Pufuleti de ian-feb 2010 (145)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

Ratusca vorbeai ac efrig. noi am dat drumul la centrala. aveam 18,19 grade. ink e rece pe jos, ca vecinul d esub noi ink nu a dat drumul lacentrala, dar iarna e ok, are si cel de deasupra nostra centrala si e cald.

vreau sa intreb si eu ceva: cateodata cand il pup pe C si e cu gurita deschisa mie mi s epare ca ii miroase gurita?!!!oare e posibil sa le miroasa gurita? sau sunt eu nebuna? vi sa intamplat cuiva?
gata acu va las. nb

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Da, si mie mi se pare ca lui Dani ii miroase gurita. Eu presupun ca ori e de la mucisori, ori e de la stafilococ - desi ala nu miroase - ori e de la faptul ca mananca lapte si ii ramane prin gura. Si noua ne miroase gura daca nu ne spalam pe dinti. Asa si lor. Asa cum s-a modificat mirosul la kk de cand am inceput diversificarea, asa si cu gurita. Sper sa nu fie ceva mai complicat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

neataa

multam de cofe MP...am servit un 3in1 si akm un ceiutz cu lamaie si miere

LML pufilor iubiti de azi

mario e aks,nu l-am dus la gradi din cauza de vreme oribila...ma simt tare rau si nu am vrut sa ies din casa... mama loca

m-am tuns aseara cam scurtut fata de lungimea lui....s-a supi putin sotul,dar i-a trecut ptr k ii place cum imi sta

sa-ti fie de bine tunsoarea

mami de fetita mica

mersi frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Neata la fete de langa un 3in1.

Eu nu il sterg pe Dani decat cu servetele umede de la Pampers. Nu il spal decat seara la baie. E foarte dificil sa il spele cineva, ca nu sta, se smuceste, se trage, si oricum e f ok si cu servetele umede. Nu s-a inrosit niciodata - ba da, de la suc de portocala - asa ca e ok.

I-a iesit si dintisorul cu numarul 3, sus, a probat si prima cazatura pe o treapta, a cazut in buza, si-a spart-o si a curs nitel sange, s-a umflat....dar a trecut in cateva ore, pana seara nu mai avea nimic.
Merge, chiuie, urca scarile nitel sustinut de fund....dar nu articuleaza nici o silaba - asta despre diferentele dintre copii, despre cum creste fiecare in ritmul lui.
Sotul meu fumeaza afara sau iarna in garaj - noroc ca exista asa ceva. Uneori mai fuma si la hota, cand era f frig in garaj asta iarna, dar acum cu copil nu cred ca il mai las sa aprinda tigara in casa.
Eu am fumat intotdeauna putin, gen 3-4 tigari pe zi, la ocazii si alte aniversari, dupa nastere am mai fumat ocazional cate o juma de tigara, ca na, alaptez....juma de tigara nici nu se simte. Nu cred ca o sa ma mai apuc vreodata sa imi cumpar pachet de tigari, si chiar daca o sa imi iau, imi va ajunge vreo 2 saptamani. Poate mai mult.
La patut am aparatori facute de mama, mai da el cu capul, dar mai mult suna tablia de la capul patului decat lovitura in sine. Nu plange.
Ma apuc de munca. Ca iar trece ziua si nu apuc sa fac nimic.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna dimi.
lorex, alicredo, blue flower multumesc. ma gandeam ca sunt eu cu capul... cu mirosul asta. racit nu e, stafilococ nu are din cate stiu eu deci ramane ca ar fi de la mancare.
azi noapte sa foit piciul...cand se intorcea cu spatele la mine cand era gramada pe mine, cand cu picioarele in gura mea. efectiv sa foit toata noaptea. ce fel de somn o fi la el... nu stiu. dar obosita nu sunt, mam obisnuit cu somnul asta al lui, plus ca la noapte sar putea sa o doarma toata.

o zi buna va doresc

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza!
Azi spuneau ca o sa fie senin.
MP, oani trimiteti-ne si noua cateva raze de soare.

Cris_m sa-ti fie de bine tunsoarea, asteptam poze (poti sa le pui linistita pe contul comun)! Ti-am calcat pe urme...ceai cu miere si lamaie, sper sa imi treaca repede.

lucia si noi (ea) ne ridicam in genunchi tinuti de gratii. Ei ii place in patutul de lemn, nu m-am gandit niciodata sa-i iau tarc (e totuna cu patutul moale sau sunt 2 chestii diferite?)

Mara e putin mucioasa si tuseste putin deci intram si noi in clubul celor cu raceli.

O zi frumoasa sa aveti!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

simplicity crosetezi??? credeam ca numai eu am luat-o razna....sunt in toi cu crosetatul(i-am faut vesta, botosei, caciulita, fular, acum vreu sa fac 4 fulare ptr niste pers dragi , un fel de xmas present, dar mai devreme)...crosetatul ma apuca asa cateodata , ma tine cam o luna, luna trecuta de exemplu le-am facut prajituri in fiecare zi, inainte cu o luna am pus casete de filmat pe dvd, cu intro, cu efecte , cu tot ce trebuie...luna viitoare cred ca ma astepta goblenul de terminat. ai ceva ponturi legat de modele? le astept si eu cu mare interes

miky eu din cate am inteles , in momentul in care le miroase gurita poate fii vb de o raceala , si nu numai...multa sanatate!

ratusca_mica culmea forumelii... tare asta....mi-am adus aminte de monologul meu cand am venit beata acasa si m-am legat de voi ca nu aveam unde ma descarca

Lucas
Maria

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Cred ca mai bine as zice da-mi tu mie ponturi.....mie imi place sa crosetez,din liceu practic....imi faceam genti de diferite culori sau rucsac....mai fac chestii de pus pe scaune sau masa,pe jos,fulare,cand eram gravida i-am facut o paturica la Ariana....acum e prima oara cand fac haine....nu stiu sa iti spun modele....ca le fac simplu.....deci astept eu modele

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Se spune ca e nevoie de un singur minut pentru a remarca o persoana deosebita, o ora pentru a o pretui, o zi pentru a o indragi si a o iubi, dar iti trebuie o viata pentru a o uita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Neatza!
Azi spuneau ca o sa fie senin.
MP, oani trimiteti-ne si noua cateva raze de soare.

Cris_m sa-ti fie de bine tunsoarea, asteptam poze (poti sa le pui linistita pe contul comun)! Ti-am calcat pe urme...ceai cu miere si lamaie, sper sa imi treaca repede.

lucia si noi (ea) ne ridicam in genunchi tinuti de gratii. Ei ii place in patutul de lemn, nu m-am gandit niciodata sa-i iau tarc (e totuna cu patutul moale sau sunt 2 chestii diferite?)

Mara e putin mucioasa si tuseste putin deci intram si noi in clubul celor cu raceli.

O zi frumoasa sa aveti!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 5 kg

sper sa va treaca repede....
ms ...ma bucur ca pot pune akl poze....

Mergi la inceput

Buna dimineata,

MP multumesc de cafea....era necesara dupa 2 nopti nedormite

Cris.m sa iti priiasca tunsoarea...si eu as vrea sa ma tund dar parca nu as face-o....fetele cu parul lung cum vi-l mai aranjati pt zi

Miremia fetita dragutza sa ii treaca raceala....

Lorex ti-a trecut raceala?

O zi frumoasa va doresc

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Pentru succesul in casatorie nu este de ajuns sa gasesti un partener potrivit,ceea ce mai trebuie este sa fii si tu un partener potrivit."

Mergi la inceput

La multe lunite Maria Dalia
La multe lunite Lucas

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Pentru succesul in casatorie nu este de ajuns sa gasesti un partener potrivit,ceea ce mai trebuie este sa fii si tu un partener potrivit."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Neata la fete de langa un 3in1.

Eu nu il sterg pe Dani decat cu servetele umede de la Pampers. Nu il spal decat seara la baie. E foarte dificil sa il spele cineva, ca nu sta, se smuceste, se trage, si oricum e f ok si cu servetele umede. Nu s-a inrosit niciodata - ba da, de la suc de portocala - asa ca e ok.

I-a iesit si dintisorul cu numarul 3, sus, a probat si prima cazatura pe o treapta, a cazut in buza, si-a spart-o si a curs nitel sange, s-a umflat....dar a trecut in cateva ore, pana seara nu mai avea nimic.
Merge, chiuie, urca scarile nitel sustinut de fund....dar nu articuleaza nici o silaba - asta despre diferentele dintre copii, despre cum creste fiecare in ritmul lui.
Sotul meu fumeaza afara sau iarna in garaj - noroc ca exista asa ceva. Uneori mai fuma si la hota, cand era f frig in garaj asta iarna, dar acum cu copil nu cred ca il mai las sa aprinda tigara in casa.
Eu am fumat intotdeauna putin, gen 3-4 tigari pe zi, la ocazii si alte aniversari, dupa nastere am mai fumat ocazional cate o juma de tigara, ca na, alaptez....juma de tigara nici nu se simte. Nu cred ca o sa ma mai apuc vreodata sa imi cumpar pachet de tigari, si chiar daca o sa imi iau, imi va ajunge vreo 2 saptamani. Poate mai mult.
La patut am aparatori facute de mama, mai da el cu capul, dar mai mult suna tablia de la capul patului decat lovitura in sine. Nu plange.
Ma apuc de munca. Ca iar trece ziua si nu apuc sa fac nimic.
Va pup.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Si eu as vrea sa-i fac aparatorile ca am masina de cusut si m-as pricepe dar nu stiu ce sa pun in interior la aparatori.
Mama ta ce a pus?

Mergi la inceput