Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(454)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

ce cochetzica este creola, iar in pozele de la gradi este foarte serioasa
merci de poze, de abia astept sa mai vad cand mai ai timp si de noi
o sa le vad si pe restul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

ZOZE felicitari pentru mica MARIA. Sa fiti sanatoase si sa iesiti cat mai repede din spital!!

Olgutzika - ce bine ca ai reusit sa vii cu vesti despre ZOZE si mica Maria. E crunt ce povestesti ca a indurat dar ma gandesc ca daca a ajuns la Giulesti in mod normal e pe maini bune.

Stela - am vazut ca intrebai de diferenta dintre cele 2 tipuri de tuse: daca este tuse productiva (cu expectoratie) se aude clar cum se incearca expectorarea secretiile (tusea "rupe" se mai spune popular). Tusea seaca este o tuse mult mai "pacatoasa" si nu se aude ca si cum ar expectora... Hai ca ti-am explicat de mai rau te-am incurcat. Eu nu am reusit nici pana acum sa o fac pe mama sa vada diferenta
Copiii mei tocmai au depasit o tuse productiva, cu aerosoli si Erdomed.

Pruncul meu cel mic Robert este un incapatanat. Face doar ce vrea si tare mi-e greu pentru ca fac paralele cu fratele lui si abia acum realizez ca mi-a fost mult mai usor.
In schimb, comparativ cu primul vorbeste perfect la 2 ani jumatate.

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Bine ai venit Maria!!! Sa ai o viata frumoasa, plina de dragoste si fericire!!!

Felicitari Zoze!!! Recuperare cat mai usoara, lapte'n tzatze si multa fericire!!!

Mergi la inceput

Claudia, imi pare tare rau! Dumnezeu sa-l odihneasca si tu sa plangi...sa-ti plangi toata tristetea. Nu lasa sa se adune in tine. Gravidenia si lauzia sunt perioade pline de incarcare emotionala. Furtuna hormanala face ca femeia (psihicul ei) sa fie ca o bomba cu ceas. E bine ca orice ar putea sa "aprinda" fitilul sa fie lasat deoparte. Asa ca acum plangi, plangi de cate ori simti nevoia, ca mai apoi, in lauzie, sa poti sa-ti concentrezi toata atentia si energia pozitiva catre piticii tai.

Mergi la inceput

si acum fug...ma duc sa mai impachetez si cealalta juma' de casa. Furam si noi cateva zile de concediu printre garzile sotului. Cine stie cum ne-om descurca cu atatia purandei dupa noi dar musai trebuie sa plecam...imi e si mila de el (de sot) ca anul asta tot o fugareala a fost pe el intre servici si copii.

Va pup si sper ca toti puiutii sunt bine sanatosi.

PS. Blankar, regim exista (cum iti spunea si Mimo) vreo 6 luni musai. Eviti ce evitai si pana acum.

PS2. Mimo, pentru Australia nu chiar trebuie sa castigi la Loto...adica sigur nu trebuie premiul cel mare. Dar undeva la 20-30K/an pt bachelor degree cam tot trebuie sa ai la ciorap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Sar'na pt SMS si PM...sper sa si ajung! Am mai fost o singura data in viata la Giulesti si veneam din directa celalalta, ceea ce , pentru mine, face o maaaare diferenta Mai intreb pe unu' altu' inainte sa ma avant

Nu pot sa deschid pozele cu mititica cochetica Dar las' ca ajung eu la servici
Nu-mi vine sa cred ca Gecko pleaca in vacanta Drum bun, distractie la maxim Si lasa draga, ca nu de scoala ziceam eu in legatura cu Australia, ci asaaaa...de plecat departe Oricum 20-30 k costa si in SUA , e horror! Iar o alta buna prietena din SUA mi-a raspuns curand ca ori e oras-oras , ori sa uit de treaba asta ...ca in SUA e frumos in cele cateva orase mari si in rest paste vaca "de veghe in lanul de secara" Cica nu-i pentru obrazul subtire , mai bine la Bucuresti Om vedea noi ce si cum ,deocamdata vad ca nu-i cu burta pe carte deci cel mai probabil o sa pasca vaca local , la propriu
Va pup, va dau cafele Sa va faceti bine cu mari cu mici !

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neata..vazut si eu frumushelele brunetzele-Teo si a ei mamik..
Roxana,multzam mult..cred ca incep sa fac diferenta intre tipurile de tuse..daca nu ma insel,la Teo "se aude" cam expectoranta dar fara secretii..
Mimo,felicitationes,Duamna!
Gecko,zile superbe in vacanta..ma gandeam la voi,ce bine o fi in soare...urasc vremea de afara.

O zi buna tuturor.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata!

Mimo, hai mai, nu mai zice asa de fata :(... Daca te-ar citi... :((

Stela, pai daca nu are secretii, ce expectoreaza?

Sunt de pe alta lume, muci mai incapatanati decat ai lui fi-miu mic nu am mai vazut... macar sta la aerosoli...

Va pup de la mic la mare! Sa aveti o zi buna.

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

sa ne traiesti sanatoasa si fericita, Maria ta!!!
zoze pupici cu mii, sa va bucurati de printesa voastra ani multi fericiti, in sanatate si liniste!!!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

eu sunt foarte speriata ca un coleg de birou, e drept ca nou, si n-am apucat sa stau efectiv cu el in birou decat o saptamana, are TBC. la 10 am programare la medicul de familie sa vad ce investigatii sunt de facut.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput