Pufuleti de ian-feb 2010 (145)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Fetele am facut rost de spanac proaspat.
Voi in ce combinatii l-ati dat la pufuleti?

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Eu inca nu i-am dat spanac, am in congelator.
O prietena mi-a zis - si aratat - spanac cu banana, manca fica-sa de rupea. Voi incerca si eu reteta.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Spanacul e mancarea preferata a buburuzei mele. Il fac la fel ca pentru noi dar fara sare si fara usturoi.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:

Neata la fete de langa un 3in1.

Eu nu il sterg pe Dani decat cu servetele umede de la Pampers. Nu il spal decat seara la baie. E foarte dificil sa il spele cineva, ca nu sta, se smuceste, se trage, si oricum e f ok si cu servetele umede. Nu s-a inrosit niciodata - ba da, de la suc de portocala - asa ca e ok.

I-a iesit si dintisorul cu numarul 3, sus, a probat si prima cazatura pe o treapta, a cazut in buza, si-a spart-o si a curs nitel sange, s-a umflat....dar a trecut in cateva ore, pana seara nu mai avea nimic.
Merge, chiuie, urca scarile nitel sustinut de fund....dar nu articuleaza nici o silaba - asta despre diferentele dintre copii, despre cum creste fiecare in ritmul lui.
Sotul meu fumeaza afara sau iarna in garaj - noroc ca exista asa ceva. Uneori mai fuma si la hota, cand era f frig in garaj asta iarna, dar acum cu copil nu cred ca il mai las sa aprinda tigara in casa.
Eu am fumat intotdeauna putin, gen 3-4 tigari pe zi, la ocazii si alte aniversari, dupa nastere am mai fumat ocazional cate o juma de tigara, ca na, alaptez....juma de tigara nici nu se simte. Nu cred ca o sa ma mai apuc vreodata sa imi cumpar pachet de tigari, si chiar daca o sa imi iau, imi va ajunge vreo 2 saptamani. Poate mai mult.
La patut am aparatori facute de mama, mai da el cu capul, dar mai mult suna tablia de la capul patului decat lovitura in sine. Nu plange.
Ma apuc de munca. Ca iar trece ziua si nu apuc sa fac nimic.
Va pup.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Merge????

SERIOS???? singur???

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)

Nu mai, m-am prostit io ca cioara, merge in 4 labe si tinandu-se de canapea, masuta, fotolii, mainile noastre, etc. Nu merge singur.
A, am uitat ceva, a invatat sa se dea jos singur de pe canapea sau din pat, se trage pe burta cu fundul inainte pana coboara cu picioarele pe parchet, asta dupa o adanca cercetare a spatiului si a inaltimii - adica sta pe burta la marginea patului si se uita in jos - apreciaza el distanta. Doamne - avem parte de asa momente frumoase, care trec atat de repede....

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

BRAVO VOUA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:

Subiect de dezbatut - se schimba apa minerala plata pe care o dam bebeului in LP?

Eu am primit indicatii in maternitate sa fac LP cu Dorna, ca e cea mai putin sarata. Si asa fac.
Din cultura mea generala stiu ca trebuie schimbata marca de apa minerala/plata la cateva luni din nu stiu ce motive - astept persoanele informate sa completeze. La fel cum schimbi pasta de dinti si samponul - sa nu se obisnuiasca corpul cu ele si sa devina dependent.
Eu ma gandesc ca apa plata Dorna ar trebui schimbata la un moment dat, dar cu ce?
E corect sa dam la copil / sa bem noi apa plata de aceeasi marca un timp indelungat?

Ma framanta de mult timp sa va intreb, dar pana acum nu am avut timp sau am uitat. Acum astept pareri.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

pai eu zic ca nu se schimba...akm ...
eu nu schimb samponul ptr k dk il sch,fac matreata...deci am muulti ani de knd ma spal cu aceeasi marca de sampon
pasta de dinti...colgate,dar diferite 'arome' ... propolis, herbal,menthol...etc...
apa o buna perioada am folosit dorna...apoi eu avand fantana in curte(noi de akl bem apa si folosim ptr mancare) ii fierb si ii racesc si este fff ok
akm astept rosii si oo

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Si eu folosesc apa de fantana fiarta si nu am de gand sa schimb ceva acum. La fel si cu produsele de spalat. Folosesc Bubchen de cand am adus-o de la maternitate si ii merge bine cu ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Este Culcer la "Traieste sanatos" pe antena 2.
Ce am retinut imp pana acum:
- in trim 3 si 4 de viata bebe trebuie sa ia 250 g/luna
- daca bebe vrea sa suga de 20 de ori intr-o zi ii dai sa suga

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

AMR 5 kg

ioi ,Mire draga,ce m-ai lovit Azi iar am clacat cand am vazut ca al meu prunc refuza orice mancare M-am apucat de un plans ca disperata Io nu mai pot De ce numai al meu nu mananca ?eu gresesc ceva?Toata noaptea ma tzatzaie,ziua la fel Acum nici nu i-am mai facut program,suge cand vrea,in speranta ca va manca si papa Degeaba

Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:

AMR 5 kg
total de acord,eu oricum nici nu faceam altfel,CAND VREA ....LA CERERE....

` multumesc ca scrii si aici ca eu nu am cum sa vad emisiunea

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Pentru succesul in casatorie nu este de ajuns sa gasesti un partener potrivit,ceea ce mai trebuie este sa fii si tu un partener potrivit."

Mergi la inceput

Si daca mai auzisem ca Simona Balanescu inca isi alapteaza baiatul de 3 ani si jumatate, tocmai a confirmat ca asa este.

AMR 5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:

Si daca mai auzisem ca Simona Balanescu inca isi alapteaza baiatul de 3 ani si jumatate, tocmai a confirmat ca asa este.

AMR 5 kg
cine-i asta?tre sa dau un search pe google

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Pentru succesul in casatorie nu este de ajuns sa gasesti un partener potrivit,ceea ce mai trebuie este sa fii si tu un partener potrivit."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:

AMR 5 kg
cine-i asta?tre sa dau un search pe google

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Este prezentatoarea emisiunii respective.
Am pus si eu o intrebare pt doamna doctor....daca ar trebui sa ne ingrijoram ca nu ne papa copiii la varsta asta, poate primesc si raspuns.

Dulci Mara si ieri si azi a mancat 1/5 de biscuite si un colt dintr-o felie de mar/para (mi-a facut figuri si la fructe asa ca i-am dat finger food). Estimez undeva la 5 g mancare solida/zi si nu ma panichez deloc. E adevarat, a supt mai des, slava domnului ca are de unde.

AMR 5 kg

Mergi la inceput

Simply ia da click www.antena2.ro/live" target="_blank">aici

AMR 5 kg

Mergi la inceput