Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(454)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Miha, sa te duci si sa te investighezi, ca sa stai linistita apoi. Stiu ca se poate face IDR-ul, dar nu stiu cat de fidel este... dupa o expunere scurta.

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

eu sunt foarte speriata ca un coleg de birou, e drept ca nou, si n-am apucat sa stau efectiv cu el in birou decat o saptamana, are TBC. la 10 am programare la medicul de familie sa vad ce investigatii sunt de facut.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Miha, trebuie sa te duci la un cabinet de pneumologie si sa-ti faca IDR: o injectie subcutanata al carui rezultat se citeste dupa cateva zile. Daca locul se inroseste si depaseste 9 mm, nu e bine. Daca este sub limita asta, nu trebuie sa te ingrijorezi. Stai calma, ca intr-o saptamana nu putea sa-ti tusesca in asa hal in fata incat sa-ti dea ceva.
Iti spun ca sunt patita cu educatoarea lui Matei care era si verisoara noastra. Nimeni care a venit in contact cu ea nu a luat nimic ( nici sora-sa cu care dormea in pat)

Gata Sovata? Te-ai plictisit destul?

Mergi la inceput

Eu m-am pucat sa fac tortul Oanei, ultimul, http://www.bucataras.ro/retete/11554/tort-cu-mousse-caramel-banane-si-ciocolata.html si acum am oprit cuptorul pt blat. Pana diseara sper sa-l termin.
V-am zis ca a venit fratele meu in tara si maine plecam sa-l vedem. Dar mi-e asa o sila sa plec pe vremea asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza... ma dor ochii de oboseala.. tare as vrea sa ajung azi la zoze!.. habar n-am unde e Giu;estiul, n-m calcat p-acolo, si mai naspa e ca nu stiu cu ce transport in comun s-ar ajunge acolo... si mai e si mizeria asta de vreme... totsui, daca reusesc sa mai dorm vreo 2 ore intre timp si se alinieaza astrele cum trebuie, poate imi iese sa ajung la brunetica proaspata!
gecko super, vacanta! sa vii cu poze mai multe decat pui tu de obicei
liana am vazut frumusica bunetica, imi pare ca aduce putin cu Amira! ce fain e la gradi la ea!
roxana bine ai revenit, ma bucur sa te citesc.. mai aratati-va si voi nasul, ve vedem si noi in ceva poze?
blanka ma bucur tare ca esti bine!
daca mimo are probleme de a gasi Giulestiul din cauza sensurilor si cu masina fiind, eu pe jos, e clar! n-am nicio sansa!
brr, miha.. fa analizele, sper sa nu fie nimic!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ce ciuda mi-e!!! voiam sa merg la zozelici in dupa amiaza asta, dar aseara am inceput sa ma simt "ciudat" si azi m-am trezit cu ditai laringita . latru ca un catel, nu am voce si ma doare laringele de crap. ii dau cu bioparox si hexoral, ceai cu miere si am luat ultima gura din coughendul copiilor si parca e mai bine. acum tre' sa ma tarasc prin farmacii sa caut coughend si septilin, ca nu am chef sa las virusachele asta sa-si faca de cap.
mai nasol e ca am de lucru mult si nu pot ca ma doare tot corpul, de parca m-a calcat tractorul.
acum ma tot strofoc sa-mi dau seama: daca eu am luat virusachele de la copii, ei s-au vindecat, e posibil ca ei sa il ia iar??? ca deja m-am saturat de cercul asta in care ne imprastiem virusii

stela, ca tot intrebai care e tusea seaca, iti zic eu, ca o testez acum. e aia la care nu poti expectora, e suieratoare, latrata. in general apare la pachet cu rosu in gat (pe amigdale, dar adesea pe laringe - specialitatea lui teo ), e insotita de dureri si usturimi in piept si in gat (pe laringe). cu remediul potrivit "rupe" cam in 2 zile.

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Ariel, asa am patit si noi ultima data, am luat de la Matei, ne-am facut praf si noi, si a mai luat si el inca o data de la noi....

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Si ai mei tusesc amandoi, dar i-a vazut pediatra si a zis sa-i las in pace cu sirupurile, ca isi revin. Asa ca aseara la 6 eram in parc... Si dimineata cine tusea zdravan? Matei...

Mergi la inceput

Anca, daca vrei sa ajungi la Zoze: iei metroul pana la Crangasi, apoi de acolo iei autobuzul 178 si te lasa langa spital.

Mergi la inceput

Voiam sa va spun ca am auzit la radio ca duminica e promotie la Pizza Hut Delivery: dai comanda si ti se dubleaza! daca va place PH... Noi nu suntem in Buc ...

Mergi la inceput

Avem caldura!!!

Mergi la inceput