Pufuleti de ian-feb 2010 (145)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

hop si noi sifonate putin, iar dau vina pe vreme ...

nikole - ma bucur ca sunteti OK. e tare Isa cu gradi .
la noi A iar e racita si prin urmare azi e acasa. suportabil oricum, doar ii curge nasul.

cris.d - spor la mutat in continuare! daca treci si peste asta sanatoasa (stim noi unde ) esti cea mai tare !!!

apa - noi bem dorna plata sau borsec minerala. nu m-am gandi ca te-ai obisnui cu ea dar ma intereseaza explicatia "stiintifica".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Baita cap + corp cu www.healthquest-brands.co.uk/Products.asp?brand=4&PF_id=NC_SHAMP_BWASH&Cat_ID=E_BABY" target="_blank"> asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Baita cap + corp cu www.healthquest-brands.co.uk/Products.asp?brand=4&PF_id=NC_SHAMP_BWASH&Cat_ID=E_BABY" target="_blank"> asta

Le cumperi online? Se merita? La noi nu gasim asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Le cumpar online de la un site romanesc, napati punct ro sau organik punct ro. E 27 de lei sticla de 251 ml. Nu stiu sa iti spun cat tine o sticla ptr ca eu am 2 clienti si uneori le mai folosesc si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Alicredo am gasit pe youtube cum sa crosetezi si altfel decat simplu,asta daca nu stii cum....ce fain....AS ma fac.....daca vrei iti dau link pe PM...si lucia mi-a trimis un link cu modele de rochita de....wowwwwwwww ...asta m-a atras pe mine,dar sunt si altele.daca vrei discutam pe PM sau mess,sa nu deranjam fetele cu discutiile noastre de tricotat

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Pentru succesul in casatorie nu este de ajuns sa gasesti un partener potrivit,ceea ce mai trebuie este sa fii si tu un partener potrivit."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:

Citat:

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Eu o spal cu sebamed, inainte foloseam mustela dar cand n-am mai gasit-o am schimbat.

BF ba da, se gasesc. Probabil Lillo a pus site-ul ca exemplu.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

BF, asta e f tare ca stie sa se dea jos de pe canapea singur!
f tare!

Bobitza se uita lung, cateodata da napoi, cateodata se duce direct in cap (numai ca o tin eu de un picior)..nu m-am prins care-i faza...

Tomaca, cred ca din cauza ca nu se cumpara?
Prin gashca mea de fete cu copii numai eu cu sor'mea fol mustela, in rest n-am auzit la nimeni..probabil si pretul destul de mare...dar pe mine ma tine 3-4 luni un shamponel ca dau cu masura

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)

Eu i-am luat cand l-am adus acasa un sampon-spuma de la Mustela si inca il am. Si au trecut 8 luni. Si abia de vreo luna il spal la 2 zile, pana la 7 luni l-am spalat zilnic pe cap. So, e scump, dar tine.
Acum i-am luat de spalat pe corp de la Avene - Pediatril, dar nu imi prea place, se dizolva spuma aia instantaeu, nici nu apuc sa spal cu ea. Dispare pur si simplu.
Voi cu ce ii mai spalati pe corp? Eu am folosit Sebamed si acum Avene. Cred ca ma intorc la Sebamed.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Eu il spal cu sare de baie de la Topfer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Fetele am facut rost de spanac proaspat.
Voi in ce combinatii l-ati dat la pufuleti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Eu inca nu i-am dat spanac, am in congelator.
O prietena mi-a zis - si aratat - spanac cu banana, manca fica-sa de rupea. Voi incerca si eu reteta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Buna sa va fie inima !
Spanac,putin LM,galbenus de ou si un pic de cartof A papat TOT Succes !

Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput