Burticutze de Mai - Iunie 2011 (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

O zi frumoasa tuturor burticilor.

Waw ce ne-am inmultit!!!! Bun venit noilor burtici, sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi.

Eu nu mai am greturi, doar arsuri de stomac, foame foarte mare, mi-e si groaza sa ma gandesc cat ma voi face, mai ales ca somnolenta ma trage tot in pat, nu ma lasa sa ma misc prea mult.

Am si eu o intrebare. Am vazut ca foarte multe fete iau utrogestan. Toate aveti sarcini cu probleme, sau vi l-a scris medicul din start?

A trebuit sa editez ca am mancat literele. Ce v-am zis eu ca mi-e foame.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

Eu am intalnit doctori care dau preventiv, nu doar la sarcini cu probleme. Zic asta, pt ca oricum, sarcinile celor pe care le stiu eu erau f mici (4-5 sapt) si nu aveau nicio problema (ma refer la scurgeri, dureri mari-nu cele normale, etc). Mai stiu si un caz in care s-a prescris datorita unor sarcini pierdute, aparent fara motiv.
Acum... eu vorbesc oarecum in necunostinta de cauza.

Mamica de baiat mare si +5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Somleac, si eu iau progesteron, dar Arefam...cam acelasi lucru cu Utrogestan. Iau 2/zi a cate 200mg si le pun seara.

Mie mi le-a prescris pentru ca sunt diagnosticata cu ovare polichistice..deci deficit de progesteron si am 3 sarcini oprite din evolutie.

Am si eu o intrebare. Credeti ca daca pana la 8 saptamani nu am avut greturi, mai exista posibilitatea sa apara?

8+

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Buna ziua,
ne primiti si pe noi?
Sunt o burtica de 7 saptamani,DPN 29.05.2011.
Mai am un baietel,un bobocel de septembrie 2008 si asteptam cu nerabdare un fratior sau o surioara.

Marina bine te-am gasit aici.Sarcina usoara.cum te simti?

Va pup.

de Luca si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Valentina_D

Am si eu o intrebare. Credeti ca daca pana la 8 saptamani nu am avut greturi, mai exista posibilitatea sa apara?

8+

DA !
Stiu mamici care in primul trimestru de sarcina nu aveau macar un simptom ,iar in al doilea au stat numai la pat

Deci e posibil sa NU apara deloc sau sa apara mai tarziu !

9+

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluM2 spune:

Buna,
sunt si eu o burticuta de mai 2011
Va citesc de cateva zile dar nu am apucat sa scriu
Sunt total lipsita de experienta si cu forumul dar si cu sarcina...
DN 29.08.1980
UM 22.08.2010
DPN:30.05.2011

Eu deocamdata ma simt binisor
Sper sa ne fim de ajutor pe aici si sa ne fie cat mai usoara sarcina tuturor

Mergi la inceput

Dar, fetelor...
Greata ca greata (nici de ea nu scap)... ii mai dau cu apa, ca daca mancare nu se poate, macar apa, insa cum scapati de arsurile de la stomac? Sa fie oare o aciditate crescuta, sau e din cauza hormonala? Incerc sa le dau in cap cu cate un pahar cu lapte rece, baut putin cate putin. Cateodata nu merge nici cu asta. Mi-am facut, aseara, ceai de musetel, la fel, l-am baut cate putin... Cand nu imi trece cu nimic, am ajuns sa iau cate un vf de cutit de bicarbonat de sodiu, cu lapte. Doar asa ma lasa. O fi bine... nu am idee. Poate aveti un alt remediu?
Multumesc. :)

Mamica de baiat mare si [url=http://www.pregnology.com/pregnancy/06/07/2011]www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/06/07/2011.png" border="0">[/url][url=http://www.pregnology.com]Make a pregnancy ticker[/url]

Mergi la inceput

Vai, ce urata semnatura! Nu se intelege nimic. Gasisem un site, cel din link, foarte interesant. E tot o odisee a sarcinii, tinuta din ziua conceptiei, dar se poate personaliza, in sensul ca poti pune un link la status/semnatura, care se actualizeaza autonat, cu fiecare zi ce trece.
Eu credeam ca o sa se vada poza cu mormolocul... :(

Mamica de baiat mare si [url=http://www.pregnology.com/pregnancy/06/07/2011]www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/06/07/2011.png" border="0">[/url][url=http://www.pregnology.com]Make a pregnancy ticker[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

miris, din cate am experimentat eu, pe dc nu se afiseaza direct poze....

----------------------------------------
Marina7+ & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Buna ziua,
ne primiti si pe noi?
Sunt o burtica de 7 saptamani,DPN 29.05.2011.
Mai am un baietel,un bobocel de septembrie 2008 si asteptam cu nerabdare un fratior sau o surioara.

Marina bine te-am gasit aici.Sarcina usoara.cum te simti?

Va pup.

de Luca si 7+

HEY!
bine ai venit! ma mai tii minte?
se pare ca vom fi colege

Marina7+ & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput