Fara titlu (ce-o mai fi si asta?)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Artistii nu creeaza ceva pentru public sau pentru o anumita categorie de public. Creeaza pentru ca simt nevoia sa exprime ceva. Si intr-adevar exprima tristete si neputinta cam tot ce am vazut acolo.
Chiar nu inteleg ce si de ce vrei sa reclami?!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Daniela, eu nu`st artista, insa deschizand acele imagini am simtit tristetea autorului si m-a dus gandul ca el la randul lui a avut o copilarie extrem, extrem de nefericita.
dar poate e altceva. N-am idee.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Daniela, nici eu nu m-am putut uita decat un pic, am iesit urgent de-acolo. As vrea sa cred ca e un protest impotriva abuzurilor, ca voit starneste revolta privitorului, dar neputand privi pana la sfarsit, sincer n-as baga mana-n foc, mimeaza prea bine un omagiu adus raului, de fapt sper sa mimeze...

Pene colorate... cate putin din toate!

album
gradina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela_b

Citat:
citat din mesajul lui accept92
. Dar intre 'nice pussy' si aceatsa forma de arta sunt 1 mil de neuroni in plus. Asta te sperie? Ca un om inteligent si sensibil (adica un artist) poate vedea copiii in ipostaze sexuale? ?

da, accept92, asta ma sperie as putea avea un milion de neuroni in minus, sint siderata, surprinsa, socata si nu stiam cum sa spun ca sa afle lumea ca imi lipsesc acestia. de fapt ar putea fi chiar 2 milioane. ca daca nu pot trece peste, trebuie musai sa fie 2. Zi zau ca nu ai crezut sincer ca sint 3 milioane, de lipsesc la numaratoare rapida, statistic vorbind

esti foarte simpatica dar nu despre milioanele mele e vorba si nici despre ce forma de arta crezi tu ca sint acele imagini.

sa-mi explice cineva ce e in mintea artistului. oh, da, sint lenesa vreau dintr-un foc sa capat 1 milion de neuroni (cita precizie, dom'le) pe gratis, de pe DC.
daca se poate.
multumesc.

Pfuai!
Era vorba de diferenta de neuroni intre pedofilul care comenteaza 'nice pussy' si artistul care te-a socat pe tine. Dar ma rog, nu mai comentez, poate esti tu azi obosita si nu intelegi macar un text negru pe alb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Olympia Si dac-ai fi trecut printr-un infern si n-ai putea altfel sa spui asta? Sa-l scoti din tine?
Niciun artist nu poate exprima ce nu a simtit si tu stii asta foarte bine.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Roxx, ai dreptate, e nevoie de mult curaj sa privesti raul in fata, sa-l scoti la lumina si sa-l prezinti lumii, dar cate victime n-au ajuns la randu-le abuzatori si cam asta am simtit acolo, un mesaj ambivalent, perfect valabil rational vorbind dar greu, greu de suportat.

album
gradina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

ochei, oi fi obosita si uritenia e in uochii miei.

m-am uitat atent la fotografii ( asa sint eu obisnuita, sa ma uit cu mare atentie la orice, chit ca e o uritenie) si cred ca am vazut prea multe filme sau am citit prea multe subiecte pe forum si ...nu mi-au placut deloc deloc acei copiii mutilati taiati si cu membre lipsa ( ori de alta culoare) fie ei si din lut polimeric ( sau portelan?).

e prima oara cind nu vad arta in (repet) aste "bube mucegaiuri si noroi". Si-am vazut destule bube la viata mea.
In fine, subiectul poate fi inchis.

multumesc pentru feed back.

accept92, fara sa te flatez ... esti la curent cu asta?: http://aberatii.3x.ro/logica.html#panta

Mergi la inceput

Daniela "uratenia nu-i in ochii tai", infernul trait expus privirii tuturor, nu poate fi asociat cu frumosul.

Cred ca "exorcizare" e cuvantul potrivit pentru ce-i acolo.

album
gradina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Da, si eu am simtit ca mamagiuliei. Tristete, multa tristete. Dar si perversitate, nu neaparat in mintea artistului, poate in viata lui... Perveristatea am simtit-o mai ales in faptul ca a realizat extrem de bine sfircurile, foarte roz... si orice papusa, chiar si inchipuind o fetita mica, avea pieptul in formare... Asta spune ceva, e ca obsesie a artistului... nu stiu exact motivele si nu-mi permit sa judec. Dar cred ca mai degraba este o forma de exprimare a unei mari suferinte, decit altceva... Asta datorita ochilor, m-au impresionat... o tristete de nedescris in ochii acelor papusi, copii fara viata...

Mie mi se par poze bune de folosit in lupta impotriva abuzului asupra copiilor, mai ales cel sexual, hipersexualizarea fetitelor... Sint socante, dar tocmai de aceea, poate realizeaza adultii ce fac din copii.

Dar am o nelamurire... faptul ca a redat femeia ca pe un mic diavol, chiar adolescenta, mi se pare ca poate sa spuna ceva, dar de ce copii? Sexualizati, dar cu ochi de diavol...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Daniela, nu inchide subiectul, este foarte interesant.

Accept, se poate sa fii mai putin virulenta?

Mergi la inceput