Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(454)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

nico ai Pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Clodute!
se mai trezeste Karo de 2 ori pe noapte?
mai rezisti?
Marc doarme de la 22 la 8 dimi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ramo, multumesc!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

ZOZE,FELICITARI! MARIA SA FII SANATOASA SI FERICITA!!!
MA BUCUR CA SUNT BINE AMANDOUA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Buna seara dragele mele ! Repejor scriu si eu doua vorbe!
Stiti ce am vazut eu azi? .................................................daaaaaaaaaaa, cred ca ati ghicit: pe floricica-soarelui!!! .... obosita, cu dureri inca, un pic macinata inca de amintirile neplacute de ieri, insa frumoasa, radioasa (la propriu spun astea )- cu niste ochi pe care ii stiam si credeam ffff frumosi, insa realitatea m-a dat pe spate -si nerabdatoare sa-si ia frumusica brunetica acasa si sa-si vada tweety mic si nazdravan ! pe frumoasa craioveanca brunetica am vazut-o doar in cateva poze facute de Dan (asistentele nu sunt prea "darnice" la a-l lasa sa faca poze, iar net-ul nu-l poate utiliza zozelici ca sa va scrie 2 vorbe sau sa puna pozele); e frumusicaaaaaaaaaa raaaaaaau ! si am declarat , la prima vedere (nu foarte clare pozele) ca seamana cu Dan; acum, mai vedem poze detaliate sa vedem ce are si de la zozelici....in afara de..... stim noi ce ; are parul negrut, pielicica frumoasa si nu parea prea inchisa la culoare, din spusele lor ochisorii au culoare....gri , e grasunica, inaltuta si tare papacioasa! sambata spera sa plece spre casa si sa inceapa viata in 4 !
cam atat cred ca am avut de povestit.....daca am omis ceva despre dragele noastre dragi , revin cu inca doua-trei vorbe!
va foaaaaaaaarte

“Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hello... cam fara vorbe la mine, obosita, de noapte, d-astea... si capacul zilei, Muf a dormit doar 30 min la pranz ca s-a trezit tusind si expectorand zdravan.. asa ca-s zombi si cu o cafea tare in mana!
olgu, liana ce frumos ca ati vazut fetele, abia astept si eu sa le vad, sper sa reusesc maine sa ajung pe la ele! Cum se simtea Zoze, era ok, cum e refacerea?..
liana mi-e dor de tine!... ce mai faceti voi, ce face picea?

Uite-o si pe Ursulica... fataaa, ce faci, fataaaa????

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello
multumim de vesti despre fetele frumoase!!!!!

si eu as vrea sa merg maine la ele......dati de stire la ce ora, ca ar fi bine sa mergem toate odata ,sa nu iasa de mai multe ori....zic si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Olgu, Liana ce frumos!!! multumim de vesti!! asa-s de curioasa sa o vad si eu pe brunetica!

sanatate bolnaviorilor!

Mica dansatoare

www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Felicitari Zozelici pt. brunetica
Recuperare rapida si abia astept s-o vad pe mandra mica! Multi pupici!

As fi mers si eu la Zoze dar abia la 6 ies de la serviciu...

Blanka, recuperare usoara si tie! Marti ma duc la si eu la eco sa vad ce fac pietricele mele La tine erau mari? ca la mine cica aveau 3-4 mm parca..nici nu mai stiu si sunt multe si la mine
Sa tii regim!!!! Ti-am admirat puiutii, sunt niste scumpi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

E totul ok, multumesc pentru SMSuri, ati fost dementiale
Proiectul a trecut, urmeaza proba practica
Sa-mi ziceti si mie va rog nr salonului si indurati-va careva sa-mi dati pe SMS nr lui Zoze
Liana, se intra usor?Ai dat piept cu portarul? Sau ai scos vreo legitimatie d-aia de-a ta

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput