Vine toamna in bostana cu PEPENASI de 2008 (198)
Raspunsuri - Pagina 19
Chuny spune:
Ileana draga, saliu si din Franta, si mie mi-a fost dor de postarile tale. Ma bucur ca o rezolvati pe doamna s., abea astept sa zici cum e viata dupa :-)
Eu mi-am facut blogul privat, prea multi ochi cascati la durerea mea si nu toti cu inima curata. Cine mai doreste sa stie ce e cu noi sa imi dea un semn pe privat, dar sa fie om bun si cu suflet. :-)
Sib Aripi tot mai grele *** Nasterea ariciului Vladimir ***
*** Anna, o nastere cu viteza
anaxena spune:
buna!
de maine am 19 sapt,voi zicetzi ca au trecut repede,mie mi se pare o veshnicie
ma bucur ca inca mai suntetzi active,probabil dc ash avea mai mult timp ash avea multe de invatzat
Maria e cam rasfatzata,dar nu avem probleme nici cu impartzitul,nici cu bataia dar se miorlaie mult,a invatzat ca dc vrea ceva tre sa zica "te rog frumos" si dc vrea sa i se mai dea sa zica "multumesc",ar fi multe de spus dar nu sunt genul sa o laud ca are multe rautatzi in ea...nu se imbraca cu orice,dc se enerveaza ma bate,cum nu-i dai ceva cum e cu jale mare...in rest e sanatoasa,la fel de "grasa"
am sa pun poze pe picasa
dar n-am mai intrat de mult, atzi schimbat parola...dc are cineva timp,poate-mi trimite un PM
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
18+
bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
ileanna spune:
Vicky lasa mai ca nu stii tu ce faceai la 2 ani si nu cre' ca erai deja tartore pe vremea aia. Mai stiu eu pe cineva ca tine, care se plangea ca fi-sa e prea mototoala (iara eu ma plangeam ca mi-i frica sa nu ma bata parintii) si acu' 2 zile a caftit 2 copii la gradinita. Din senin. Are 3 ani.
xena normal mai ca are "rautati". Are 2 ani. Lumea trebuie sa li se supuna si daca nu ... vai si amar. Si al meu ma cafteste si arunca dupa mine cu toate cele. Ii explic ca "nu imi place si nu vau" pe limba lui ca poate pricepe. Si incerc pe cat posibil sa nu il las sa ma poata lovi. Deocamdata nu am alta reactie. Aseara a facut o criza de nervi (oboseala si tensiune in mediul inconjurator) si incerca sa imi dea in cap (dar doar la cap voia sa ajunga, nu accepta alte variante) cu ceva, in timp ce avea dintisorii inclestati, ochii rosii de plans si repeta "bat pe mami". Cam creepy ... nu prea mi-a placut.
Syb neata dintr-un office, intr-o zi de pms
. Da, sa vedem, sper sa fi meritat efortul ca avem o rata imensa la banca pe chestia asta. Acum suntem in criza de timp sa reusim sa o mutam pana schimbam bona. Vreau ca bona noua sa fie scutita de un inceput ... valoros si special
. Cu cineva care le stie pe toate pe lumea asta.
Vreau si eu pe blog. Dar ai ceva sa bag adresa si sa ma notifice cand scrii??? Ca eu cu timpul liber ... sunt cu fire albe in cap de doo luni si estimez asa ... un end of November pentru problema asta
.
Cred ca ai facut bine cu blogul, asa e, cum zici tu. Desi era misto si sa intre oricine acolo, ca nu stii de unde ce apare. Dar ... riscul de every day weird feeling era prea mare.
pica1 spune:
Creionul galben...Ieri Seb a vrut sa coloreze, asa ca amtras masuta in mijlocul camerei si i-am dat creioanele. De obicei stau cu el, ca sa il indrum si sa il supraveghez sa nu scrie si prin alte parti decit pe masa... La un moment dat contrar obiceiului, plec pin ain bucatarie ca l-am vazut foarte preocupat de mizgalelile lui. M-am intors dupa 2-3 minute si el tot acolo linistit statea. Cind a fost vremea sa string creianele, am vazut ca lipseste unul...Am cautat eu de zor peste tot si nimic...De dimineata, il las singur la jucarii...la un moment dat ma duc si vad un desen artistic cu galben, pe parchet...il intreb pe Seb unde e creionul...imi spune ca nu stie...iar il caut si tot nu il gasesc...Ma seaca la creieri ca nu gasesc nenorocitul ala de creion si risc sa imi gasec peretii pictati, ca tot nu o sa se mai ia ca este creion din ala cerat...

P.S. Ca sa intelegeti disperarea mea va explic ca nu sunt genul acea de mama permisiva care accepta mizgalelile pe pereti numai pentru faptul ca cupilul descopera ustensilele de scris la varsta asta.
ILE bine ai revenit.
XENA sarcina usoar ain continuare.
BIRI...Sa iti spun pe scurt: Musafiri, nemusafiri, regulile la mine in casa sunt facute de mine. In mare sincer as fi facut ca si tine, adica as fi incercat sa ofer o alta jucarie, luam jucariile si le ziceam sa se joace cu altceva, dar observatii lui fi-miu i le face mama lui proprie si personala... Asta ma refer in cazul unor copii pe care ii vede rar. In cazul copiilor cu care se vede foarte des este diferit. Cu copii cu care se vede des si aici ma refer in speta la vecini, adica la baiatul nasei care sta alaturi si la baiatul vecinei care sta peste drum situatia este putin diferita, caci cu astia musai trebuie sa invete sa isi imparta jucariile fie ca sunt in casa a mine sau in celelalte 2 case. Exista jucarii tarate de ei de colo colo, deci amestecate, sunt jucarii care au fost ale baiatului nasei care sunt ale lui Seb acum s.a. Intre ei noi nu prea ne bagam si incercam sa ii lasam in pace sa se descurce. Cind e scandalul prea mare se intervine pasnic.
Am intr-un sertar la bucatarie citeva dropsuri de menta. Ieri le-a descoperit Seb. Il las sa isi ia o bomboana cu riscul de ami face capul patrat ca mai vrea alta. Rezultatul a fost unul multumitor pentru mine si nasol pentru el: - Mami, nu piace boboana...Aaaaa, (deschide Sebi gura), coate (scoate) mama, coate (scoate)... Bomboana i se lipise de dinti di nu i-a placut...
the_andreea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariadnabr Si iar ca exemplu noi avem www.toys.ie/STEP-STOOL-!C06905-prod.aspx" target="_blank">asta, ieftin fara pretentii si isi face treaba. Ca idee de forma zic. Eu zic ca asa ceva gasesti usor la un magazin specializat de plastice... Madalina , mami de 2 spiriduse ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------------- Children are like sponges, they soak up all the love you give but with just one squeeze you get it all back :-) ![]() |
Madalina,multumesc.Cam asa ceva vreau si eu.Mergem dupa amiaza prin magazine poate gasim.

Ile,bine ai revenit.Da,prietenii astia conduc degajat,ar mai fi multe faze de povestit,dar,daca le-as spune, v-ati convinge si voi ca eu conduc topul fraiericilor de departe
gandacelului care face ca si Casi;si el ma sperie uneori cu iesirile lui violente;desi nu-l bruschez(ma mai ratoiesc uneori la ei,dar atunci chiar ma simt coplesita de toate,mai ales seara,cand vine ora de baie x 3 si la mine, si la ei, isi spune cuv oboseala de peste zi si at sa te tii de ce harmalaie e in casa :)).Pica
(scuze,te si inteleg).Am spalat peretii acasa la noi in camera Theonei de ne-au iesit pe ochii.Pana la urma,cand ne-am mutat, am fost nevoiti sa varuim(mai facuse si Theo niste stampilute,care, cu cat le stergeam mai tare,cu atat ieseau mai evident).Aici,in chirie,au astia stropi pe pereti(nu stiu cum se cheama exact zugraveala asta,cert e ca nu-i drept,nici lavabil ) si Casi si-a marcat deja peretii cu creioane cerate
,nu stiu ce facem cand om pleca de aici.Nu inteleg de unde pasiunea asta,cand a avut mereu la indemana foi albe si carticele de colorat(dar sunt prea mici pt "marimea" talentului lui O zi faina sa aveti

Andreea mami de Theona (27.08.2002) ,Casian (18.06.2008) si Aris (14.07.10)
boticelina spune:
Andreea noi avem un scaun ca www.cauti.ro/accesorii-bucatarie/preturi--Tontarelli~~Scaun-plastic-dumbo-mare.html" target="_blank">asta, doar ca e albastru, l-am luat de selgros, a costat 9 lei, rezista de vreo 5 ani desi a stat si in gradina, a fost lovit, trantit, carat, permutat. Il aveam in baie ca sa stau eu pe el cat sta copilul pe oala, acum il foloseste ma'mzel cand se spala pe manute. Pe WC se tine intr-un echilibru precar dar asa a vazut la gradi si nici nu mai cere scaun, reductor sau alea-alea... si am casa plina de gadgeturi din astea 
Monica si
Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
bobitamica spune:
TURTU....am inteles...mie,sincer mi-ar placea sa locuiesc in Londra. Chiar ne si gandeam ca daca ar fi sa emigram,datorita faptului ca amandoi stapanim cel mai bine limba engleza,la modul ca doar cu engleza am putea sustine un job,Londra Marea Britanie ar fi pe locul I. Si iti spun si motivul...mi se pare ca e mult mai aproape de Romania decat ceva in State sau Canada. Stiu ca sunt dependenta de parintii mei,in sensul dependenta afectiva....nu-i pot lasa as aici...fiind singurul copil ma simt intr-un fel...na...Stiu ca ai mei si- ar dori sa plec unde as vrea eu,mi-au si spus ca ei sunt fericiti atata timp cat eu sunt fericita,oriunde as fi. Dar simt ca daca as fi in America am veni mai greu acasa, sau ar veni ei mai greu la noi,chiar daca ar sta 6 luni/an. Eu nu stiu cum e Londra pentru ca nu am fost...dar daca as vrea sa traiesc undeva in lumea asta ar fi Praga sau Viena...dar in Viena e musai sa stii germana. Acum nu stiu cum e la Praga...cred ca merge si cu engleza...
A...si la Londra am prieteni multi...deci ar fi un avantaj...sau nu![]()
depinde...
Legat de picturile pe pereti...Irina nu are inclinatii...e drept ca mai picteaza masuta ei,dar este de plastic ,de la Ikea si se spala imediat cu spirt. De fapt ei asta ii place ..sa picteze cu carioci ca apoi sa ii dau spirt sa stearga..![]()
MISS JJ....

the Andreea...ti-am admirat cei trei copilasi ...Sunt minunati!!!
ILE...ce frumos scrii...eu iti doresc sa scapi de stresul asta cu soacra si cu tot...
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
boticelina spune:
Pica I feel you, cum ar zice negrul de cartier
si io stau cu okii ca pe butelie pe creioane, numai io stiu de cate ori le-am numarat, sunt absolut ingrozita numai la gandul ca ar putea scapa cu ele in maini in camera ei care e zugravita in dungi, macar daca era uni, ziceam ca dau o mana de var peste 2 ani si gata, dar zau ca n-am chef de pictura murala again prea devreme.
Ma bucur asa de mult ca la gradinita picteaza in draci ca mai scap io de mustrari de constiinta ca deseneaza copilul doar cu portia, cand am io timp sa stau cu geana pe ea 
Mi-e dor de voi, incerc sa intru diseara sa povestim mai mult 
Monica si
Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"