Vine toamna in bostana cu PEPENASI de 2008 (198)
Raspunsuri - Pagina 20
MissJJ spune:
Boti, Pica I'm with you on this one.
Nici eu nu le las sa deseneze peste tot,nu ca n-as putea vopsi sau ceva da nu imi place asa ca au invatat ori la masa deseneaza ori pe jos daca vor neaparat. Mai avem pb cu creioane lasate pe canapea sau am mai patit sa le foloseasca drept baghete sau ceva si au mazgalit mobila si le-am explicat ce si cum. Cu R nu am pb ca e mare si pricepe, maimutza mica e mai incapatzanata.
Bobitamica
. Faza cu prietenii aici nu e mereu ideala, ca atata timp cat tu esti in ro si ei aici totul e bine si frumos si lapte si miere, cum vii si tu aici sa vezi cum se schimba, noi am patit-o si nu ca le-am cerut ceva sau mai stiu eu ce ca noi ne-am descurcat singurei bine ms. Da na numa asa ca e genetic.

Noi vrem sa mai emigram da vrem AU sau NZ si la ai mei sigur nu o sa le placa distanta da asta o sa fie peste vreo ceva ani buni asa ca pana atunci mai au timp sa se gandeasca daca vor sa vina cu noi sau nu, acuma au serviciu amandoi plus bunicile care le trebuie medicamante spitalizare si etc. Deci na nu pot pleca asa usor.
Marina_1609 spune:
PICA, aceeasi problema o am si eu cu peretii. si a mazgalit putin pe hol exact in fata mea, in timp ce ne intdreptam spre masuta sa coloram , ea era c creioanele in mana...si asa din ers pac-pac ca nici nu am apuct sa deschid gura! a urmat o mica pedeapsa. aa stat la ea in camera sa mediteze asupra rautatii facute si de atunci cand trece prin hol si vede mazgalelile se uita si zice "vai vai vai"
Si daca vrea sa obtina ceva ce nu ii dau, se duce cu un creion si se face ca incepe sa deseneze pe pereti dar steapta reactia mea...
Tot cerate sut si alea si nu se curata peretele neam...
noi suntem cu peripetii. dupa 3 zile de tuse continuua si nedormit nici zi nici noapte...aseara am ajuns la urgente . I-am facut radiografie sofiei si am constatt ca are pneumonie
Ne distram acum acasa cu antibiotice si aerosoli... Eu am asa o presimtre ca mi-a dat si mie ceva bolicica....
A reusit si eu sa dorm juma de noapte. Acum si sofia recupereaza. e deja la al doilea somnic de zi. cred c o sa ma duc si eu sa recuperez ca tare ma simt obosita! Numai la mine in brte vroia si plimbata. deci va imaginati cum ma simt. Imi simt burta incordata, stiu ca nu trebuie sa o mai tin dar nu prea e posibil. iar zbaterea din timpul aerosolilor nici nu are sens sa o descriu...am o febra musculra de mor...cata putere poate avea si omuleata asta. Ma duc si eu sa mai recuperez din somn
pup
----------------------------------------
Marina
8+ &
ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
Tecky spune:
Anaxena abia astept sa vad poze cu voi!
ileanna sa stii ca si Ralu ma loveste,ma trage de par si singura pedeapsa pe care i-o aplic este sa o pun la colt.
Sta 2-3 min si vine si imi zice ''iata-ma'' si eu ma inmoi si o iert...
Are impresia ca este este sefa in casa,in masina,in parcuri....peste tot...
pica mie mi-a scris Ralu cu creion cerat pe gresie si parchet si am curatat cu pur pus pe partea aspra a unui buret de spalat vase.
V-am pupat
boticelina spune:
Mie mi-a pictat cu un creion rosu cerat juma de perete la noi in dormitor. S-a curatat cu Sano degreaser, da' nu vreti sa stiti ce era la gura mea. Asa ca daca vrea sa scrie pe pereti are voie cu creta de aceeasi culoare cu peretii, dar nu-i fun 
Monica si
Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
ankalaura spune:
ILE - ce sa zic, rasu' plansu' cu socrela, dar e super ca ati gasit o solutie!
