu ochii inchisi. Plange si in brate si pe picioare si in pat si in patut deci nimic nu pare sa il consoleze. Doamne ajuta sa treaca ce-o avea pt ca nu stiu ce sa mai incerc. Iar sfatul de al lasa sa planga inca nu mi-a ajuns la inima asa ca mai stau putin.

Catalina, eu una am intrebat pediatrul daca e ok sa manance cate 400ml de lapte pe zi si cate 200ml de fructe, legume, iaurt/cereale si mi-a zis ca super ok sa manance atat deci, nu-l fortez mai tare de atat. Acum nu stiu cat de academic e raspunsul dar....

Multi ici tuturor celor care isi fac curajul sa scrie aici.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

O sa imi spuneti unele dintre voi, si iar stiu care ca iar caut cearta. Ei bine nu e asa dar pur si simplu m-am saturat sa se ia lumea de cele mai slabe dintre noi si sa veneram numai persoanele puternice. Eu una voi continua sa scriu aici pt ca imi place indiferent daca unora le place sau nu. Eu m-am atasat de toate si asta e. Voi scrie cat imi va permite timpul.

Nela sper ca e bine in concediu.

Cristina sper ca e mai bine Emma. E delicioasa cum mananca ea singura.

Danangie sper sa vina si la voi vremuri mai linistite.

Catalina eu zic ca sunt ok analizele dar mai du cateva zile ca sa fii sigura 100%.

Lali vreau si eu bijuuri ca ale tale.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Sarah, La multi ani, sa ai parte de tot binele din lume si sa iti faci parintii fericiti si mandri de tine!
Monikus, off, cate mai ai si tu de tras cu Rareselul! Pupici, nu stiu ce altceva sa-ti spun ca se te incurajez!
Liliana, e totala fiica-ta! Am ras si eu copios la faza cu greata de la cat mananca! E o scumpa! O sa ajunga manechin, mai, lasa, ca nu e rau, ce vrei, sa ajunga si ea sa lucreze intr-un birou, ca noi?

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput