Dovlecei in sarbatoare*198*
Raspunsuri - Pagina 13
SabinaY. spune:
Haide mai sa mai destindem spiritele,zambiti va rog!Viata e frumoasa!
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SabinaY. Haide mai sa mai destindem spiritele,zambiti va rog!Viata e frumoasa! Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009) fosta devylla |
ce e ! si ce de dinti!
chestie din aia i-am luat si eu lui carol si e si el mega incantat sa ”scrie” pe ea.
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbâtii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
Ioanna81 spune:
elle de mine vorbesti? e adevarat ca nu i-am urat Annei in particular ci tuturor dovleceilor ”neurati” la timp de mine!
diamar78 spune:
Raluk, hai ca esti simpatica cu curiozitatea ta. Si vad ca nu esti singura curioasa. Eu de exemplu sunt curioasa ce mai face Alex ca nu am mai citit blogul de cateva zile.
Lull, tu ai intrat asa vesela aseara si m-am gandit ca o sa te superi cand o sa citesti ce s-a intamplat chiar de ziua lui Alex.
Da chiar, Alex o fi ramas fara cafea de nu ne-a mai servit?
Carinablanca, gandeste pozitiv si ai sa vezi ca o sa fie bine.
Iulika, cineva acolo sus te iubeste.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Lali_mete spune:
citat din mesajul lui iulia0807 Buna! Mai Lali,ma straduiesc de vreo 3 zile sa-ti scriu un mesaj...nu m-am straduit suficient se pare..in fine,sper sa reusesc acum: imi pare rau de we-ul trecut.asa a fost sa fie.mai dar tu pe cine vroiai sa intalnesti?-o mamica frumoasa,bla,bla si roscata?cine-i maica aia?Fremoasa,vorba Techilei,de pus la poza n-am fost niciodata si roscata poate acum vreo 10-12 ani! hai ,te pup si pe tine si pe Paulica.cum mai e cu mucii? vezi si nici nu ne-am intalnit!daca ne intalnea ziceai ca-i are de la Ukone! Auzi si mai e ceva,nu te mai stresa de toate nimicurilel...se terminase o disputa si nu incepuse alta? Sotul meu in care eu am mare incredere imi zice mereu: HAI SA FIM MAI BUNI!Evident ,nu toata lumea trebuie sa aiba incredere in gandirea in indemnul lui.. Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009 Bebe voios de mami Iulia http://bebevoios.blogspot.com/ |
mie din poze parul meu mi s-a parut un castaniu-rubiniu-spre rosu si atunci a iesit roscat inchis ,dar eu stiam culoarea ta ,s daca te vedeam te recunoasteam sigur .Cu mucii e mai bine,mai sunt doar pana in barba,nu mai ajung pe piept,mai da cate o tuse de aia urata,dar trece ea incet incet.
Hai ca intru sa vad ce ne-a dat Sabyna sa zambim,ca eu oricum ranjesc ca toanta tot timpul .
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
danangie spune:
Salutare fetelor, am scris si eu in sfarsit povestea nasterii lui Mattia. Abia acum am reusit sa o termin. Cand acusi Mattia face 1 an!
IULIK felictari ptr fetita!!!!!!
Mami de Alessio Michele(2 ani si 4luni) si [urla="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=157073Pozici cu noi
Lali_mete spune:
Am vazut de ce zambeste Sabina ! Pai cuasa frumusete in casa,manca-i-as eu ochii ei frumosi ,cum sa nu zambesti.
Mie imi place filozofia cu oamenii mai buni,zau,si eu as vrea ca toata lumea sa fie mai buna,doar ca nu se poate. Eu nu pot fi rea sau rautacioasa,daca incerc sa fiu rautacioasa reusesc doar sa fiu nesimtita .
Eu acum ma indulcesc cu gris cu dulceatza ,vreti si voi? E dulceata de cirese facuta de mine,buna-buna.
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
Ellenuta spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 elle de mine vorbesti? e adevarat ca nu i-am urat Annei in particular ci tuturor dovleceilor ”neurati” la timp de mine! Ioana mama lui Carol Ioan Trazbâtii Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine! |
of .. nu!!
gata, haideti sa abandonam subiectul caci nu are rost ...
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
Ioanna81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ellenuta
of .. nu!! gata, haideti sa abandonam subiectul caci nu are rost ... Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) papa bun bio bebe |
Iulika29 spune:
Fetelor , Daniella va multumeste si noi de altfel.Si bineinteles ca va invitam la marele eveniment undeva pe la inceputul lui martie si anume: nasterea in direct.
Bubu este in a 9-lea cer så va spun sincer.A spus ca viata pare atat de perfecta cand totul e asa cum trebuie.Adica iti spune ca copilul tau este sanatos se dezvolta perfect in burtica , apoi avem un nazdravan sånåtos acasa care nu ne lasa så ne pierdem timpul aiurea ci så ne bucuram alaturi de el.Minunat!
AA si mai e bucuros ca, cica acum am cu cine så imi impart clamele de pår, machiajele si altele mai de gagici.Si el bineinteles ca asteapta cu nerabdare så ii cumpere de Craciun Bruculinului un elicopter din ala zbiurator prin caså ca så se joace el , bineinteles.Si apoi Brucu cum se arata ff interesat de 'trebile' lu' tat'su e clarå treaba.
Inca o data va multumesc si sunteti minunate,M-ati facut sa ma simt minunat intr-o zi minunatå.
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 18+