Fara titlu (ce-o mai fi si asta?)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Pai inexpresivitatea care apare la tot, mai putin la ochi, masca aceea de iepuras, inima din piept, faptul ca sunt dezbracate pe mine ma duc toate cu gandul la abuzul fizic.
Femeia blonda-drac si dracul acela gravid ma duc cu gandul la mama.
Dar e adevarat ca m-am uitat prea mult la Criminal Minds, Lie to me si Mentalist

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Arta nu se purica si nu se diseca asa. Nu e o problema ce se cere rezolvata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui accept92

Arta nu se purica si nu se diseca asa. Nu e o problema ce se cere rezolvata.

Ba se purica, dar fiecare pentru el. Mesajul il cautam cu totii, nu?Ca doar o anume lcurare vrea sa transmita ceva.

De rezolvat n-avem ce rezolva, sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaga spune:

Chiar ca nu inteleg. Ce poate fi frumos in asemenea grozavii. Cel care a facut asa ceva nu poate fi normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Io nu-s de acord cu Sabina.
Sabina, cum te mai simti? Esti bine?
Cred ca o pictura n-ar fi avut cum sa aiba acelasi impact din moment ce in fotografiile astea obiectele reprezentate trimit la obiectificarea femeii (care, cum bine observa denizel, e femeia-copil in sensul ala trist).
Mai vreau sa spun ca mamagiuliei a observat foarte bine trasatura cea mai importanta, pe care multa lume o trece cu vederea la prima uitatura, din pricina ochilor maaaari si fara expresie. Nu atat ochii sunt importanti aici ci gurile. Gurile sunt ...moarte.

Mda, cred ca mie mi se pare un manifest feminist. Si 'copilist'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Eu cred ca sint papusi facute spre a fi vindute. Targetul cred ca sint persoane goth sau carora le plac chestii horror, cu tenta sexuala.

Acum vreun an cautam papusi pe un site de lucruri de vindut si am dat peste niste fotografii care m-au socat si pe mine. Ceva de genul asta, dar mai grosolane. Astea de pe site-ul pus de tine sint mai artistice, se vede ca a petrecut mult timp pentru a le executa, a le alege imbracamintea potrivita. Cele vazute de mine erau initial papusi normale, ca cele mai mari care se vindeau cind eram noi mici, din alea chinezesti. Papusile astea de vinzare erau mutilate, arse, cu ochii scosi, cu vopsea rosie, ca de singe. Ba o papusa era facuta in asa fel incit arata ca un nou nascut, dar era sfirtecata, cu vopsea rosie, taiata... Si titlul ei era: aborted baby.
Sint fel de fel de oameni cu gusturi cit mai ciudate, cred ca exista o piata pentru asa ceva, altfel nu s-ar face.

M-am dus inapoi pe site-ul acela sa vad daca mai sint pozele papusilor horror, dar nu le-am mai gasit. Cred ca au fost reclamate. Dar am gasit altele, de vinzare. Preturile sint destul de mari, iar pagina pe care o sa o pun este cu lucruri vindute. A inceput sa le vinda in Iulie 2009 si a vindut pina acum 449 de lucruri, cam 30 de lucruri pe luna... Artistul este o femeie careia ii place sa mearga la Disneyland :)) http://www.etsy.com/shop/CreepyDolls/sold

Si altul, cam ca cel postat de tine, dar nu asa de artistic:
http://www.darkcreation.com/home.html

daniela_b nu te mai necaji, nu merita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

artistul chiar e femeie?daca cei abuzati sexual ajung abuzatori, o fetita cum ajune?si totusi nu cred ca e femeie, ci mai degraba transexual, in una din acele sculpturi am crezut ca s-a infatisat pe sine.chiar nu stiu ce sa zic despre artist, e durere, boala si chin. dezgustul imi vine cind ma gindesc, cum pedofilii cu aere artistice achizitionind o asemenea scupltura isi vor valida actele lor ca fiind nu sexuale ci chiar arta neinteleasa de noi astialalti. nu-i asa, cita frumusete si sensibilitate e in intr-un act sexual cu un copil, in suferinta si moartea lui.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Dupa cite am vazut (cred ca cam jumatate) in viteza, mie "chestiile" astea mi se par referinte clare sado-maso si aluzii la anorexie.
Nu, nu e arta deloc. O porcarie !
(nu cred ca vreo galerie de arta ar expune asa ceva. Internetul le permite la toti care se cred fotografi sa-si expuna ororile).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Sibylle, eu nu cred ca cineva ar putea realiza ceva cu atat de multa tristete daca n-ar cunoaste tristetea.

Aici e nevoie de parerea Sabinei, artist. Ea ne poate explica.

Eu nu contest treaba asta in general. Insa nu tot ce are aripi zboara si nu tot ce se vinde e arta pura. Exista o piata foarte importanta a amatorilor de senzatii morbide ...

Ma mai gandesc la papusile acestea care arata fix ca un bebelus adevarat care se vand ... multe cliente sunt femei care nu au putut deveni niciodata mame; isi cumpara intai un bebe si apoi devin dependente si cumpara tot mai multe si mai multe ...

"arta" asta se adreseaza oamenilor instabili sau cu probleme serioase care dau bani buni pt a-si hrani imaginatia bolnava.

Sib Aripi tot mai grele *** Nasterea ariciului Vladimir *** *** Anna, o nastere cu viteza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Sibylle, sunt de acord cu ce spui, mai ales raportat la ce zicea Vikinga mai sus:
Multe nebunii curate sunt imbracate in ´´arta´´.
Arta poate fi intr-adevar paravanul perfect sub care se ascund minti bolnave.

Nu stiu cine cumpara asemenea..realizari, defapt imi pot inchipui,insa eu vorbeam strict de autor care-mi pare asa cum am zis,trist si traumatizat, captiv si folosit..

Desigur ca oricine de aici poate avea dreptate. E interesant cum vedem fiecare acele papusi.

Mergi la inceput