Fara titlu (ce-o mai fi si asta?)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

da, par papusi, nu fotografii, recunosc, m-am uitat prima data doar la cateva.
Mie mi se pare ca e comercial pt ca e prea tezist.
In opinia mea, arta adevarata contine un mesaj mai subtil, mai ascuns. Aici e prea evident. Arta se simte, nu se explica :)
Nu neg ca l-o fi impresionat pe artist drama femii in general (sunt toate ipostazele groaznice p-acolo), dar nu destul incat sa rafineze discursul.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

nu-mi dau seama daca sunt aceleasi lucrari, dar pe situl asta le zice emo dolls
http://www.popgive.com/2010/09/sad-emo-dolls.html

ceva si mai macabru: (sensibilii sa nu deschida)
http://www.popgive.com/2009/11/island-of-dolls-in-mexico.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

M-am uitat si eu de curiozitate si m-am intristat,nu zic ca n-or fi fost create special pt a fi vindute,dar ma indoiesc totusi,cineva care n-ar fi trait acele traume n-ar fi putut sa redea atit de bine tristetea,neputinta,inocenta,disperarea si senzatia aceea de iremediabil,de unde si aspectul de moarte.M-a impresionat sa vad diversitatea virstelor,erau papusi cu ochii ca de foetus si papusi care pareau de 10-12 ani,pe unele chipuri parca era surpriza raului,durerea,pe altele furia si razbunarea(dar pe f. putine),in orice caz toate contin tristete.

De diavoli nu stiu ce sa zic,poate-i personifica pe abuzatori,poate victimele insele devin atit de neputincioase si disperate incit nu mai cred in salvare,in bine,in ingeri,devin la rindul lor perverse,ce sa zic,ca tare trist e ce-am vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

mai e o chestie, socul vinde, e posibil ca nenea asta sa nu aiba nicio buba la cap, dar sa fi intrat pe trendul asta, care exploateaza si fotografic si cinematografic pedofilia, abuzul, copiii chinuiti. Socheaza si atunci aduce public, aduce public, deci vinde.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

I-am aratat si sotului meu fotografiile (el e pasionat de fotografie...doar ca hobby)....si exact asta a fost si parerea lui...

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

Eu am dat peste papusile astea acum vre-un an, cand cautam ceva pe ebay. Si mie mi s-au parut foarte ciudate, dar am vazut ca e un adevarat fenom, o groaza de site-uri consacrate lor. Din ce am inteles le cumperi gata, sau, adevarati pasionati cumpara piesele detasate si isi fac papusa lor. Am vazut si forumuri unde se discuta de cum sa le vopsesti, sa faci textura corpului mai moale/tare... Cele gata facute erau extrem de scumpe, unele chiar mii de euro.
Au un nume care acum imi scapa, si sunt venite din Japonia daca nu ma insel.

Mult mai " creepy " mi se par papusile reborn baby, dati o cautare pe google sau pe ebay. Desii ele vor sa fie dulci, pe mine m-au ingrozit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

eu am o maseuza. ea a cunoscut o tipa care face masaj erotic. ce inseamna asta? oameni cu carte (multa) - medici, avocati, oameni de afaceri, se duc la fatuca asta (care e mica si slaba) sa le faca treaba mare pe ei, pipi in gura, si diverse chestii de acest gen. papusile astea sunt adresate celor care au fantasme cu gravide, copii, monstri, oamenilor cu o lume interioara care contine astfel de chestii. poate ca inconstientul tuturor contine in mai mare sau mai mica masura ceva din aceste papusi. in creierul artistului nu poate fi doar comercialul, mie-mi pare limpede ca are "buba la cap" cu mamica, surioara, fratiorul, caca si pipi. dar macar se sublimeaza in asa ceva. bravo lui.

iar atitudinile prefacute de stuchit in san cand vezi asa ceva denota doar frica de a lua la cunostinta de inconstientul propriu, cu animalele de acolo. nimeni nu e alba ca zapada...

Perlutele mele: Karolina Maria (10.06.2007) si Eszter Maia(14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larasarit spune:

Mie imi plac cateva dintre ele si am si pretentia ca sunt un om normal. Da probabil ca violenta, abuzul sexual si ce s-a mai disputat pe aici sunt doar in ochii privitorului, pe mine m-a uimit cat pot de fidel reda viata

de

Mergi la inceput