Copilasi de Iulie - August 2004 * 57

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Bunny Ciresarii i-am vazut pe undeva. Ma uit in calculatorul vechi si-ti spun. Era pe un site de filme pe care le puteai vedea online. Nu mi-a placut ca era alb negru.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Tot eu, ca sa ma mandresc un pic cu puiul meu: primul report card plin de A's. Mama draga, nici nu stiam cate materii fac copiii la clasa intai, 10 materii, deci zece "note" de A. Pupa mama de fata desteapta.

Va pup si pe voi, ca sunteti singurele in fata carora ma mai destainui uneori.Ca tare rau este sa fi departe si singur. Sau poate ca si acasa e tot greu, dar e acasa.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata !
Azi am fost io de serviciu la dus copilul la gradi, ca Florin a insotit-o pe mama la analize, asa ca dau eu startul matinal !
Se pare ca vine iarasi vremea urita , macar ca acum este senin afara (dar friiiig !!).
Gizmoul a vrut sa se inscrie la concursul piticot, asa ca e fericit ca o sa ia parte la competitie, tre sa intru pe site sa vad ccu ce se maninca piticot asta !!
Aaa, si m-am intilnit cu Mama Omida alias Rain a noastra, arata minunat, nu o mai vazusem de la ziua lui Andreiush, ca deh, daca io nu merg dimineata la gradi ...
O zi minunata sa aveti, cu sanatate multa
Si inca un pies - m-am gindit la tine, Olivia, la intrarea la gradinita era o asistenta (cu masca) si ii lua in primire pe copii, se uita in git si le dadea cu nush ce smac pe miini (banuiesc ca un dezinfectant) ... inaintea mea, doua fetite gemene, una ok, cealalta tusea de rupea !! Asistenta intreaba "da de ce tusesti asa ??" Mama raspunde " Aaa, pai tuseste asa de cind am inceput gradinita !"
Asistenta continua - pai nu au facut febra, nu ?? Alte simptome nu au avut ... si a lasat-o sa intre la clasa ! Iar sus, era concert de tuseala, pe mai multe tonalitati !! ...

Alice si Andrei

"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!
Sper ca nu m-ati dat disparuta, vineri am fost la un curs, lar de luni pina miercuri am fost la un training care, culmea, chiar mi-a placut!

In rest totul ok, de azi pina simbata ramin singura, e rindul sotului sa plece la un curs, doar ca el pleaca la Predeal...asa ca ramin cu piticii singurica...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza! Traiesc...inca...
Dar mi s-au inflamat amigdalele si nu stiu ce sa fac, nu vreau sa iau medicamente ca ma dau iar peste cap, iar duminica botezam puiul mic.
Deocamdata am un borcan de miere Manuk din UK si dau cu ea, poate merge... la cati bani am dat pe ea, ar cam trebui sa aiba efect

Matei este in al treilea an de engleza. E coplesitor nivelul, dupa 3 ani de dat bani imi spune:"Ai mei iz Matei"...am scris cum se citeste
De citit, nu citeste, dar stie/scrie toate literele si cifrele... Recunosc ca eu il cam las in pace, nu lucram nimic acasa, asa m-a sfatuit o prietena educatoare, sa nu il trimit in clasa intai toba de carte pentru ca se va plictisi...
Dar macar pare el foarte constiinicos, sta cu orele si scrie la masuta lui.

Olivia, ma intrebai de casa, sunt cu nervii la pamant, banii se duc, se duc, se duc si noi tot nu mai ajungam la liman...
Ma cert cu Petro zilnic, acum nici nu vorbim
Problema nr.1 e cu gazul, a iesit intr-un final ultima autorizatie, si poate saptamana asta vin sa il monteze.
Daca avem gaz, ma mut in cateva zile, chiar daca nu e terminata complet casa la parter...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza la un capuccino si o bucata maaaree de cioco...azi cred ca am astenie de toamna,vorba Cristalinei
Liliana felicitari pentru Adelutzacred ca esti tare mandra de ea
Daria pai te-ai scos daca-si citeste singura enunturile...a mea nu le citeste,mai mult din lene...isi ia cate un caiet de activitati si trebuie musai sa stau langa ea sa-i citesc cerintele..
Alice mandra mea s-a inscris la concursul Voinicel....doamna educatoare nu-i prea doritoare de participari la concursuri...da' au cam fortat-o cupii...
Meii stie careva de unde pot lua primele 3 numere de la comorile pamantului?
hai sa avem o zi bunasunt prin zona fara nici un chef

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Daktari, si eu mi-l aduc aminte...
Eu as vrea filmele alea romanesti dupa povesti...Harap alb, a mai fost una noua cu Manuela Harabor parca....chestii din alea... sa le arat la fete...desenele animate cu mihaela!
John nu le-a gasit pe torente desi l-am pus sa le caute.

Roberta, sanatate multa si spor cu casa!
Olivia, si voua spor la casuta!

Bunny, si la noi merge cu recompense, dar numai cateodata. Asta pentru ca nu prea au notiunea banului. Insa incepe sa invete, aseara mi-a cerut si banii de alaltaieri pentru "lectiile" de pian pentru ca uitasem sa o platesc...hahaha
Ca veni vorba de bani, ieri au rasturnat pusculitele si au inceput sa imparta banii (amandoua deodata erau simpatice) "Ii impartim egal dar la mine sa fie mai multi!"

Alice, pai nu trebe sa se imunizeze!?

Amandoua sunt acasa, tusesc. Au ratat pozele de inceput de an cu clasa. Sa speram ca o sa mai vina sa faca poze.

Maria va fi printesa toamnei, doamna educatoare isi da gradul I si ea va avea rolul principal!Cred ca o sa sara in sus! Are o chestie, sa fie in centrul atentiei, daca s-ar putea fara munca si degeaba ar fi si mai bine
Eu trebuie sa ii scot doamnei proiectul, sa ii fac rochitza (frunze de toamna) si coronitza, o sa am de munca...

Ma duc la masuratori. O zi excelenta sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutari din tara tuselor si a vomei
Da, ne distraram azi noapte de minue Asa ca fetele merg azi la pediatra sa vedem ce bem tura asta
Cristal, ce dulci sunt cucuietele cu imparitul. Spor la proiectat costumul toamnei
Ioana, sar`na, accept si capucino si cafea si orice dar mai ales ciukalata aia mare
Roberta, sa te muti foarte curand
Polux, felicitari Adelei

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

neata'
eu in delegatie, plozii la gradi ca de obicei; azi dimineata Vic m-a informat: "mami, cucul meu s-a trezit mai devreme" sa mor nu alta!! Il trimit in excursie saptamana viitoare, sa vad cum fac cu juniorul sa nu planga ca vrea si el. duminica avem iar petrecere si mi-a solicitat: "un cadou tare mami, dar nu la fel de tare cum i-am dus lui X pentru ca Y e si el prietenul meu, dar X e cel mai bun prieten al meu" ...asta asa ca sa va dati seama ce materialist am la usa.

noi am mucit luna trecuta, cred ca am fost printre primii cu inflamatie in gat, tuse si muci, te sfatuiesc sa iei un tub de hexoral si sa dai de 4 ori pe zi pe amigdale si iti trece sigur.
in rest observ ca prin tara au mai asfaltat cate ceva, au mai disparut din gropane.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

neata!

s-a trezit Danu racit, cu muci si durere in gat, asa ca se justifica sa stea acasa

Alice, imi pare rau ca n-ai gasit creioane din alea, ma dc si eu maine in selgros ca sa mai iau cate ceva si mai vroiam sa le iau o cutie de creioane tot din alea ca sa aiba ca au dat in hobbyul coloratului amandoi, le scot la imprimanta tot felul, le vin idei si cer tot felul de personaje, acu cica isi fac singuri postere sa-si puna pe pereti, fiecare in camera lui, si pe usa frigiderului, deci coloreaza intr-o veselie cate 3-4 pagini pe zi fiecare. Daca gasesc creioane fix din alea de care am luat in vara iti iau si-ti trimit vo doo cutii?
Roberta- sanatate!
Felicitari pt performantele la inot ale copiilor, si la scoala pt A-urile primite pe linie, nici eu nu-mi imaginez pe Danut sa se scoale sa faca lectii inainte de scoala, el nici sa stea sa manance ceva nu e in stare sau sa se imbrace, e asa de dornic de somnnnnnnnnn, indiferent ca-l culc la 9, el ar dormi pana la 9 fix zilnic, asa ca sculatul la 8.15 este pt el o incercare deocamdata. Adunarea la gradi la ei se face la 9 de aia il duc sa fie pt ora 9 acolo. Doar 3-4 copilasi vin de la 7.45-8, si stau singurei in clasa, mai trece bucatareasa si se uita la ei. Educatoarea vine dupa 8, pe la 8.30.
Un progres la noi e ca a inceput Deea sa manance oua, omleta cu sunca, cu salata de rosii si ceapa. Iar Danut merge singur cu rolele de ieri seara fara suport. Are asa o eleganta, si o degajare in miscari de zici ca e patinator, sunt foarte mandra de el, a reusit sa invete intr-un timp foarte scurt. Imi pare rau ca azi e mucios si ca nu mai poate sa se dea dp masa, ii place foarte mult, sa vedem cum se simte, poate ca daca nu ploua si nu se raceste prea rau mergem si afara. Dea inca e la faza de dus de mana cu rolele si se mai scapa pe spate din cand in cand, tot mai rar e adevarat, dar tre sa fiu pe faza, s-o aduc la verticala inainte sa dea cu fundu de pamant.

s-a innorat si-s doar 13 grade....
azi e sarbatoare, Sf. Paraschiva asa ca azi nu fac smotru....ne rugam sa fim sanatosi
o zi linistita sa avem

Mergi la inceput