Copilasi de Iulie - August 2004 * 57

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Liliana, felicitari pentru notele bune ale Adelei ! Se pare ca iti calca pe urme, nu ??
Lia, multumesc pentru ideea cu creioanele , stai linistita, nu vreau sa te pun pe drumuri, posta si alea-alea, gasesc io in cele din urma ! Sanatate multa lui Danutz si bafta la rolerit ! Ma gindeam sa imi iau si io role, ca tare bine e sa mergi cu ele !! Cred ca pin la role mai dau o tura pe la patinoar, ca stau patinele degeaba in dulap !!
Cristalina, hehehe, mi le si imaginez pe galusti impartind la monetar !! Iar tu, pfff, astenia, bat-o vina, nu ? ca ai uitat sa platesti lectiile, ntzz, ntzz !! Trimese Jon vrun mesaj din Las Vegas, cistiga ceva la pacanele ??
Daria, oooff, sanatate voua, multa de tot ! Tot pe fond alergic e runda asta de tuse ??
Robi, sanatate si tie si nervi de otel !! Cind va citesc cu pataniile cu casa ma inteleg pe mine de ce nu m-as apuca ever de construit de la scratch, nu as avea nervii necesari ! Pupici lui Matei, se simte mai bine cu burtica ??
Gabi, dap, ma intrebam pe unde esti, am banuit ca te "antrenezi" pe la vreun curs ceva, ma bucur ca sinteti ok !!
Cuscrela, io nu stiu unde sa gasesti numerele lipsa din comori, si pe la noi e mare cerere de asa ceva, povestea vinzatorul de la chiosc ... nu am luat colectia asta ca m-am gindit ca nu prezinta prea mare interes momentan pentru gizmo !! Acu a gasit reclama aia cu mighty beanz (care-s niste bobitzele ca niste fasolici din plastic, inauntru au o bila de metal si se dau peste cap pe niste platformite de plastic) si are de colectionat, ca sint enshpe feluri si serii deja aparute, unele rare, altele de colectie !

Alice si Andrei

"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Aaa, ca am uitat..
Liliana, felicitari pentru A-urile pe linie!

Alice, nici eu nu am luat comorile alea...ce sunt de fapt?!

Andries, tare Victor...

Lumea ma intreaba tot timpul daca mai avem casa sau daca a jucat masina la ruleta
John a zis ca atunci cand vede atatea masinarii din alea si nici un zgomot de clinchet de banuti casstigati ii cam piere cheful de joc...si ii e lene sa invete regulile ca sa joace la mese...

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

V-am citit dim la cafea si m-am luat cu treba...acum am luat o pauza si am gasit asta de pe un mami site de aici ptr ajutat copii la scris

http://www.handwritinghelpforkids.com/basics.html

Liliana - felicitari ptr Adeluta - aici nu exista 'note' doar la sf de an ni se da 'raportul' cind deja numai are importanta .Si ...faza ca esti departe o inteleg asa de bine !
Sanatate la piticii raciti ... Daria - soata mea sufera de alergii si ia chiar si ia cum claritin .

Alice - eu am patine si copilul a fost foarte incintatde mine ,m-a aplaudat ...Vezi ca la Dechatlon te lasa sa le probezi prin magazin si sunt ok. Eu i-am luat lui de acolo si nu scumpe. Aici m-ar fi costat .

La restul trupei o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Ioana, daca afli, sa-mi spui si mie...eu am luat primul numar si am tot urmarit sa vad cind apare urmatorul. Evident m-am intrebat ce se intimpla de nu mai apare...si azi am gasit la chiosc nr. 4... vinzatorul mi-a zis ca s-au dat foarte repede...oricum, daca le gasesc pe undeva, ti le iau si tie!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Noi avem toate numere "de la pietre"..mare nebunie ,eu nu stiam de ele..dar m-a inebunit Luca..el ma informeaza mereu ce numar apare cand..cum..are si cutie speciala(vien cu numarul 2)..el oricum este obsedat de pietre

edit (mai pe seara)
Liliana felicitari!!! Daca a inceput bine ..asa o sa fie!
Ioana la orice chiosc de ziare se poate vorbi cu vanzatorul si-ti mai aduce sau de site de la ei (eu cred ca se poate).
Robi dar in ce stadiu sunteti? Aveti grad..mobila...tot???Vai ce repede v-ati miscat! Deci se poate...

edit la edit:

iaca ce-am mai facut pe la casa....greu frate..greu

http://picasaweb.google.com/olivia.badoiu/Photo?authkey=Gv1sRgCIrCrqvgwI-CmwE#slideshow/5527978747581648610

Ioana uite ce scrie la ei pe site:
Ati ratat vreun numar al colectiei? Sunati la numarul de contact : 021.401.0888 L-V: 09-18 si info@deagostini.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata.
Azi dau eu cafeaua ca stem home
Giulik bronsita ei din totdeauna, vestea buna e ca de la 2 doze Xyzal, 2 doze Eurespal si ce mai are pe stoc de data asta. a dormit tun
Ioana, suna inainte la DeAgostini si intreaba daca prin posta iti vor trimite si cutia. Eu am patit-o cu corpul uman si nu mi-au trimis biblioraftul
Noi am cumparat doar primul numar, apoi m-am facut ca ploua
Kim, super frumoasa si mare casuta Imi place muuult de tot

O zi frumoasa tuturor

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata! Am venit la birou cu 45 de minute mai devreme... ca sa am timp sa va citesc/scriu

Daria, sanatate Giulikai!
Lia, sanatate lui Danutz!

Stiti ca mie mi-a trecut gatul de ieri pana azi cu mierea de care va pomeneam? Acum ma gandesc cum sa mai fac rost...

Andries, cool faza cu cucul Avem si noi istorii, se trezeste din somn pentru ca ii sta "intins"

Olivia, stam OK cu casa, in sensul ca e finisat integral etajul, mobilat,baia functionala, hainele puse in dressing, la parter insa se misca cu viteza melcului,sper sa termine finisajul intr-o saptamana. Fatada e aproape terminata, inclusiv culoarea (eu am vrut alb, pana la urma e galbena, dar asta e alta poveste...). Pentru gard s-a turnat fundatia, mai dureaza si asta un pic, problema ramane gazul, sper sa se rezolve pana la sfarsitul lunii, sa ne putem muta. Pe cuvant, dam divort daca mai stam mult la tata

Acum insa cred ca nu e tocmai bine gandita casa, spatiile interioare sunt OK, la exterior ar fi trebuit macar o terasa mica acoperita, asta e...Atat ne-am permis, atat ne-a dus mintea, atat am facut...
Casa voastra e tare frumoasa,are tinuta...

Si daca incerc sa nu ma mai stresez atat de mult cu casa, serviciul ma omoara Am ajuns un fel de minge de ping-pong...
Astazi m-am trezit la 4.15, cu gandul la serviciu...
Mi-a intrat in cap sa plec dar nu vad unde, piata muncii e la pamant in Iasi.

Hai ca m-am intins... va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

neata,
vazut pozele oliviei, gabi, poate`ti faci timp sa pui si tu... imi pare rau pt problemele de la servici
noi saptamina cealalta speram sa punem acoperisul si cred ca ne oprim aici pina la anul.sper in we sa ajung sa fac mai multe poze...
aseara am fost la concert la iris, mi`a placut la nebunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna!

de azi am doi muciosi stranutaciosi cu jena in gat aici...ma asteptam...asa ca stam acasa sa ne dregem.

Sanatate Giulikai!
Ma bucur Robi ca a functionat mierea...dar e mai buna mierea aia ce o ai tu ca mierea ce se gaseste pe la noi pe la magazinele Bio? eu iau de salcam prelucrata la rece.

am putina treaba,
o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Runda a doua de cafea de la mine?

se pare ca suntem in sezonul virusilor - aici ori sunt raciti or au probleme cu burtica ... in fiecare zi al copil sta acasa din cauza asta.

Miere din UK? Mai zi numele inca o data sa ma uit pe aici .Eu ma car cu miere din Romania si tu cu cea de aici ... daca zici ca face bine sa iau si eu dupa ce termin cele 2 borcane de acasa.Nu ma ofer sa-ti trimit ca probabil costa mai mult decit face ( am vrut sa trimit ceva carti azi in US o colectie de 15carti pe care am dat 16£ si ma costa 34 sa le trimit ) .

Vazut casuta din povesti ... mai aveti putin si anuntati deschiderea oficiala ... bravo !

O zi buna

Mergi la inceput