Pufuleti de ian-feb 2010 (145)
Raspunsuri - Pagina 12
cris.dogarel spune:
"piua" de la mutari
putin, ca emoticon de cioco nu-i
lUCAS,GARGA,MARIA DALIA
am reusit sa citesc, nu si sa retindar ma bantuie mesajele despre fumat, mai ales in contextul cu "unde e...polonicu;?"/dincolo, l-am impachetat,"mami, dar nu mi-ai oprit jucaria x, o vreau acum. ma rog, incercam pana sambata sa supravietzuim cu kuru in 2 case vraishte.cum spuneam, la discutia de fumat.cat despre loc, eu nu fumam in casa ever, doar la serviciu, in oras. acasa ocazional, vara, pe terasa,care acum nu mai e...dar nici nu ar folosi pe vremea asta.
puii bolnaviori, sa se faca bine. si pe mamici asemenea.
apa, mancare: suntem la comun toti, ema bea ce se nimereste/adik marca, 2 guri.nici vase separat, doar de fun poate, ciorbitza de la restaurant pasata cu furcultza, sirop de afine de la ana din pahar,etcrestul si eu stiam ca e bine sa le swchimbi, nu stiam motivul (imi miroase a strategie de marketing..). noi oricum nu prea avm marci preferate la nik, ne plictisim repede de anumite feluri, case, tzari
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
tomaca spune:
[/quote]
aaa...acum inteleg de ce a zis doctoritza asistentei sa-mi scrie o reteta "speciala", m-am tot gandit la ce se referea...
zici ca devii high?? cate tre sa iau pt asta???
glumesc!
trimite un coleg de la iasi la mine sa-ti dau juma de folie
[/quote]
Nu zice de 2 ori ca acum o trimit pe colega la tine . E obisnuta biata de ea. Cum apare ceva mustela in oras (vanez pe site Helpnet), cum se duce si-mi cumpara. De ce crezi tu ca se gaseste Mustela la voi?
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
haircut spune:
Nic0le, ma bucur ca am reusit sa-ti 'vedem' nasucul, ca sunteti bine si ca Irinuca e vorbareata si cuminte Daca reusim sa ne mai intalnim in parc(desi n-am prea mai ajuns pana acolo cu frigul asta ca-mi ingheata mainile pe carut) fac cinste cu o bucatica de ciocolata ca eu mai am jumate si tin de ea sa nu se termine e neagra, fara lapte, si sotul n-are voie sa se atinga de ea e asa dulce cand ii trage cate o ocheada, parc-ar fi copil
BF, parca am auzit si eu candva ceva de genul asta cu apa plata, dar nu stiu sa-ti zic ceva avizat. Noi n-o schimbam din motivul asta, pentru noi luam ce apucam si Maia bea Dorna sau Borsec(rar)
Lucia si noi avem aparatorile facute. Exista niste vatelina la magazinele cu materiale, se vinde la metru si eu cu aia le am umplute. Acum vad ca puteam sa pun in 2, ar fi fost mai bine, dar isi fac treaba si mai subtirele. Si am mai facut niste cusaturi pe aparatori asa incat atunci cand le spal sa nu se adune chestia aia intr-un loc. sper sa fi avut ceva coerenta si sa intelegi
Ioanal las-o pe Alexandra, e foarte bine ca face pipi. Acum nu mai are pierderi prin transpiratie si poate fi si asta un motiv pentru care face mai mult. pentru Uca plimbareata si vorbareata.
Tomaca m-am distrat foarte tare cu olita voastra, cred ca a fost asa simpatic Tudorel sa stapaniti sanatosi achizitiile
Am un copil atat de marait uitasem cum e, ma invatasem cu trai bun
mami de fetita mica
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue_flower Neata la fete de langa un 3in1. Eu nu il sterg pe Dani decat cu servetele umede de la Pampers. Nu il spal decat seara la baie. E foarte dificil sa il spele cineva, ca nu sta, se smuceste, se trage, si oricum e f ok si cu servetele umede. Nu s-a inrosit niciodata - ba da, de la suc de portocala - asa ca e ok. I-a iesit si dintisorul cu numarul 3, sus, a probat si prima cazatura pe o treapta, a cazut in buza, si-a spart-o si a curs nitel sange, s-a umflat....dar a trecut in cateva ore, pana seara nu mai avea nimic. Merge, chiuie, urca scarile nitel sustinut de fund....dar nu articuleaza nici o silaba - asta despre diferentele dintre copii, despre cum creste fiecare in ritmul lui. Sotul meu fumeaza afara sau iarna in garaj - noroc ca exista asa ceva. Uneori mai fuma si la hota, cand era f frig in garaj asta iarna, dar acum cu copil nu cred ca il mai las sa aprinda tigara in casa. Eu am fumat intotdeauna putin, gen 3-4 tigari pe zi, la ocazii si alte aniversari, dupa nastere am mai fumat ocazional cate o juma de tigara, ca na, alaptez....juma de tigara nici nu se simte. Nu cred ca o sa ma mai apuc vreodata sa imi cumpar pachet de tigari, si chiar daca o sa imi iau, imi va ajunge vreo 2 saptamani. Poate mai mult. La patut am aparatori facute de mama, mai da el cu capul, dar mai mult suna tablia de la capul patului decat lovitura in sine. Nu plange. Ma apuc de munca. Ca iar trece ziua si nu apuc sa fac nimic. Va pup. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Merge????
SERIOS???? singur???
www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)
blue_flower spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
Merge???? SERIOS???? singur??? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs) |
Nu mai, m-am prostit io ca cioara, merge in 4 labe si tinandu-se de canapea, masuta, fotolii, mainile noastre, etc. Nu merge singur.
A, am uitat ceva, a invatat sa se dea jos singur de pe canapea sau din pat, se trage pe burta cu fundul inainte pana coboara cu picioarele pe parchet, asta dupa o adanca cercetare a spatiului si a inaltimii - adica sta pe burta la marginea patului si se uita in jos - apreciaza el distanta. Doamne - avem parte de asa momente frumoase, care trec atat de repede....
lorex spune:
citat din mesajul lui miremia Neatza! Azi spuneau ca o sa fie senin. MP, oani trimiteti-ne si noua cateva raze de soare. Cris_m sa-ti fie de bine tunsoarea, asteptam poze (poti sa le pui linistita pe contul comun)! Ti-am calcat pe urme...ceai cu miere si lamaie, sper sa imi treaca repede. lucia si noi (ea) ne ridicam in genunchi tinuti de gratii. Ei ii place in patutul de lemn, nu m-am gandit niciodata sa-i iau tarc (e totuna cu patutul moale sau sunt 2 chestii diferite?) Mara e putin mucioasa si tuseste putin deci intram si noi in clubul celor cu raceli. O zi frumoasa sa aveti! Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 5 kg |
sanatate!
www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)
lorex spune:
citat din mesajul lui Nik0le haircut, lorex, va multumesc ca ati intrebat de mine! Recunoasteti ca ati vrut sa ma scoateti din barlog... Pe vremea asta scot numai nitel (si virtual) nasul. haircut, ma bucur pentru analizele super bune si pentru greutatea Maiei, uau, ati trecut inca un prag, 7 kg! In ritmul de 1 kg in 4 luni, noi cred ca o sa ajungem la pragul asta abia pe la un an... lorex, sanatate multa, sper sa n-o intoarca raceala pe bobitza. Eu nu i-as da panadol daca n-are febra. alexutzzza, cris.d, spor la mutat. Lui cris.d, de doua ori spor si pentru gandurile de duca. Daca va hotarati unde, poate ne zici si noua, eventual pe pm, sa ne dai idei. ratusca, felicitari pentru pupic! oani, sunteti niste frumosi, ma bucur sa te citesc! MP, cris_m, sa va fie de bine tunsorile! cris_m, multumesc pentru ca ti-ai amintit de ziua Irinei, ce memorie ai! Despre mine nu-s multe de zis, oricum lorex cred ca ai intrebat de Irina, nu? Are doi dintisori, zice ma-ma, pa-pa, ba-ba si alte de genul, dar cand e suparata ma cheama intotdeauna cu ma-ma. In rest, mananca bine in general, doarme acceptabil, nu prea am de ce sa ma plang. Decat ca mi s-a terminat ciocolata si n-am avut bani sa-mi iau alta/altele... Mda, asa de rau am ajuns. O sa treaca si criza asta... sper. de Isabela si Irina (februarie 2010) |
Merci de raspuns!
Of...iti trimit o ciocolata virtuala!
lorex spune:
citat din mesajul lui simplicity Buna dimineata, MP multumesc de cafea....era necesara dupa 2 nopti nedormite Cris.m sa iti priiasca tunsoarea...si eu as vrea sa ma tund dar parca nu as face-o....fetele cu parul lung cum vi-l mai aranjati pt zi Miremia fetita dragutza sa ii treaca raceala.... Lorex ti-a trecut raceala? O zi frumoasa va doresc Mami de Ariana Motto-ul de azi: "Pentru succesul in casatorie nu este de ajuns sa gasesti un partener potrivit,ceea ce mai trebuie este sa fii si tu un partener potrivit." |
Merci de intrebare...nu, am impresia ca s-a intors...
lorex spune:
BF, asta e f tare ca stie sa se dea jos de pe canapea singur!
f tare!
Bobitza se uita lung, cateodata da napoi, cateodata se duce direct in cap (numai ca o tin eu de un picior)..nu m-am prins care-i faza...
Tomaca, cred ca din cauza ca nu se cumpara?
Prin gashca mea de fete cu copii numai eu cu sor'mea fol mustela, in rest n-am auzit la nimeni..probabil si pretul destul de mare...dar pe mine ma tine 3-4 luni un shamponel ca dau cu masura
blue_flower spune:
citat din mesajul lui lorex BF, asta e f tare ca stie sa se dea jos de pe canapea singur! f tare! Bobitza se uita lung, cateodata da napoi, cateodata se duce direct in cap (numai ca o tin eu de un picior)..nu m-am prins care-i faza... Tomaca, cred ca din cauza ca nu se cumpara? Prin gashca mea de fete cu copii numai eu cu sor'mea fol mustela, in rest n-am auzit la nimeni..probabil si pretul destul de mare...dar pe mine ma tine 3-4 luni un shamponel ca dau cu masura _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs) |
Eu i-am luat cand l-am adus acasa un sampon-spuma de la Mustela si inca il am. Si au trecut 8 luni. Si abia de vreo luna il spal la 2 zile, pana la 7 luni l-am spalat zilnic pe cap. So, e scump, dar tine.
Acum i-am luat de spalat pe corp de la Avene - Pediatril, dar nu imi prea place, se dizolva spuma aia instantaeu, nici nu apuc sa spal cu ea. Dispare pur si simplu.
Voi cu ce ii mai spalati pe corp? Eu am folosit Sebamed si acum Avene. Cred ca ma intorc la Sebamed.