Pufuleti de ian-feb 2010 (145)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

La multe lunite Maria Dalia
La multe lunite Lucas

Felicitari Lucas. Essti baiat mare, adormi singurel.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

hello!
Hop si eu!
La noi e un frig afara........brrrrrrrr...dar am facut focul in centrala...si avem n casa 28 de grade....mi-e caaaaaallld!

Spuneti-mi si mie plssssscum ma uit la poze...eu zic ca nu sunt "talamba"...stiu sa navighez pe un site s.a...dar aici cand intru in albume imi spune ca nu sunt poze,..si cand am vrut si eu sa pun poze...nu s-au incarcat.Sa fie oare de la faptul ca erau mai mai de 100 kb?Please...ajutor...Vreau sa va vad si eu pufuletii...dar cum?

o zi usoara!

De par lung...eu de doi ani nu m-am mai tuns...si il aranjez cu peria dupa baie....si sta asa frums..dar ce folos ca la un sfert de ora il prind in coada...ca fiu-miu a decis ca ma vrea cheala...si asa se mai ancoreaza de parul meu...asa ca...n-am sanse de coafat....cand voi merge la servici...oare cand????,il prinfd in tot felul de moduri sau il las pe spate

Mami fericita!

Pozele nu sunt pe DC. Sunt pe alt site unde se intra cu username si parola.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Oani, poti sa intrebi tu la gradi cum ii invata sa adoarma singurei? Noi abia din wk am inceput sa dormim ziua numai in patutz (adica am incercat eu si vad ca l-am obisnuit ), dar musai cu biberon.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

simplicity,spor la tricotat!
lucia,mama mea a pus vatelina din aceea groasa din care se face captuseala la paltoane...si a pus-o in 2 straturi...parca de la magazin de mercerie a luat-o,nu mai tin minte au trecut 10 ani jumate de atunci
miremia,lorexsa nu mai fiti racitute
nikole
cu parul......pai,de ce credeti voi ca am taiat din el? si cadea mult(cade si acum) si eram in pana de idei...eu am fata rotunda si par cret nasol rau de totadik e comicmai am eu tentative sa indrept din el,dar nu iese...nici la coafor nu statea "drept" ,cu tot serul special si placa lu' peste...... cand ziceam ca e gata,pac se mai ondula ceva
mie imi sta cel mai bine cu par scurt,dar asta ar fi motiv de divort,asa ca zic pas si ma multumesc cu ce am acum(un par ceva mai scurt)

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

mi-am amintit acum...ioana,este vreo schimbare in pishu pe care il face alexandra? ma refer la culoare,miros...sau doar cantitatea te ingrijoreaza? infectia urinara "merge" cu schimbarea culorii si mirosului la pishu+/- febra si stare generala alterata,durere(=tipat neconsolabil)
poti eventual suna medicul sa te linisteasca,iar daca el spune,sa mergi la cabinet sau sa faci o urocultura la laborator
nici alex nu bea apa mai mult de 10-20 ml(da,nu am gresit la tastat) pe zi si face pishu la greu

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

mi-am amintit acum...ioana,este vreo schimbare in pishu pe care il face alexandra? ma refer la culoare,miros...sau doar cantitatea te ingrijoreaza? infectia urinara "merge" cu schimbarea culorii si mirosului la pishu+/- febra si stare generala alterata,durere(=tipat neconsolabil)
poti eventual suna medicul sa te linisteasca,iar daca el spune,sa mergi la cabinet sau sa faci o urocultura la laborator
nici alex nu bea apa mai mult de 10-20 ml(da,nu am gresit la tastat) pe zi si face pishu la greu

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Culoarea nu e schimbata,febra nu face si e intr-o stare f buna,alearga cat o tin genunchii si vb la fel de multdoar cantitatea e f multa

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Se pare ca-mi apar pm-urile cu intarziere, acum le-am vazut... adina, haircut, din pacate mi s-a busit partitia de pe laptop unde aveam salvata schema cu pricina si o sa trebuiasca sa ma rog de sot sa vada daca reuseste sa mai salveze ceva... Imi pare rau ca v-am promis si inca n-o am, nu va suparati pe mine pls...

xela, multumesc frumos de intrebare, da, suntem relativ bine. Isa tuseste nitel (de vreo saptamana) si azi dimineata s-a nimerit sa-i tuseasca fix asistentei de la gradinita care a expediat-o prompt acasa. Era singura care plangea de mama focului ca ea vrea la gradi. Ailalti plangeau ca nu vroiau sa stea, deh, cum o dai tot nu-i bine... La voi cum merge? S-a obisnuit A? Ce ma bucur ca mesteca asa bine C, ai scapat de-un stres. L-am admirat in poze, ai baiat mare, mami, deja merge!

Mergi la inceput

Am vazut va pufuleti, fratziori si mamici bolnavioare sunt mai bine. Avem dintzi noi, kg in plus, analize bune, spunem mama. Deci este ok, avem de toate.

Noi am luat olita cu ursulet (9 luni- 5 ani). Dar surpriza! Nu ne incape sezutul. Adica ori fundul, ori cucul. Sa alegem. Am ales cucul, caci la prima utilizare, am lasat un pisu. O vom da inapoi.

Azi a veit si sacul de dormit Dream bag. Am constatat ca nu este cea ma groasa masura. Este 1 (care ar fi bun pentru 22-23 grade), dar parca mie mi-ar placea si un 2.5 Paturica pe care o folosesc acum este putin mai groasa. Am facut cont pe site si cred ca-i comand direct din SUA si unul mai gros.
Dany, aveai dreptate cel de 110 cm se poate face si mai mic, are niste capse. fermuarul este lateral asa cum a zis si are si o capsa de siguranta pentru capat ca sa nu poata fi desfacut. Pe umeri se prinde tot cu capse, deci am ascultat si de Lorex .
Mai cand scriu acum, imi dau seama caci chiar este dream bag!

Am sa pun si niste poze ca sa vedeti si alte utilizari pentru covoras si olita.

Lorex Se mai vinde codeina fara reteta? ca tare era buna inainte cand puteam cumpara (inhiba nervii tusitului si lasa gatul sa-si revina singur), dar acum de cand zic astia ca devii high cu ea, am avut surprize.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Si eu as vrea sa-i fac aparatorile ca am masina de cusut si m-as pricepe dar nu stiu ce sa pun in interior la aparatori.
Mama ta ce a pus?

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

O sa o intreb si iti zic. Nu sunt la fel de groase ca si cele din comert, sunt mai subtirele. E un fel de vatelina, nu stiu cum se numeste exact materialul. Dar o intreb. Si ea are masina de cusut si ne ajuta mult cu toate cele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Buna dimineata,

MP multumesc de cafea....era necesara dupa 2 nopti nedormite

Cris.m sa iti priiasca tunsoarea...si eu as vrea sa ma tund dar parca nu as face-o....fetele cu parul lung cum vi-l mai aranjati pt zi

Miremia fetita dragutza sa ii treaca raceala....

Lorex ti-a trecut raceala?

O zi frumoasa va doresc

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Pentru succesul in casatorie nu este de ajuns sa gasesti un partener potrivit,ceea ce mai trebuie este sa fii si tu un partener potrivit."

mersi mult...
nici eu nu l-am tuns scurt...dar este mult mai ok de tinut desfacut sau prins cu un clestisor/clama dkt era atunci knd il aveam ff lung

Mergi la inceput