Dovlecei in sarbatoare*199*LMA Sarah Maria!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Elle vai, sufletul meu, ce confuzie si ce rahat s-a rascolit! Iar tu ai cazut la mijloc nevinovata. Asta e parerea mea.
E adevarat ca si eu am intrat in hora dar n-am avut in minte nicio clipa persoana ta! Zau, pe cuvant!! Doar ca situatia cu lma si alte nazdravanii de genul asta mi se par puerile. Si in mintea mea...roata n-a inceput sa se rostogoleasca de la tine.
As vrea sa gasesc cuvintele cele mai potrivite pentru a aranja situatia altfel.
Dar...Monikus cat imi esti tu de draga si cat empatizez eu cu tine din diverse motive...chiar asa ai tu impresia?? Ca e barfa si ca stams a aratam cu degetul?? Pacat. M-as simti ofensata si daca as folosi o reteta aruncata pe-aici as ridica din umeri, mi-as ridica nasu'n vant, as scrasni din dinti si apoi as spune vreo 2-3, ca sa doara!! Ca stiu sa o fac!! Ohoooo, si inca cum!! Dar zici tu ca merita??? Eu zic ca nu!!!
Cineva spunea mai inainte ca trebuie sa ne masuram cuvintele. Pai e ca in Cainele si catelul??

De fapt mesajul asta l-am scris special pentru Elle pe care o apreciez din tot sufletul
Dar acum, pe bune, zi si tu, nu este de-aiurea asta cu LMA??

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

ok, da, este puerila treaba cu lma-ul .. ai dreptate! nu mai comentez pe tema asta, insa ... de acolo pana la proasta si frustrata .. e o cale lungaaaaaaaaaaaaaaaaa .. chiar nu ma asteptam la asta de la uka , nu stiam ca ii sta in caracter sa vorbeasca asa despre persoane pe care le cunoaste virtual si nici macar asa in general ...

draga mea .. nu e nevoie sa-ti ceri scuze, Doamne fereste. eu imi cer scuze la tine ca te-am pus in aceasta postura ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

salutare fetelor

intru si eu in sfarsit sa vad ce faceti si constat ca sunteti suparate :(

Elle - te pup cu drag - orice s-ar fi intamplat, te rog nu pune la suflet pt ca nu merita;

eu sunt cu treaba multa pt ca ma tin si de scoala, restul, cu casa si copil le stiti si voi ... dar am intrat sa va zic ca nu v-am uitat si ma mai gandesc cu drag la voi, toate.

daci
_
a trecut aproape un an si eu am devenit nostalgica ... asa ca am cautat si gasit povestea nasterii lui Darius, spusa de sotul meu
prima parte
partea a doua

Mergi la inceput

liliaco deci mergi pe burta, ha? radulescu s-o facut baiat de gasca si tu nu ne zici .. super! ma bucur tare ca mai prinzi si tu ceva somnic.

by the way .. esti super tare! stii tu de ce!

papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Daciana bine ai revenit, ma bucur ca merge scoala.
Alex (05.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Elle

Daciana bine ai revenit.

Noi am fost afara unde copilul meu a fost bursucul neprietenos

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Elle

Daciana bine ai revenit.

Noi am fost afara unde copilul meu a fost bursucul neprietenos

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

poate i-a fost frigut .. noi suntem consemnate in casa pe motiv de tuse si muci ... dar maine nu cred ca mai rezist .. macar pana la mall si inapoi sa mergem ..

papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Ellenuta te rog sa ma ajuti cu o reteta, vreau sa fac o prajitura care imi aduce aminte de copilarie e dulce acrisoara cu gem de prune si bezea deasupra. Nu stiu cum sa fac blatul
Alex (05.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna seara ????

am lasat forumul la supararile lui crissbebe cu lma si deschid forumul la mesajul lui elle. nu am ctit prea multe intre paginile astea, pentru ca nu am avut destul timp si mi s-a monopolizat laptopul cateva ore bun pe zi de catre coautor, dar imi pare tare rau sa citesc ce citesc. dar si eu ca si lili, nu credeam ca e vorba de Elle.

eu voiam de cateva zile sa va multumesc pentur urarile de ziua copilului meu, sa va las poze. sunt multe, din prima sp din Romania, dar uitati-va si voi pe sarite. am facut dezmotarea, a fost fain, Aidan a fost super ok, desi la un moment dat obosise ingrozitor.

voiam sa mai spun ca am vazut poze de la dezmotarea Annei, care a fost o draguta si o scumpa.

lili am uitat sa=ti felicit feciorul pentru faptul ca noaptea nu mai plange.

cam atat am citit.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

Ellenuta te rog sa ma ajuti cu o reteta, vreau sa fac o prajitura care imi aduce aminte de copilarie e dulce acrisoara cu gem de prune si bezea deasupra. Nu stiu cum sa fac blatul
Alex (05.09.2009)

500g faina
un praf sare
1 pachet unt
1 ou
150g zahar
1 plic zahar vanilat

Se pune faina cernuta intr-un vas/lighean, la mijloc se face o gaura unde se pun oul, praful de sare, untul, zaharul si vanilia. Se framanta cu mana pana cand se topeste zaharul. Se incorporeaza toata faina pana se intareste aluatul si nu se mai lipeste de mana. Aluatul trebuie sa fie mai tare pentru a putea fi intins cu vergeua. Se acopera si se lasa un pic sa se odihneasca. Il dai la cuptor vreo 20 minute (sau in functie de cuptor, sa nu-l arzi), apoi pui gemul, bezeaua si il mai dai la cuptor la foc mic pana se face si bezeaua. daca iti place, in blat poti pune si un pic de nuca macinata.

succes!

papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

liliaco deci mergi pe burta, ha? radulescu s-o facut baiat de gasca si tu nu ne zici .. super! ma bucur tare ca mai prinzi si tu ceva somnic.

by the way .. esti super tare! stii tu de ce!

papa bun
bio bebe

Hai, mai, ca am scris concentrat despre chestia asta. Dar eu nu am curaj sa ma bucur ca parca prea e devreme. Adica, na, mustacesc si-mi frec mainile bucuroasa, dar daca iar il apuca pandaliile, mai am eu curaj sa vin sa va zic ceva??

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput