Pufuleti de ian-feb 2010 (145)
Raspunsuri - Pagina 9
lucia2000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Buna dimineata, MP multumesc de cafea....era necesara dupa 2 nopti nedormite Cris.m sa iti priiasca tunsoarea...si eu as vrea sa ma tund dar parca nu as face-o....fetele cu parul lung cum vi-l mai aranjati pt zi Miremia fetita dragutza sa ii treaca raceala.... Lorex ti-a trecut raceala? O zi frumoasa va doresc Mami de Ariana Motto-ul de azi: "Pentru succesul in casatorie nu este de ajuns sa gasesti un partener potrivit,ceea ce mai trebuie este sa fii si tu un partener potrivit." |
Simplicity daca vrei iti dau eu un link cu un forum cu modele de hainutze tricotate si crosetate.
Nu stiu daca am voie sa-l pun aici.
Zi-mi daca vrei si ti-l trimit.
simplicity spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lucia2000
Simplicity daca vrei iti dau eu un link cu un forum cu modele de hainutze tricotate si crosetate. Nu stiu daca am voie sa-l pun aici. Zi-mi daca vrei si ti-l trimit. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Pentru succesul in casatorie nu este de ajuns sa gasesti un partener potrivit,ceea ce mai trebuie este sa fii si tu un partener potrivit."
ioana_fota spune:
Ziua buna si de la noi.Cris M felicitari pt tunsoare.
Cuscra sanatate baietilor.
Lorex,Cris M si celorlalte mamici pt bucurie alaturi de noi cu "mama".
Am si eu o mare dilema poate ma ajutati.Cam de o sapt Alexandra face ff mult pipi,adica zici ca are o tona pampersul dupa 2-3 ore nici cand era mica nu facea asasi sunt cam ingrijorata.Sa fie vreo infectie?sa-i fie rece ?desi o verific sa fie calduta.O prietene mi-a zis ca e normal ca e apa de la fructe,legume dar parca e prea mult,tinand cont ca ea nu bea deloc apa si ceai doar LP.Si este asa de frig afara si astia anunta ca e un virus in aer si nu prea as scoate-o pe afara ca m-as fi dus la dr.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
miremia spune:
citat din mesajul lui simplicity fetele cu parul lung cum vi-l mai aranjati pt zi Mami de Ariana Motto-ul de azi: "Pentru succesul in casatorie nu este de ajuns sa gasesti un partener potrivit,ceea ce mai trebuie este sa fii si tu un partener potrivit." |
Cam asa...coada, coc, coada, coc.
Si mie mi-a trecut prin cap aseara ca as putea trai si cu parul o idee mai scurt (doar o idee), sa-mi fie mai usor cand il coafez. O data pe saptamana mi-l indrept cu peria.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 5 kg
simplicity spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Cam asa...coada, coc, coada, coc. Si mie mi-a trecut prin cap aseara ca as putea trai si cu parul o idee mai scurt (doar o idee), sa-mi fie mai usor cand il coafez. O data pe saptamana mi-l indrept cu peria. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 5 kg |
merci de raspuns
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Pentru succesul in casatorie nu este de ajuns sa gasesti un partener potrivit,ceea ce mai trebuie este sa fii si tu un partener potrivit."
simplicity spune:
citat din mesajul lui ioana_fota Ziua buna si de la noi.Cris M felicitari pt tunsoare. Cuscra sanatate baietilor. Lorex,Cris M si celorlalte mamici pt bucurie alaturi de noi cu "mama". Am si eu o mare dilema poate ma ajutati.Cam de o sapt Alexandra face ff mult pipi,adica zici ca are o tona pampersul dupa 2-3 ore nici cand era mica nu facea asasi sunt cam ingrijorata.Sa fie vreo infectie?sa-i fie rece ?desi o verific sa fie calduta.O prietene mi-a zis ca e normal ca e apa de la fructe,legume dar parca e prea mult,tinand cont ca ea nu bea deloc apa si ceai doar LP.Si este asa de frig afara si astia anunta ca e un virus in aer si nu prea as scoate-o pe afara ca m-as fi dus la dr. de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine |
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
livia1980 spune:
hello!
Hop si eu!
La noi e un frig afara........brrrrrrrr...dar am facut focul in centrala...si avem n casa 28 de grade....mi-e caaaaaallld!
Spuneti-mi si mie plssssscum ma uit la poze...eu zic ca nu sunt "talamba"...stiu sa navighez pe un site s.a...dar aici cand intru in albume imi spune ca nu sunt poze,..si cand am vrut si eu sa pun poze...nu s-au incarcat.Sa fie oare de la faptul ca erau mai mai de 100 kb?Please...ajutor...Vreau sa va vad si eu pufuletii...dar cum?
o zi usoara!
De par lung...eu de doi ani nu m-am mai tuns...si il aranjez cu peria dupa baie....si sta asa frums..dar ce folos ca la un sfert de ora il prind in coada...ca fiu-miu a decis ca ma vrea cheala...si asa se mai ancoreaza de parul meu...asa ca...n-am sanse de coafat....cand voi merge la servici...oare cand????,il prinfd in tot felul de moduri sau il las pe spate
Mami fericita!
Nik0le spune:
haircut, lorex, va multumesc ca ati intrebat de mine! Recunoasteti ca ati vrut sa ma scoateti din barlog... Pe vremea asta scot numai nitel (si virtual) nasul.
haircut, ma bucur pentru analizele super bune si pentru greutatea Maiei, uau, ati trecut inca un prag, 7 kg! In ritmul de 1 kg in 4 luni, noi cred ca o sa ajungem la pragul asta abia pe la un an...
lorex, sanatate multa, sper sa n-o intoarca raceala pe bobitza. Eu nu i-as da panadol daca n-are febra.
alexutzzza, cris.d, spor la mutat. Lui cris.d, de doua ori spor si pentru gandurile de duca. Daca va hotarati unde, poate ne zici si noua, eventual pe pm, sa ne dai idei.
ratusca, felicitari pentru pupic!
oani, sunteti niste frumosi, ma bucur sa te citesc!
MP, cris_m, sa va fie de bine tunsorile! cris_m, multumesc pentru ca ti-ai amintit de ziua Irinei, ce memorie ai!
Despre mine nu-s multe de zis, oricum lorex cred ca ai intrebat de Irina, nu? Are doi dintisori, zice ma-ma, pa-pa, ba-ba si alte de genul, dar cand e suparata ma cheama intotdeauna cu ma-ma. In rest, mananca bine in general, doarme acceptabil, nu prea am de ce sa ma plang. Decat ca mi s-a terminat ciocolata si n-am avut bani sa-mi iau alta/altele... Mda, asa de rau am ajuns. O sa treaca si criza asta... sper.