Fara titlu (ce-o mai fi si asta?)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ochii mie mi se par deosebit de frumosi si totusi inexpresivi, dar mai mult gurile, niciun zambet schitat, asta mi-a atras atentia mai mult si mi-a transmis aerul trist.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Am intrat si eu si dintr-un soi de masochism m-am uitat la toate...artistul respectiv nu duce deloc lipsa de imaginatie, chestiile alea mi se par chiar interesant realizate...si mie-mi sugereaza foarte multa tristete, adica asta e sentimentul care ma copleste cand vad ochii aceia lipsiti de viata, expresiile acelea moarte, impietrite...no, ce sa zic, emotie transmit chestiile alea, deci s-ar putea sa fie arta. N-as sta prea mult sa ma uit la ele, caci as lua-o razna, dar nu vad de ce ar fi de reclamat. Ar fi interesant sa stim direct de la autor ce e cu creatiile alea, au la baza vreo obsesie, vreun fapt din trecut, le face doar sa socheze (asta sigur ii reuseste!), asta e imaginatia lui, care-o fi motivatia ce-l impinge spre asa ceva?...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

exista ingeri si demoni, iar multe persoane sunt mutilate inca din copilarie, desi parem intregi unora ne lipsesc mainile, picioarele, sufletul... in loc de ingeri unii intalnim demoni, care ne transforma, trebuie numai sa deschidem ochii si sa vedem. exista iadul ( in sensul mutilarii psihice ) pe pamant, eu una asta am inteles.
nu m-a oripilat nimic, unele creatii sunt chiar exceptionale si nu am vazut nimic cu tenta sexuala.
ceva inedit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Mai, eu am citit aici altceva - o parodie a miturilor noastre postmoderne. Pe care le imprimam copiilor nostri. Copiii nostri afla cine a fost Dracula inainte sa stie cine a fost, sa zicem, Buddha.
Eu vad o aratare cu degetul - uite cum ne facem noi copiii, expunandu-i la violenta, la filme nepotrivite.
Si cred in asta din cauza privirii triste a tuturor papusilor.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

dpdv fotografic e cam aiurea, adica mie nu prea-mi place scenele regizate asa, mai bine le picta, fotografia e mult mai mult moment decisiv samd, dar asta e conceptia mea, mai sunt sute de conceptii la fel de valabile.

mai e o chestie, socul vinde, e posibil ca nenea asta sa nu aiba nicio buba la cap, dar sa fi intrat pe trendul asta, care exploateaza si fotografic si cinematografic pedofilia, abuzul, copiii chinuiti. Socheaza si atunci aduce public, aduce public, deci vinde.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mie mi se par extraordinar de reusite ca tehnica, m-am uitat indeluung la ele (fara repulsie sau senzatie de horror) ... toate emana tristete, pacat ca site-ul este in limba aceasta imposibila, rusa ! Ma duce cu gindul la stilul gothic ...

Alice si Andrei

"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

E arta. Putin mai morbida. Si sunt papusi.
Sunt si lucrari dragute.

Eu am inteles ca este vorba de sculpturi si nu de fotografii si ca artistul e o femeie.

Dar, nu stiu daca am inteles bine.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Parerea mea este ca papusile acelea sunt exprimarea artistica a durerii artistului.
Traume, frumosul transformat in urat sau uratul care pe unii-l vad frumos, o avalansa de detalii care se chinue sa transmita ceva, ceva ce-n cuvinte nu poate fi transmis(pentru ca nu cuvantul este modul de exteriorizare al artistului)

Ca-n orice arta, mesajul nu este pus in fata.E nevoie sa-l ´´cauti´´ pentru a-l gasi.Unii il gasesc, altii nu... Asa-i Sabina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Nu e arta fotografica ... punerile in scena cred ca servesc mai mult la marketing ...

Mi se pare foarte comercial totul si vizeaza un anumit tip evident de clienti.

Din punctul meu de vedere e doar comert bine facut, iar durerea din ochii papusilor vinde chiar foarte bine, fiind deosebit de excitanta pt unii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Sibylle, eu nu cred ca cineva ar putea realiza ceva cu atat de multa tristete daca n-ar cunoaste tristetea.

Aici e nevoie de parerea Sabinei, artist. Ea ne poate explica.

Mergi la inceput