Pufuleti de ian-feb 2010 (145)
Raspunsuri - Pagina 11
blue_flower spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Cam asa...coada, coc, coada, coc. Si mie mi-a trecut prin cap aseara ca as putea trai si cu parul o idee mai scurt (doar o idee), sa-mi fie mai usor cand il coafez. O data pe saptamana mi-l indrept cu peria. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 5 kg |
Eu nu il am f lung, il las liber pe spate. Acasa inevitabil e f prins, ca trage Dani de par rau de tot, dar il prind cu o chestie din aia de plastic, cleste, cu care n-as iesi in oras, darmite la servici. Aia e pt uz intern.
Coc nu stiu sa imi fac. Eu ma tund la un nene meserias, tocmai ce am fost pe la el la sfarsitul lui august si vreo 3 luni imi sta parul super ok.
Ma coafez singura cu peria dupa spalat pe cap si imi pun bigudiuri mari cam o ora. Apoi sta 4-5 zile.
cris_mario spune:
nikole nu aveam cum sa uit de ziua irinei ..felicitari ptr cuvintele rostite...iar cu banii...eh e o perioada aiurea ...e general nu doar la tn,mai rau e fara ciocolata
ioana este ok k face pipi...s-a marit fata e normal sa nu mai faca putin k al 2 luni,stai linistita,atat tmp kt nu e acid/galben si nu miroase nu e nicio infectie
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomaca Am vazut va pufuleti, fratziori si mamici bolnavioare sunt mai bine. Avem dintzi noi, kg in plus, analize bune, spunem mama. Deci este ok, avem de toate. |
bravo!
Noi am luat olita cu ursulet (9 luni- 5 ani). Dar surpriza! Nu ne incape sezutul. Adica ori fundul, ori cucul. Sa alegem. Am ales cucul, caci la prima utilizare, am lasat un pisu. O vom da inapoi. |
hi, hi, hi
Azi a veit si sacul de dormit Dream bag. Am constatat ca nu este cea ma groasa masura. Este 1 (care ar fi bun pentru 22-23 grade), dar parca mie mi-ar placea si un 2.5 Paturica pe care o folosesc acum este putin mai groasa. Am facut cont pe site si cred ca-i comand direct din SUA si unul mai gros. Dany, aveai dreptate cel de 110 cm se poate face si mai mic, are niste capse. fermuarul este lateral asa cum a zis si are si o capsa de siguranta pentru capat ca sa nu poata fi desfacut. Pe umeri se prinde tot cu capse, deci am ascultat si de Lorex . Mai cand scriu acum, imi dau seama caci chiar este dream bag! Am sa pun si niste poze ca sa vedeti si alte utilizari pentru covoras si olita. |
f tare! sa-l purtati santosi!
Lorex Se mai vinde codeina fara reteta? ca tare era buna inainte cand puteam cumpara (inhiba nervii tusitului si lasa gatul sa-si revina singur), dar acum de cand zic astia ca devii high cu ea, am avut surprize. |
aaa...acum inteleg de ce a zis doctoritza asistentei sa-mi scrie o reteta "speciala", m-am tot gandit la ce se referea...
zici ca devii high?? cate tre sa iau pt asta???
glumesc!
trimite un coleg de la iasi la mine sa-ti dau juma de folie
www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)
cris_mario spune:
citat din mesajul lui ioana_fota
Culoarea nu e schimbata,febra nu face si e intr-o stare f buna,alearga cat o tin genunchii si vb la fel de multdoar cantitatea e f multa de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine |
akm am vazut ca deja s-a discutat ...eu citesc si raspund pe loc...scuze
blue_flower spune:
Subiect de dezbatut - se schimba apa minerala plata pe care o dam bebeului in LP?
Eu am primit indicatii in maternitate sa fac LP cu Dorna, ca e cea mai putin sarata. Si asa fac.
Din cultura mea generala stiu ca trebuie schimbata marca de apa minerala/plata la cateva luni din nu stiu ce motive - astept persoanele informate sa completeze. La fel cum schimbi pasta de dinti si samponul - sa nu se obisnuiasca corpul cu ele si sa devina dependent.
Eu ma gandesc ca apa plata Dorna ar trebui schimbata la un moment dat, dar cu ce?
E corect sa dam la copil / sa bem noi apa plata de aceeasi marca un timp indelungat?
Ma framanta de mult timp sa va intreb, dar pana acum nu am avut timp sau am uitat. Acum astept pareri.
cris_mario spune:
citat din mesajul lui blue_flower Subiect de dezbatut - se schimba apa minerala plata pe care o dam bebeului in LP? Eu am primit indicatii in maternitate sa fac LP cu Dorna, ca e cea mai putin sarata. Si asa fac. Din cultura mea generala stiu ca trebuie schimbata marca de apa minerala/plata la cateva luni din nu stiu ce motive - astept persoanele informate sa completeze. La fel cum schimbi pasta de dinti si samponul - sa nu se obisnuiasca corpul cu ele si sa devina dependent. Eu ma gandesc ca apa plata Dorna ar trebui schimbata la un moment dat, dar cu ce? E corect sa dam la copil / sa bem noi apa plata de aceeasi marca un timp indelungat? Ma framanta de mult timp sa va intreb, dar pana acum nu am avut timp sau am uitat. Acum astept pareri. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
pai eu zic ca nu se schimba...akm ...
eu nu schimb samponul ptr k dk il sch,fac matreata...deci am muulti ani de knd ma spal cu aceeasi marca de sampon
pasta de dinti...colgate,dar diferite 'arome' ... propolis, herbal,menthol...etc...
apa o buna perioada am folosit dorna...apoi eu avand fantana in curte(noi de akl bem apa si folosim ptr mancare) ii fierb si ii racesc si este fff ok
akm astept rosii si oo
ale1212xa spune:
citat din mesajul lui cris_mario
pai eu zic ca nu se schimba...akm ... eu nu schimb samponul ptr k dk il sch,fac matreata...deci am muulti ani de knd ma spal cu aceeasi marca de sampon pasta de dinti...colgate,dar diferite 'arome' ... propolis, herbal,menthol...etc... apa o buna perioada am folosit dorna...apoi eu avand fantana in curte(noi de akl bem apa si folosim ptr mancare) ii fierb si ii racesc si este fff ok akm astept rosii si oo Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 o printesa grabita... varsta Alexandrei |
si eu folosesc dorna, dar cand nu am ii fierb apa de la robinet si gata..i-am dat si borsec si altele no name dar ocazional, nu am vazut nici o diferenta
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
Lillo spune:
citat din mesajul lui blue_flower Subiect de dezbatut - se schimba apa minerala plata pe care o dam bebeului in LP? Eu am primit indicatii in maternitate sa fac LP cu Dorna, ca e cea mai putin sarata. Si asa fac. Din cultura mea generala stiu ca trebuie schimbata marca de apa minerala/plata la cateva luni din nu stiu ce motive - astept persoanele informate sa completeze. La fel cum schimbi pasta de dinti si samponul - sa nu se obisnuiasca corpul cu ele si sa devina dependent. Eu ma gandesc ca apa plata Dorna ar trebui schimbata la un moment dat, dar cu ce? E corect sa dam la copil / sa bem noi apa plata de aceeasi marca un timp indelungat? Ma framanta de mult timp sa va intreb, dar pana acum nu am avut timp sau am uitat. Acum astept pareri. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Fii-mea bea apa Dorna de 4 ani. Acum a descoperit apa minerala "Bursuc"(adica Borsec) si mai cere uneori. Eu sigur nu o voi schimba, mi se pare cea mai safe dpdv al continutului de sodiu si singura fara gust (poate ptr ca m-am obisnuit eu cu ea, dar restul mi se pare ca au gust). Cine are apa mai putin dura la robinet banuiesc ca o poate fierbe pe aceea, dar la noi dupa ce fierb apa de la robinet raman mai multe depuneri decat daca fierb apa plata cu continut mare de minerale, asa ca nu as da-o copiilor.
ale1212xa spune:
citat din mesajul lui Lillo
Fii-mea bea apa Dorna de 4 ani. Acum a descoperit apa minerala "Bursuc"(adica Borsec) si mai cere uneori. Eu sigur nu o voi schimba, mi se pare cea mai safe dpdv al continutului de sodiu si singura fara gust (poate ptr ca m-am obisnuit eu cu ea, dar restul mi se pare ca au gust). Cine are apa mai putin dura la robinet banuiesc ca o poate fierbe pe aceea, dar la noi dupa ce fierb apa de la robinet raman mai multe depuneri decat daca fierb apa plata cu continut mare de minerale, asa ca nu as da-o copiilor. |
la noi e buna apa la robinet, am lasat-o si 2 zile dupa ce a fiert si nu s-a depus nimic...de asta imi era si mie frica...
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric