Copilasi de Iulie - August 2004 * 57

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Ce scump e Tudorel !! Si chiar ca era obosit, al meu nu ar adormi ever asa, oricit de tare s-ar zbengui, chiar ma intreb citeodata cum dreq de are atita energie, io as pica lata daca as face ce face el !!
Dana, hehe, si io citisem tocana de pisica .. da aveam o scuza, ca abia ma trezisem si dadusem drumu la pisiu !!
Nora, sister, miroase pina acilea, cu ce te dadusi ??

Alice si Andrei

"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

m-am dat brei cu shalimar dupe ureki un puf ca`st econoama;)) mere? neuronu`i de la pasa da` neam nu recunosc:D

Citat:
citat din mesajul lui Nora

Neatza si un rachiu de la Pasarik...sa tot incepi asa ziua

Am facut ordine la parfumele si le-am verificat,deci miros ca o drogherie
Parasik,te-ai dat cu parfumul cel mai cel sa te pup pe falcutza?Sa-ti traiasca feciorul cel frumos ca o fecioara si destept ca ma-sa? (ca pe tat-su nu-l prea stiu)!!!La multi ani!!!

Nora

------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Alice...pai e amalgam...de toate...rup nasul targului...Stiu ca tu ai vrea sa miros a pastramioara in sange,dar acum sunt "Fragantzica de la Iesi"

Edit ca am scris odata cu Pasarik: bre...io nu te pup in urechi,da?Acum trebuie sa misti tare din cap sa ajunga si la mine mirosu' cand te pup.Te ziua feciorului te faci econoama...
Auzi...da' de ziua lu' Pasa...cat te dai si unde?

Mergi la inceput

Uof, iar ai pronuntat cuvintu magic ... pffff !!
Io pazesc momentan supica de galusti, dar tre neaparat sa cobor la hala de carne dupa niscaiva pastrama, altfel ma ai pe constiintza !
Am gasit niste poze in telefon, ca tot ramasesem datoare ... palea de la mare nush unde le-a stocat Florin, ca ne schimbaram pisiul si nu mai cunosc hardurile astea multe nou instalate ... asa ca vi le las pe acestea :
http://picasaweb.google.com/alicesiandrei/Altele#5525214286670707090.

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

vazut gizmou, alice da` ai brei fro doo poze si de la mare;)) moama, ce de`a soldati aveti p`acolo, iejti bine pazita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ce frumos e Gizmo si ce mare a crescut si el

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Mey, am multe poze de pe la mare, da nush pe unde sint ... cind vine Florin de la dentist mai pun !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Super poza cu Tudor artistul obosit de la atata colorat
Meii ce-mi place cum pozeaza Gizmosi-mi place tare mult dantura lui!!!
Noricico te-ai apucat de indiscretii de la vaporii de parfum,cred ca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

La Multi Ani!! Ionut sa fii sanatos si sa ai noroc cu carul!!

Dana merci de info, sunt tare curioasa cum va merge, sa-mi spui si mie impresii.

Despre bani noi am inceput sa discutam cu pustiul in momentul in care (avea vreo 3 ani si ceva) m-a intrebat de ce trebuie sa plece tati si sambata si duminica la serviciu, iar eu satula de textul "patriotic" care suna cam asa "pentru ca oamenii au mare nevoie de el si daca nu se duce pot sa para probleme" i-am trantit-o pe aia dura: "pentru ca avem nevoie de bani si sefu nu ii da bani altfel", replica a fost: "da' de ce e tati asa fraier si se duce tocmai la serviciu, bancomatul e aici la albinuta"

Atunci am realizat ca avem o problema si sa vezi discutii cu diviziunea sociala a muncii, i-a luat mai bine de un an ca sa inteleaga. Dar acum 2 saptamani nu i-am luat un joc destul de scump si i-am spus ca nu am bani, mi-a replicat: "nu te cred ca nu ai bani, daca ati avut bani sa faceti casa asta, ai bani si pentru 10 jocuri, nu numai unul!!" si pe urma; "ar trebui sa faci ore suplimentare vreo doua zile ca sa ne iei noua jocurile astea, eu asa as face cu copiii mei" ...valeu ce telenovela a fost acasa in seara aia.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

In ceea ce priveste hainele mucegaite in cutii, eu am ajuncat o cutie mare de incaltaminte (noroc ca nu erau alea noi, ci purtate cca 1 an, un an si jumatate) pentru ca intrase mucegaiul in ele.Hainele le-am salvat partial ducandu-le la curatatorie sau folosind masiv ariel.

Andries

Mergi la inceput