Copilasi de Iulie - August 2004 * 57
Raspunsuri - Pagina 8
roberta04 spune:
'Neatza!
Norico, recomand calduros sa te gandesti sa emigrezi, poate o ferma de canguri sa te ajute sa iti finantezi feciorul :)
Intru in sedinta la 9... am visat toata noaptea ca ma certam cu seful sper sa fie invers...
O zi buna!
Nora__ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roberta04 'Neatza! Norico, recomand calduros sa te gandesti sa emigrezi, poate o ferma de canguri sa te ajute sa iti finantezi feciorul :) Intru in sedinta la 9... am visat toata noaptea ca ma certam cu seful sper sa fie invers... O zi buna! poze www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii |
loooool Roberto...deci trebuie sa ajung in alta emisfera ca sa fac fatza.Pai daca fac ferma,sa-i dea un cangur,ca ii tine si de cald in marsupiu...si m-am scos.Promit sa-l vopsesc in roz
Apropo de vis...invers...ar fi sa ce certe el cu tine?
Si chiar daca apar ceva nori,sigur gasesti tu calea sa-l imblanzesti.Doar te uiti frumos la el
roxanaz spune:
buna dimineata!
brrr, am inghetat. 7 grade de dimineata. si eu am plecat in deuxpiece si tricou cu maneca scurta de acasa - ce-o fi in capul meu.. nu stiu. bine ca am imbracat copchilu' ok.
saptamana viitoare o sa fiu plecata la Tg Mures, o sa imi fie dor de voi
am pus aseara ceva poze cu iepurii
ma apuc de trebi... sa aveti o zi buna!
Dorsilia spune:
hello
am dus Danutu la gradi si e un frig afara, de se intreba copilul cat e ceasul, il duc mai devreme decat de obicei, unde o fi soarele? Pe Dea am trecut-o deja la geaca de iarna ca ea e mai friguroasa.
vroiam sa va intreb despre creioane...am vazut ca vb de creioane triunghiulare sau grafice, sau mai stiu eu, explica-ti-mi si mie ce creioane sunt alea ca sa caut si eu prin librarii sau unde sa caut, vreau ca acasa sa-i dau sa mai faca in creion cate un desen ceva. Eu le-am luat lor niste csuper de colorat Stabilo, din Selgros, sunt de forma triunghiulara si au o consistenta extraordinara astfel incat coloratul a devenit o placere chiar si pt Danut care nu era fan defel. Acum cere el sa coloreze de placerea coloratului cu aceste creionase, au si niste nuante super, au toate tonurile din toate culorile, au fost mai scumpute decat o cutie banala de creioane de colorat insa am scapat de zgariat foile, de ascutit intruna varfurile, de plangeri ca nu se vede galbenul de ex ca lumea sau ca dureaza prea mult sa umple un contur, sau ca-i oboseste mana de la atata apasat. Astea zici ca singure coloreaza, si mie imi place sa colorez zau. De aia intrebam, daca stiti creioane de scris tot asa bunute sa-mi recomandati si mie
Si unde mai gasesc eu abac ca pe vremea mea? In afara de numaratori nu am gasit in librarii
cu dea am ceva pb, cu pielicica, cum a dat frigul si iar a apucat-o dermatita, o mananca, ies mici cosulete...cura de mare i-a facut foarte bine, avea o piele foarte catifelata si nici o mancarime, nici o iritatie, si asa a fost pana a dat frigul, acum e iar cu pielicica buburuzata, aspra pe picioruse mai ales, pe dosul bratelor...am dat o caruta de bani pe produsele LR P o s s e y recomandate de dermatoloaga si nu vad efectul:( Imi vine s-o dau cu ulei de masline deja
ma duc sa aspir casa si sa curat bucataria ca aseara am bucatarit mancarile pt azi (spre disperarea sotului azi avem in meniu mancare de conopida si mancare de dovlecei :P) si n-am mai curatat locul de munca
o zi buna
g_ioana spune:
Neatzala un capuccino fierbinte si multa cioco milka cu menta
Am vizionat pozici,mi-a placut Noricica dansand meneito in sufrageriesi broscutzele lui Roxi...meii da donsoara Pupu pe zi ce trece seamana mai mult cu tati decat cu tine...Roxi in manecutza scurta? ...eu mi-am luat azi fularul si manusile
revin la pauza
roller025 spune:
Neatza!
Va trimit soare si caldura din Budapesta.
Am o pauza de 10 minute si apoi intram in test....
Nora, poate n-o sa ai nevoie de credite atunci pentru ca toate or sa fie ieftine
Robi, sedinta usoara!
Lia, imi spui mai mute despre creionele alea? N-am inteles eu sau nu trebuie ascutite? Sunt cerate? Sorry de intrebari, eu m-am saturat de ascutit creioane...
Abia astept sa ajung acasa - mi-e asa de dor de baieti...
O zi usoara!
g_ioana spune:
Lio adik ii iei placerea cupilului de ascutit creioane?...a mea este fan ascutit asa ca io am scapat..si-a cumparat din carrefour o ascutitoare smechera asa ca presteaza la greu...ieri i-am luat mandrei de la gradi(ca-si luasera toti cupii si ea nu putea sa ramana de carutza) 10 caietele de activitati pe care am dat 50 de lei noi...asa ca aseara am inceput distractia...sunt destul de interesante si au si niste stelute pentru merite deosebite...dupa o ora toata familia avea stelutze in piept...mandra ca a facut toate activitatile corect,eu pentru ca citez "mi-ai citit frumos ceea ce trebuia sa fac"si tacsu pentru ca a ajutat-o sa decupeze hora pinguinilor...ca n-am gasit foarfeca de stangaci si la coltzuri nu taie bine...
Dana multumim pentru soare si caldura
carmenp spune:
vazut iepurii;)) ce are eva pe fata, e piscata de tintari?
noroo, soro, ci`i cu dezmatu` ala?;))ntzz, tinerii din ziua de azi;))
kim222 spune:
Dana aici sunt..acusica am venit acasa..v-am citit..si apoi ma duc la smotru..
Vazut dezmatul de la Iesi ..cam scurta rochia..ntz,ntz...Raresu le are cu replicile!
Ioana sa aveti spor..si apropo de activitati sa va spun cum a decurs prima lectie de citit
-Luca ce scrie aici?
-R A C..
-adica ce?
-mama!
si a continuat geniul meu in acelasi ritm..efectiv inventa!..so sfaturi ,repejor ca m-am panicat! El efectiv nu se asculta citind..nu leaga literele..mai bine nu le stia!...na ca la asta nu m-am asteptat!
Daria ce fain..incepeti vioara!
Carmen scuze..La multi ani sa-ti traiasca Ionu' si voi pe langa el! Domsoara' Eva avea o iritatie nu se stie de ce cauza dar a trecut..asta pana iti raspunde Rox..
Robi sunteti gata de mutat?? Aveti toate utilitatile? ..si gard??? ma bucur ca se poate..si eu visam asta numai ca fiecare cu norocul lui...mie iar imi ploua de ex in casa...asa ca..
Monicule si l-ai lasat singur la Vegas??..mare gresala...
Dana cum mai este fractura?? Saracutul...
carmenp spune:
ionut a invat sa citeasca citind numerele la masini, bine, doar alea care puteau fi citite. si ilinca le ghiceste la fel ca luca;))