Copilasi de Iulie - August 2004 * 57
Raspunsuri - Pagina 20
alice2004 spune:
Pai chiar ca e sezon de virusi, ce naiba sa mai stie organismul cind trece de la temperaturi extreme de 35-40 de grade la 10-15 ?? Azi astia anuntau ploaie si vreme urita si in Bucuresti e un soareee si fromos afara de zici ca vine vara iarasi !?
Olivia, am vazut pozele, mie imi place tare mult cum arata casuta, hai ca nu mai este mult !! Ce mai face Luca, e mai bine cu tuseala ??
Lia, sanatate picilor ! Bai da uei, am gasit creioane din acelea chiar azi, am fo pina la diverta si aveau cite vrei, la cutiute de 6-12-24 !! Am gasit si o harta faina a lumii pentru copii, daca am sa o pot poza, am sa va arat ce super este !
Mani, baga si un pepsi pe linga cafea si vin si eu !!
Robi, ma bucur ca esti ok si a functionat mierea ! E din aceea de manuka, asa ziceai ??
Daria, pentru Giuli si sa aveti o zi faina !
Ma-c sa iau juniorul de la gradi, azi au avut teatru, ceva cu ursuletul rin-tin-tin, daca am retinut io bine !
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
Dorsilia spune:
faza de humor negru de ieri din magazinul DM de aci de unde cumpar eu mierea de salcam Bio....deci ies din real, las cosul la usa DM-ului, si intru rapid sa iau un borcan cu miere, iau borcanul si ma duc la casa, unde nu era nimeni. Apas butonul pe care scrie "apasati"...suna, astept vreo 30 de secunde, ma grabeam, copiii si sotul asteptau afara in masina, sun iar la casa....intr-un final dupa alte 10 secunde vine si tanti casiera ofuscata cand ma vede si pe mine cu un borcan de miere pe banda si zice:
"doar pentru asta m-ati chemat?"
la care pe mine ma mananca varful limbii si-i zic:
"da, ati fi preferat sa-l fur in loc sa va chem ca sa-l platesc?"
si ea "aaaa, nu, vroiam sa intreb daca doar atat cumparati"
(oa-oa-oa-oaaaaaaa)- parca asa se terminau scheciurile alea de erau entarteinment de revelion pe vremea lu ceasca
jees!! nu mai poate omul cumpara doar o scobitoare ?
roberta04 spune:
Manuka se cheama mierea, e pe clase de factor activ, eu am luat UMF 15+, e ceva mediu, costa 15 pounds borcanul...
g_ioana spune:
Salutare la toata lumea
Carmencita pana la urma ai mai ajuns la vreun concert?...da' azi noapte ai haladuit prin oras ca cica a fost noapte alba
Meii da' ce liniste prin zona,sper ca sunteti cu totii bine si parinti si pitici
Ca tot veni vorba de virusi, ca sa fim in trendimi facu mandra o enteroviroza de toata frumuseteanormal ca a inceput de vineri noaptea,am fost la un pas de a ajunge la spital,noroc cu pediatru care ne-a calmat...acum si-a revenit,suntem inca la regim..
Cand este bolnavioara cota de alint/dragoste fiica mama ajunge la maximasa ca scoate si perle:ea imi zice "te iubesc de 150 de mii de ori" eu ii raspund "te iubesc de 1 milion de ori mai mult"..ea repede" ba eu te iubesc de 1 milion de dolari mai mult!"
hai pupicei si o duminica placuta
mitzura spune:
Buna seara,
Scriu de langa fiica-mea care doarme si eu stau si o pazesc. am avut azi cu ea o zi de dureri de burtica, scaune moi si vome. acum spre seara s-a mai ameliorat. sper sa mergem spre bine. a fost ciudat ca ieri au fost numai cu tati si au mancat aceleasi lucruri si cu toate astea ea a bolit azi, tudor nu. eu ma intreb cand stiu daca e viroza intestinala sau indigestie. poate ma puteti ajuta voi. Ioana, de unde stii ca a fost viroza, au mai avut alti copii la gradi?
In rest, cred ca m-am stricat la cap de tot, pentru ca de cate ori sunt bolnavi ma gandesc la ce e mai rau si incep sa somatizez (incep sa ma doara toate, nu ma simt bine, tremur, etc). Am si eu nevoie de psiholog
altfel suntem bine, pot sa spun ca mara s-a acomodat cu gradinita atunci cand e doamna care ii place ei, dar cand e cealalta, avem probleme.
Nici tudor nu stie sa citeasca, stie doar cateva litere, putine. in schimb stie sa deseneze foarte frumos, asta se pune? Din experienta mea de fost logoped stiu ca in anul asta e foarte important de dezvoltat auzul fonematic, mai important decat cititul (adica exercitii de genul cu ce litera incepe /se termina cuvantul, cate silabe are cuvantul, cate cuvinte sunt in propozitie, ce sunete se aud in grupuri de sunete etc). Parerea mea e ca cereti prea mult de la unii din ei (si nu ma refer la cei care merg la scoala)
sanatate puilor mici, ca vad ca multi sunt bolnaviori pe aici.
Noapte buna va doresc, asa cum imi doresc si mie.
szivarvany spune:
Buna dimineata si sanatate multa, multa la toata lumea
Dau eu cafeaua pt ca mi-am luat zi de concediu. Am iar o perioada nasoala la nivelul capului si simt nevoia sa prelungesc weekendul.
O zi frumoasa tuturor cu mult spor la munci
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
roxanaz spune:
buna dimineata dragele mele
am ajuns si eu ieri in sfarsit acasa, ne-am pupat si dragalit cu copiii pana seara. nu am apucat sa citesc inca nimic din urma
va doresc o saptamana minunata!
leeloo2004 spune:
Neata, neata!
Kim, super, vad ca v-ati apucat de termosistem, hai ca se mai misca treaba!
Roberta - si hainele le-ati dus deja?? Bravo! Stiu cum e sa astepti sa se termine finisajele si ei sa se miste ca melcul...Nici noi nu avem terasa acoperita si am resimtit rau lucrul asta in vara - de aceea, prima investitie din primavara va fi ca sa acoperim terasa mare - asa ca nu dispera, se poate face si dupa!
Noua ne-a venit simbata mobila pentru dining - sunt asa de incintata!! Am terminat acum de mobilat tot parterul - bine, mai sunt citeva elemente decorative - covoare, scaunul de la birou, o lampa + plus canapeaua din birou - dar in mare totul e gata! Am facut poze, dar vi le arat miine intrucit am uitat cardul cu poze acasa....
Edit - Roxana si Daria - stiu ca vorbeati voi odata de un site pentru comandat on-line covoare - nu mai gasesc linkul, cumva din intimplare, va mai amintiti voi de acest site??
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
g_ioana spune:
Neatza
Mitzu insanatosire grabnica Marutzei..io am zis ca-i enteroviroza pentru ca am mancat aceiasi mancare toti trei si noi nu am avut nimic...in plus a facut si febra
Roberta zi-mi si mie de cate ori i-a scos cate un dintisor lui Matei,Geanina i-a dat cu ceva inainte ca sa nu-l doara??????
Noi daca am terminat saptamana cu doctori o incepem tot asatrebuie musai sa caut un stomatolog care sa-i scoata un dintisor mandrei,care nu vrea sa stea decat daca o adoarme...si un ginecoloc pentru mine,ma doare non-stop in partea dreapta si multe alte simptome
Daria week-end placut in continuare
hai pupicei si o saptamana buna tuturor