Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(454)
Raspunsuri - Pagina 5
lianam spune:
nu mai mimonici, n-am scos nicio legitimatie...intre orele 14 si 18 se pot face vizite; zoze e la etajul unu, rezerva 5 (daca va incurcati pe culoarele alea mici, intrebati pe careva de la paza, sau asistente: ii spuneti ca vreti sa ajungeti la etajul unu, la o mamica ce a nascut prin cezariana si or sa va indrume); numarul ei ti-as da prin sms, dar nu am nr tau
; asa ca o sa iti dau un PM in care iti scriu nr. de telefon; ai avut "o chestie"
importanta azi, care merse f. bine, sa inteleg? pai atunci felicitari de rezultat
si bafta, noroc, succes si tot ce iti mai poate fi de folos pentru mai departe
! nu va suparati va rog, dar nu am mai avut timp sa citesc, asa ca sunt in urma cu informatiile despre voi (mai am eu o spioanca dragalasa ![]()
care ma mai anunta si pe mine una, alta....)
luny
si mie mi-e dor de voi, dar.....asta-i viata.... astept sa se intoarca roata aia (in bine) si pentru mine...
“Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”
bitza037 spune:
Tizo, daca tot ai avut ragaz sa scrii doua vorbe, scrie si despre buburuza ta creola si frumusica ce mai face???.......si catvea pozici ar fi beinevenite![]()
![]()
![]()
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bitza037 Tizo, daca tot ai avut ragaz sa scrii doua vorbe, scrie si despre buburuza ta creola si frumusica ce mai face???.......si catvea pozici ar fi beinevenite |
...sunt cam "fara vorbe" de o vreme ... o sa-mi revin ...sper ceva poze, nu prea interesante si nu prea noi, aici
Nicoleta spune:
Liana
! Cat de adevarat cu usile...
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
lianam spune:
da mai nico, asa e ....
bitzunel, nu stiu care e treaba......am setat ceva cred si nu prea stiu ce...incerc sa deblochez 
bitza037 spune:
pai cred, ca treaba este cu publicul si privatul, sa nu fi setat privat![]()
Nico ce faci?
Nicoleta spune:
Bitza, astept sa-mi vina omu de la munci... Si ma gandeam la "usile Lianei"... :(
lianam spune:
da, mi-am dat seama ca tine de public/privat, doar ca nu stiam de unde se fac setarile pentru asta
; am gasit intr-un final; acum cred ca se vad www.webshots.com/user/irinaliana" target="_blank">pozele ![]()
nicoooo uite
ca sa ma ierti ca te-am intristat 
va
si sper sa mai intru...candva...cu "doo vorbe"
...
noapte linistita va doresc .....
edit: in josul paginii sunt doua albume cu cateva fotografii din septembrie.
Nicoleta spune:
Liana nu m-ai intristat tu. Ai pus fara sa vrei degetul pe o rana...