JJ - sincer, nu ma gandeam ca doua cuvinte alaturate, vezi "ploaie" si za queen o sa te atinga asa personal, era o gluma, nici macar nu am dezvoltat si doar mi-as spus o opinie, mai mult in perspectiva vs NY decat in ideea de "contra" UK. Si nici macar nu as dezvolta ca n-am cu ce, nu cunosc nici unul din cele doua orase, si sigur ca fata de Elvetia, drept sa spun, eu nu m-as duce nici la NY si nici in Londra si nici altundeva, as sta in Elvetia.
Dar de aici pana la a lua personal astea gandeam ca e cale lunga.
Anyway, imi cer scuze pentru asta! 
Si cam atata, acum fug la teme, e prima data in doi ani jumate cand am citit din doi in paispe si ma tem ca situatia va continua din lipsa de timp 
Chuny spune:
Si eu, si eu, as sta direct la Turtu acasa, in cartierul ei nu sunt masini si de pe terasa se vad niste coline superbe. Na!
Mi-am facut blogul privat, prea multi ochi cascati la durerea mea si nu toti cu inima curata. Cine mai doreste sa stie ce e cu noi sa imi dea un semn pe privat, dar sa fie om bun :-)
Chuny spune:
Da' si unde sta Mada e fain de tot, strazi foarte largi si un parc super de tot pe langa casa.
pica1 spune:
URA AM GASIT CREIONUL...si l-am gasit inainte de a se produce vreo catastrofa...Lucrarea artistica de pe parchet s-a luat numaidecit cu un burete.
MARINA eu in momentul in care am vazut ca nu ma mai inteleg cu Seb sa ii fac aerosoli i-am cumparat www.omron-healthcare.com/en/product/respiratory_therapy/NE-U22-E.html" target="_blank">asta si ii faceam aerosolii in somn. Acum sta singur si si-i face, numai ca nu are rabdare prea multa si trebuie sa ma mai milogesc de el sa stea. Si Seb mi-a facut un pui de pneumonie, dar la el l-am depistat repede. Sper sa ii dea drumul sa mearga la gradinita de saptamina viitoare ca au spectacol miercuri si tare as vrea sa participe si el, numai ca dr. lui e cam inpotriva gradinitei a copii sub 3,5 ani
si nu cred ca imi va da avizul.
Noi suntem in deplasare la sora-mea ca sa nu stam doar noi 2 acasa ca sotul e plecat din tara, asa ca pot spune ca stau linistita si ma destind caci copilul meu o prefera fie pe nepoata-mea fie pe sora-mea, dar nu pe mine.
pica1 spune:
URA AM GASIT CREIONUL...si l-am gasit inainte de a se produce vreo catastrofa...Lucrarea artistica de pe parchet s-a luat numaidecit cu un burete.
MARINA eu in momentul in care am vazut ca nu ma mai inteleg cu Seb sa ii fac aerosoli i-am cumparat www.omron-healthcare.com/en/product/respiratory_therapy/NE-U22-E.html" target="_blank">asta si ii faceam aerosolii in somn. Acum sta singur si si-i face, numai ca nu are rabdare prea multa si trebuie sa ma mai milogesc de el sa stea. Si Seb mi-a facut un pui de pneumonie, dar la el l-am depistat repede. Sper sa ii dea drumul sa mearga la gradinita de saptamina viitoare ca au spectacol miercuri si tare as vrea sa participe si el, numai ca dr. lui e cam inpotriva gradinitei a copii sub 3,5 ani
si nu cred ca imi va da avizul.
Noi suntem in deplasare la sora-mea ca sa nu stam doar noi 2 acasa ca sotul e plecat din tara, asa ca pot spune ca stau linistita si ma destind caci copilul meu o prefera fie pe nepoata-mea fie pe sora-mea, dar nu pe mine.