Burticutze de Mai - Iunie 2011 (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mushil spune:

As putea primi si eu userul si parola?
Datele mele - DN: 18.03.1983
UM: 14.08.2010
DPN: 21.05.2011
Multumesc.

Darius Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana777 spune:

neatza burticutelor,nu am mai intrat pentru ca am fost plecata la o plimbare la munte. mai am o fetita de 7 anisori care este in clasa 1.dureri de burta am avut si eu dar nu insuportabile, greturi nu am prea multe si sper sa o tin asa. poate aveti timp sa ma treceti si pe mine pe listita.datele mele sunt:
UM-25.08.2010
DP-01.06.2011
DN-05.01.1977
VA POOP SI SARCINI USOARE SA AVETI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

azi mi-e rau si mie din nou, dar rau.
Nu stiu cum am ajuns la gradinita sa-l duc pe cel mic. Apoi m-am dus la analize. Acu-s in pat!

Bineinteles ca nu am mancat nimic. As pune lacat pe bucatarie, nu-mi vine sa intru acolo, sa fac sau mananc ceva.
Azi vine bunica-mea la mine, sa ma ajute. Macaar sa am mancare ptr. copil. Sunt la capatul puterilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Burticutzelor de mai iunie, va doresc o odisee minunata, sa aveti sarcini usoare, fara nici cea mai mica problema, bebei sanatosi, care sa stea pana la termen la cuptoras si va spun din experieta ca puiutzii nascuti in mai iunie sunt minunati si au ceva special asa

Prettysunshine ma bcuur sa te vad pe listuta fetelor de aici, "mami de baiat mare" sa i o sarcina usoara si te asteptam cu vesti si la noi!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

buna dimineata,fetelor.Si eu cu stari de greata,dar parca mai light de cateva zile incoace.Ca "norocul" ca fata mi-e putin racita si n-o duc la gradi zilele astea,asa mai lenevesc si eu pe acasa,caci n-am chef de munca..as dormi non-stop.Sper sa treaca mai repede perioada asta de somnolenta si greturi sa revin iaar la viata

In legatura cu greutatea,eu la prima sarcina am pus 25 kg,la a doua 10...acuma nu stiu cat voi pune,ca am o pofta de mancare....as manca non stop(numai asa imi trece greata,mancand ceva la care poftesc),plus ca sarcina e mai mult pe perioada iernii cand voi fi mai sedentara..

Azi noapte am dormit foarte rau,din cauza nasului infundat si n-am avut nimic natural de pus in nas,dar azi merg la farmacie si-mi fac stocul.Problema e ca-mi curge nasul de vreo luna,curge non-stop fara alte simptome...trebuie sa-i fac o vizita medicului de familie,ca asa nu se mai poate.

va doresc o zi cat mai frumoasa

POZE IRIS
mami Iulia6+ siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Prettysunshine ma bcuur sa te vad pe listuta fetelor de aici, "mami de baiat mare" sa i o sarcina usoara si te asteptam cu vesti si la noi!

Lorich,multumesc pentru urari si ma bucur tare mult ca ti-ai adus aminte de mineEu inca va citesc si acum,sa stii,dar n-am mai indraznit sa scriu.

6+

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

Buna, burtici!
Dragelor, care "va plangeti" ca nu aveti simptome de sarcina... pe la 5+, daca va uitati in urma, la fel ma "plangeam" si eu. :))
Acum... sunt prezente toata ziua. Am o stare de voma, fantastica. Nu pot nici sa mananc, dar nici nemancata nu pot sta. Mi se face rau oricum ar fi stomacul meu (gol, sau cu ceva in el). Abia il tin in frau. Culmea e ca am si pofte! Eu care eram convinsa ca poftele sunt inchipuiri, ca ne dam frau liber imaginatiei si profitam de perioada asta ca sa mancam chestii pe care inainte nu le mancam, ca.. "se puneau pe ici-pe colo..." Parca vreau si cartofi prajiti, parca si pufuleti... Cu dulcele nu am treaba, chiar imi e rau dupa ce mananc ceva dulce-ma iau niste palpitatii... Chestia asta cu cartofii prajiti, am pus-o pe seama faptului ca nu prea mananc cu sare, si am pus putin mai multa, in mancare. Nu ma arunc in ce poftesc, pt ca daca nici inainte nu le mancam, nu o sa o fac nici acum. Asta pt ca la prima sarcina am luat 18 kg, si f greu le-am dat jos pe alea care au ramas dupa nastere, plus ca nu mai am 26 de ani ca atunci, ci.. vreo 35, si o sa le dau si mai greu, jos. Eu mananc multe mere, si beau multa apa. La astea nu am greturi :)). A, si mai e o stare de oboseala... Imi e lene sa conduc de la birou pana acasa, dar ma mobilizez, stau cu geamul deschis pe partea mea pt greturi si revigorare. Abia astept sa merg pe 14 la dr. Cu siguranta mormolocul e la locul lui, ca altfel nu as avea toate starile astea. Din ac pdv sunt linistita. :)
Va pup, si revin mai incolo.

Mamica de baiat mare si +5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

A, si... nu mai am 5+, am vreo 7+. Am sa modific la profil. :)

Mamica de baiat mare si +5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lmarty2002 spune:

Salut burticutelor. Sunt si eu o mamica in devenire (cu voia lui D-zeu la sf lunii mai 2011). Ma bucur tare mult ca existati si as vrea sa devin si eu o membra a grupului. Daca ma primiti, bineinteles....
Datele mele personale sunt urmatoarele:

DN 23.07.1981
UM 20.08.2010
DPN 27.05.2011

Va doresc o odisee minunata, linistita si plina de bucurii. Sa ne auzim cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Burticutzelor de mai iunie, va doresc o odisee minunata, sa aveti sarcini usoare, fara nici cea mai mica problema, bebei sanatosi, care sa stea pana la termen la cuptoras si va spun din experieta ca puiutzii nascuti in mai iunie sunt minunati si au ceva special asa

Multumim Lori!!! Abia astept sa iti vad minunea roz cu piciorusele ei lungi!

Alina 4+ , mamica fericita de Scortzisoara Sara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput