Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(454)
Raspunsuri - Pagina 3
mstela spune:
Neata..facut eco..fusei la dr..la eco doar ovare cam polichistice de 8 mm cel mai mare...endometru/miometru cam ingrosate,posibila dereglare hormonala...am alergat si am gasit si dr si cica nu e cazul de analize (inca) ci de un trat duphaston 3 luni pt reglare..so,dupa cm-ul urmator,operatia.Cm-ul venit ca naiba se ia in calcul,e posibil impreuna cu durerile sa fie de la duphaston..m-am linistit..ce-o mai fi,oi vedea.
Apoi,m-am tot laudat ca a scapat tea de tuse si a revenit in forta.A behait de cum am culcat-o aseara,drept urmare am luat-o cu noi in pat,am facut cald bine (traiasca calor electric) si nu am inchis un ochi toata noaptea de cat a behait...so,musai sa-i iau altceva de tuse ca nu mai vrea sa vada coughend deloc
..
..si,dilema aprinsa:cum imi dau eu seama ca are tuse seaca sau expectoranta daca nu "simt" nicio secretie pe-acolo,doar behaituri din toti plamanii?
Ralu,mercic de info despre tuse...suna bine..crezi ca as face rau sa i le dau pe amandoua alternate-Koflet cu Flucalm?
CE PARERE AVETI?
Blanka,recuperare usoara!Bine ca ai scapat!
Sa auzim doar de bine!
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
lyvy spune:
FELICITARI ZOZE, BINE AI VENIT PE LUME MARIA !!!

Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008) si
Alexandru (15.09.2010)
Pozele mele
Povestea nasterii
tuchita spune:
Buna dimineata!
Zoze, felicitari!
Mariuca, bine ai venit pe lume! Sa fiti sanatoase amandoua!
N-am timp de scrisorica, sunt la munca, seful in concediu, singura pe tarla sunt!
raluca2107 spune:
Stela, nu cred ca strica. Mie chiar asa mi le-a recomandat prietena mea. Adica ea asta i-a dat fetei ei, pe amandoua odata.
ramo_cata spune:
salut!!!
ce o face Maria noastra?
blankarsanatate si refacere rapida....sa nu te avanti sa mananci orice ,tine cont de ce ti-a zis mimo...soacra mea s-a operat acum un an si tot mai are probleme,nu vreau sa te descurajez dar ai grija..dureaza pana preia ficatul toate functiile etc...sper sa nu ai probleme,doamne ajuta!!! ai baiat mare si sufletist
mstelasanatate
Andru azi noapte a facut febra,aseara imi zicea ca-l doare in gat ,in spate la masele ..pe la 3.30 s-a tot frichinit cand am pus manuta pe el ardea,nu i-am luat temperatura dar clar a avut temperatura..i-am dat nurofen si s-a linistit..de dimineata n-a avut nimic,doar nasuc infundat..l-am lasat acasa,a ramas cu ta'su ,pleaca ta;su si se duce soacra mea sa stea cu el...bag nurofen si influcid,,sper sa nu fie nimic grav
totul i se trage de la frigul de la gradi,ieri cand l-a luat Cata avea manutele si piciorusele sloi...cica de azi au dat drumul la caldura.
eu trebuie sa ma apuc sa citesc niste norme ,mi le-a trimis sefu 'pe mail...sa ma pun la punct cu unele chichite ca le-am cam facut varza
in rest frig,deja am trecut la tinuta de iarna
cizme si hainuta groasa..![]()
Olgutzika spune:
Nu se putea ca Zoze-zuza sa nu aiba inca o nastere memorabila
.
Amandoua sunt bine, si ea si Mariuca. A zis ca e frumoasa rau, curata, fara cute...cu pielea alba si parul negru, a avut 3,400 , si e o mare fomista, s-a lipit din prima de tzitzi si nu vroia sa ii mai dea drumul. Zoze era ok, dar a trecut prin emotii mari. Uterul ei si tot pana la el era VARZA ( gratie, multumita, datorita cezarianei facute la Craiova...), au reusit cu greu sa o scoata pe Maria, in vreo cinci minute, dupa ce au ajuns la ea cu greu cu greu...si pe urma...pana i-au reparat uterul, pana au reusit sa o coasa...o cezariana ce in mod normal dureaza maxim o ora, la Zoze a durat doua ore si jumatate. Normal ca pe final a simtit TOT si a fost cumplit
. Si doctorita era disperata, si neonatoloaga pana au reusit sa o scoata pe Mariuca...urat! Dar au trecut cu bine peste tot, sunt ok amandoua, venise doctorita sa o vada asa ca am terminat cam brusc.
Atat am avut de raportat de pe frontul de la Giulesti, abia le astept acasa, sa ne povesteasca ea cum a fost. Cine merge maine la ea? In afara de Mimo...si la ce ora ![]()
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
cami33 spune:
Olgutz, multumim de vesti
, abia astept sa povesteasca Zozelina tot. Uufff, bine ca s-a terminat cu bine 
ramo_cata spune:
olgu
pentru informatii...brr s-a cam zbarlit nitel pielea pe mine..ma bucur ca pana la urma s-a terminat cu bine..doamne ajuta !!!
si o astept pe zoze cu poze si mult mai multe detalii...cu simturile ei de mama de 2 puisori...
Clodute spune:
Buna fetele,
Ma simt tare prost ca voi ma bagati mereu in seama desi eu nu sunt delocactiva pe forum.
de pe tel mi-e tare greu sa scriu iar laa calc mi-e imposibil cu cei doi iubiti atomici.
suntem bine pe ansamblu daca patrick nnu ar necaji-o pe karo cind merge ar fi totul ok. desi ii e greu cu fratele mai mare se deplaseaza binisor in 2 picioare ... s trezeste noaptea de 2 ori pt lapte maninca destul de putina mincare si tipa MULT d ne stie tot blocul si scarile vecine acum sunt cu ea pe picioare ca sa il lase pe patrick sa doarma ca altfel il trezeste
Este tare frumos sa merg cu amandoi in brate simultan sau cu amadoi de mina dar cumplit de greu.
sunt amandoi niste rasfatati va intrebati de cine ? eibine da recunosc DE MINE
nu stiu daca voi mai putea sa intru sa scriu dar citesc tot sa stiti. ma inspir din experientele voastre urez si eu infiecare zi sanatate bolnaviorilor si sarcini si nasteri usoare dar mi-e greu saa intru sa sciu ca ma si deconecteaza repede si e greu sa scriu de pe tel
va pup
Nicoleta spune:
Imi trimiteti si mie careva telefonul Zozelinei? Va rog mult.
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!