Copilasi de Iulie - August 2004 * 57
Raspunsuri - Pagina 5
carmenp spune:
neata, pagina 4?;)) veni moldoveanca cu stuchit la tasta
fics acu 10 ani la 9,20 faceam o mitza de cupil de doo chile juma`, azi ma uitam la el ca`i cit mine de inalt, habar n`am cind a trecut timpu`, asa ca pt tuate duamnele 

szivarvany spune:
IONUT 

Carmen, sa-ti traiasca minunile 
Trimit io soare unde e nevoie 
Vrabiuta, ce frumoase sunt fetele tale
Si ce mari au crescut 
Roberta, un mare
si de la noi. Sa vina vremurile alea bune si senine si far`de stres 

Nora, ce tare eee Rares 
![]()
![]()
La noi cu banii e simplu, daca am am, daca nu, asteptam bonurile sa ne facem de cap, asa zice Giulik ![]()
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
g_ioana spune:
Neatza
asa mai zic si eu sa-ti incepi ziua,cu bunatati de la Carmencita intr-un birou cu caloriferele fierbinti,alta viatza
La multi ani, Ionutz,cu multa sanatate si mult,mult noroc!
Carmen sa-ti traiasca tzucurelul cel mare!

Andreeap vezi ca in romanika a cazut deja bruma asa ca treci si spune-ne ce mai fac baietii tai si pune si niste pooozeee ca esti restanta rau la capitolul asta![]()

Roxi cam asa este si la noi,mandra stie ca daca este ieftin cumparam daca nu,nu...deja a inceput sa citeasca si preturile...intr-o zi mi-a sugerat sa-mi cumpar un portofel ca al bunicii de la buzau ca ei nu i se termina banii niciodata![]()
Robi tinem pumnii sa va mutati in noiembrie!
Vrabiutza multa sanatate piticei
...fetele tale sunt foarte,foarte frumoase
hai sa avem o zi excelenta
alice2004 spune:
Buna dimineata !
Vaz ca acest capitol e cu bunataturi multe si petreceri inlantuite, asa ca La Multi Ani pentru Ionut
, sa fie sanatos si sa aiba o viata lunga, linistita si fericita !
Satz traiasca flacaul, Carmencita !!
Sa stii ca io urmaresc cu mare atentie poveshtirile tale despre Ionu, ca sa stiu asaaa la ce sa ma astept pe viitor ! ![]()
Revin ...
O zi linistita sa avem cu toatele ! 
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
leeloo2004 spune:
Buna dimineata!
Carmen - sa-ti traiasca feciorul - sa creasca mare si sanatos si sa aduca numai bucurii!!! 

Tot ma tin sa te intreb - ai facut murata????
Roberta -
las-o incolo de sefa...pt ecranul de la calculator vezi ca exista o folie speciala care nu permite sa vezi ecranul decit daca esti pozitionat perfect perpendicular pe el - daca te uiti dintr-un unghi diferit, nu se vede nimic pe ecran, pare inchis...
Vrabiutza - multumesc mult de informatii!
fetele frumoase!
Dana-roller - dar unde a fost seara asta de gatit? Ca mie mi-a scapat daca ai zis...
Edit ca vroiam sa vi-l arat pe Tudor cum a cazut obosit simbata, dupa masa de prinz (se vede ca a mincat, e minjit de mincare pe obraji...
) - mi-a cerut creioane sa deseneze si pina am spalat eu farfuriile, uitati-va ce a facut el...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
carmenp spune:
ntzu, a avut supces rachia asa
e facuta din banane, caise si nu mai stiu ce`a pus mosu`n ea da` are o aromaaa.
n`ati zis voi sa gust intii? daca mi`o placut asa n`am mai stricat siropu` de mure, pe ala il dau la cupii io ramin cu gradele;))
edit, vazut poza

hmmm, interesanta folia aia, unde se gaseste?;))
| Citat: |
| citat din mesajul lui leeloo2004 Buna dimineata! Carmen - sa-ti traiasca feciorul - sa creasca mare si sanatos si sa aduca numai bucurii!!! ![]() ![]() ![]() Tot ma tin sa te intreb - ai facut murata???? Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008) Poze Povestea nasterii lui Tudorel Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding John D. Rockefeller, Jr. |
szivarvany spune:
Ioi ce dulce eee 

Pupam Tudorica artistul 

Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
Nora__ spune:
Neatza si un rachiu de la Pasarik...sa tot incepi asa ziua
Am facut ordine la parfumele si le-am verificat,deci miros ca o drogherie![]()
Parasik,te-ai dat cu parfumul cel mai cel sa te pup pe falcutza?Sa-ti traiasca feciorul cel frumos ca o fecioara si destept ca ma-sa? (ca pe tat-su nu-l prea stiu
)!!!La multi ani!!!

Leloo...bestiala poza cu ariciul...noroc ca nu pictat si sa pice in acuarele![]()
Ioano...vreau si eu portofel ca al bunicii....dau o bere pentru pont![]()
Roxa...nu te vad in clar cand creste miss Pupu...ai sa iei al doilea job
Plus banii dati pe pushca,sa o pazesti
,ca e superba...salivez doar cat ma uit la ea.
Robi...sincer,eu ma tot gandesc la tine cand vad ce scrii si ma intreb cat mai rezisti.Macar casa sa o terminati,ca e cumplit sa stai la gramada.Noroc de Matei ca va mai distreaza.Spor la...odihna!!
Dana...pacatele mele...cred ca nu am deschis bine ochii ca am citit tocana cu pisica...brrr...am zis ca v-ati dus in cele tzari asiatice
Varza a la cluj prestez si eu saptamana asta
Dario...azi unde va mai duceti?
Ai o energie de invidiat...eu obosesc numai cand citesc cat umblati.Giulik e o fericita
Oliv...pe unde umbli?Nu vezi ca-s prezenta?Nu ma sabota,da? Ce faci ?Ati facut planul ce faceti cu banii?
szivarvany spune:
aseara am fo` in parc pana spre 9.
Iar s-a lipit un baietel de Giulia
si-i zicea "dar te rog frumos, ia placa mea si da-te cum vrei si cat vrei tu"
Giuli doar zambea pe sub mustati ![]()
Seara la 10 fierbeam ciuperci ca am primit o cutie
asa ca am pus si la congelator
si-n premiera a mancat mandra mancarica d`aia buna cu mult patrunjel si smantana 
Azi don`soara merge la dans cu dadaca, noi sigur iesim in parc ![]()
Maine e vineri, tralalalalaaa, asa ca`st libera si mergem la inot, yuhuuu.
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela