Copilasi de Iulie - August 2004 * 57
Raspunsuri - Pagina 7
carmenp spune:
da, da;)) noricicoo, vez` daca te ia c`o starea ashea...de fericire, col mi;))
Citat: |
citat din mesajul lui g_ioana Noricico te-ai apucat de indiscretii de la vaporii de parfum,cred ca www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,aripile mele, gorodeii noi |
leeloo2004 spune:
Carmen - se gaseste mai peste tot, doar ca e cam scumpa, vreo 200 ron - incearca la emag de ex - parca se numeste "folie protectie date"...
Alice - ce mare a crescut Gizmo-ul!!! Aia sunt gormiti acolo la el pe masa??
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154440&whichpage=16
poate vrea careva un diamant ca al meu ?
sa nu va suparati pe mine, da ?
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
cristalina spune:
La multi ani Ionut!
Sa-ti traiasca flacaul Carmen si sa te bucuri de amandoi tzucureii!
Gabi, super poza! Ce dulce e Tudor!
Alice, bune si astea de pe telefon. Ce mare a crescut Andrei!
Imi place poza cu voi doi pe malul marii!
Daria, ce putem dona?! Ca patutul nou l-am maritat, era prea mare.
Mai am numai hainute care nu-s asa greu de trimis. Jucariile la noi nu au viata lunga, ce a scapat de la Maria a facut Ioana praf!
Mi-a placut sa va citesc, imi place asa tare cand sunteti in verva si scrieti mult...hihi
Fetele au fost azi "la peatru". A venit teatrul de papusi la gradinita si erau asa incantate...
John pleaca maine dimineata la Las Vegas...nici el n-are chef de plecare, nici noua nu ne e prea drag ca ramen singurele.
Iar acum au inceput toti sa ceara masuratori ca nebunii, sper sa am saptamana viitoare timp sa intru sa zic macar buna dimineata.
Gata pauza, o zi frumoasa in continuare sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
szivarvany spune:
Am vb cu doamna profa de vioara maine ne asteapta Tare curioasa`s ce va zice Giulik Ieri cand i-am zis ca ii indeplinesc dorinta a sarit in sus de bucurie, n-am nici cea mai mica idee despre ce crede ea ca inseamna "vioara"
Cristal,nuuu, acum e mai fain:
poate aveti bijuuri, margele, bratari, sau chestii de argint - cercelusi, lantici, medalioane, pe care nu le-ati mai folosit de muuult si vreti sa le donati. Cu astea e si mai usor de expediat pt ca se pot pune direct in plicuri de`alea cu bule
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
alice2004 spune:
Brei Dariushco, ce-i cu statusul ala de pe messenger ???? Ca ma lua cu frig ... e o gluma, nu ?
Asta ca sa fie in ton cu puseul de tensiune care ma pali mai devreme ...
Edit - Gabi, aia de erau pe masa sint "clonele" gormitilor, se numesc xenox si-s de vinzare la toate chioscurile de ziare !! Gormitii sint fumati deja (desi io nu vaz nici o diferenta intre ei, dupa cum spuneam).
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
roller025 spune:
bonsoar!
Gabitza, io's la un training la Budapesta si ieri ne-au organizat o seara surpriza. Asa ca ne-au dus la gatit Cand ajung acasa o sa pun poze, de pe laptopul de la servici nu pot accesa sau incarca poze
Carmen, La Multi Ani! Sa-ti traiasca feciorul, sa creasca si sa te bucure!
Mey, traducerea aia e "furculision" adica era papricas cu peste, pestele era catfish, asa ca a iesit peste pisica - o fi de ala sau nu... nu stiu
Andries, o sa iti spun - eu nu prea am asteptari, el m-a tocat juma de an la cap ca vrea tenis...
Nora, ce-mi plac povestirile tale. La fel de mult ca si "cujetarile" gorodicai mici
de la mine nimic nou. maine seara plec acasa. Sper sa am un avion mai mare decat data trecuta cand am avut un fel de mini-bus de avion, o kestie de 30 de locuri. Din momentul in care au inceput sa coboare au intrat in plafon de nori si s-u zguduit de mama-mama. Acu sper sa fie macar avionul ala mai zdravan de 70 de locuri.
va pup!
Nora__ spune:
Neatza!
Alice...ce dolofan e Andrei...si ma repet...are niste ochi...moama,moama O sa-i arata mamei pozele cu jucariile lui Andrei,sa nu mai comenteze ca la noi sunt prea multe.
Si tu,tot silfida ai ramas De abia astept sa te vad in rochie de mireasa..
Pasarik...cum v-ati distrat aseara?Sau balul e in we?
Cristal...John n-are chef de plecare,dar dupa ce ajunge,mai are chef de intoarcere degraba? Mai zi ce zic fetele...
Dana...mie mi-a placut povestea nasterii lui Victor...am citit-o acum cativa ani si n-am uitat-o
Andries...cand e nunta?
Oliviaaaaaaaaaa...unde eeestiiii???
Ieri,mergand spre stomatolog,discutie cu Rares.A vazut afise cu spectacolul "Stunt Monsters", cu masinile alea mari.Si zice:
el: o masina din aia o sa-i iau sotiei mele.O sa fie albastra cu roz .Si cand ea o sa o vada,o sa zica: "Wow,dragul meu..."
Si apoi se va indragosti de mine si ne vom marita. Si o sa-i mai iau si o geanta roz (probabil sa se asorteze cu masina)
Si o sa-i umplu masina cu flori...
Mda...ma asteapta credite grele,imi recomandati o banca,ceva?
Si azi,stand eu la calculator si enervandu-ma pe o chestie,se uita el la mine si zice: cred ca trebuie sa schimbam calculatorul asta vechi cu altul nou...
Acum 2 saptamani am fost la o cununie la un var si a facut o mica petrecere acasa,apoi. Va las cateva poze:
http://s737.photobucket.com/albums/xx20/noricela/Septembrie2010/