Dovlecei in sarbatoare*198*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

mary superbi baietii tai!! si nici mami a lor nu se lasa mai prejos! ce veselie mare e la voi!

cristina ma bucur ca emma e mai bine!! ce aparat ptr aerosoli ai luat? o prietena de-a mea si-a luat laica cu ultrasunete si e ff multumita de el, eficient, mic si silentios. a dat 270 ron pe el de pe met. ce fetita mare ai!! deja papa singurica cu lingurita, super!

liliaco tu esti intotdeuna o draguta!

bia mi-au dat lacrimile la mesajul tau .. ce cuvinte frumoase! stii cum o alintam pe anna .. gogoasa si intr-adevar, e tare dulce si lipicioasa ..

lali multumesc ptr aprecierile la adresa pozelor de la turta!

alex

cata m-a dat pe spate masinuta flacaului! super!

monikus sanatate multa frumosului tau! felicitari pentru pasii facuti singurel, intr-o luna sunt sigura ca va merge fara ajutor! pe de alta parte, imi pare tare rau de noptile nedormite .. of, daca as putea sa te ajut cumva, crede-ma ca as face-o!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Acum am vazut panoul de onoare.

Va multumesc!!

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 18+ cu cu fundita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Iuliko, ce fericire mare pe capul vostru! Felicitari inca o data, sa ramaneti mereu la fel de impliniti ca acum!
Elenuta, am luat OMRON, cum m-au sfatuit ieri fetele. Am dat 320 RON pe el, cam mult, nu ma asteptam sa fie asa de scump! Vad insa ca isi face bine treaba

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

croco sanatate multa amei!! la regimel ii poti da mar copt cu branzica, banana, orez fiert, supica cu morcov si albitura (poti pune si un praf de sare), carne fiarta. daca bea ceai, ii poti face ceai din frunze de afin cu un pic de glucoza, asta strange la burtica. oricum, tu axeaza-te pe hidratare, nu pe papica. da-i san cat de des, apica sau ceai.

vik sanatate multa!! off .. pneumonie .. imi pare tare rau! tin pumnii sa treaca repede!

lull

sabina ce frumoasa buburuza!!!!

papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

cristinica si eu tot pe omron eram setata, insa, daca am vazut ca prietena mea e multumita de asta laica, cred ca din asta imi voi lua.

pdap, eva e acasa caci e racita, tuseste rau si ii curge nasul. of .. azi, s-a culcat la pranz, a inceput sa tuseasca si pana m-am dus eu la ea (o pe gogoasa), vomitase deja in tot patul .. avea si in par .. ii dau sumetrolim, erdomed, ventolin puf .. vad ca si annei i se aud niste mucisori .. Doamne macar sa nu ia si ea ..

papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Doamnelor, va salut si pe dvs!

Crissbebe, doua vorbulite de la je: mi-a placut gestul tau de aseara de a intra si a cere scuze fetelor. Ai dat dovada de multa maturitate si, sincera sa fiu, m-ai surprins placut.
Da, o cearta lasa urme, asa e, insa depinde de noi si numai de noi sa trecem peste asta frumos: fara resentimente, un pic mai intelepti, hopefully!

Elle, am vrut sa iti trimit mesajul in care te intreban de-s eu vizata pe PM. Of course ca tehnologia ma depaseste, si de data asta (eram pe telefon si o sa imi mai ia ceva timp pana ma obisnuiesc cu deviceul). Sunt genul flower power si poate ca nu ti-am urat aici, pe forum, insa sunt atenta ca un mesaj important sa ajunga intr-un fel sau altul la destinatar. Cred ca voua v-am urat pe FB!
Nu mai pune la suflet, te rog frumos! Esti prea sensibila, pe cuvant.

Iulia, mami, daaa, am facut listele cu ce trebuie sa impachetam. Maine bagajelul! Doamne, abia astept!
Boieroica e bine. Ii multumesc lui Doamne Doamne ca este sanatoasa. Este din ce in ce mai comunicativa, este papusa complexului, toata lumea ii zice "happy baby"... imparte bezele in stanga si in dreapata!

Ma culc imediat, scriu mesajul asta de o ora, ma tzatzareste groaznic asta seara, nu stiu ce are.

Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Elle, of, ce rau imi pare de Evuta, acum am citit!
Sanatate multa si sper sa nu fi luat si Gogosica.

Cristina, m-am bucurat sa aud ca e mai bine frumoasa ta! Doamne ajuta!
Da, cu jobul meu, sunt super fericita cu decizia de a mai sta o perioada acasa. Mi-am dorit foarte mult ca primii doi ani sa o am pe Ana aproape, sunt atat de importanti pentru cresterea si dezvoltarea ei! Nicio cariera nu ma poate face sa zambesc atat de bine, cu toata inima, cand o vad pe Ana zambind dimineata cand se trezeste. Zambeste ca ma vede...
Ne apucam de treaba la modul serios pentru Lisa sau Alex...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Elle, of, ce rau imi pare de Evuta, acum am citit!
Sanatate multa si sper sa nu fi luat si Gogosica.

Cristina, m-am bucurat sa aud ca e mai bine frumoasa ta! Doamne ajuta!
Da, cu jobul meu, sunt super fericita cu decizia de a mai sta o perioada acasa. Mi-am dorit foarte mult ca primii doi ani sa o am pe Ana aproape, sunt atat de importanti pentru cresterea si dezvoltarea ei! Nicio cariera nu ma poate face sa zambesc atat de bine, cu toata inima, cand o vad pe Ana zambind dimineata cand se trezeste. Zambeste ca ma vede...
Ne apucam de treaba la modul serios pentru Lisa sau Alex...

spor la treaba si sa va dea Dumnezeu inca o minune, asa cum va doriti!

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Ola fetili...
Sa inceapa petrecerea..IULIK FELICITARI mamiko ptr buburuza...sunteti o familie perfecta..in formula comleta..

ELLE... ce fac fetele? Sanatate multa Evei...nu poti sa-i dai ceva preventiv Annei? Niste osccilo..ceva?
LALI inca o data ptr cadou...sunt superbi botoseii...cand voi avea timp voi face si poze..
NELA mersik mami de mesaj..gata bagajul? Ana ce mai face? Ceva poze nu mai vedem si noi?
SABINA sa-ti traiasca zambitoarea...
CRISTINA cum mai e Emma? Voiam sa te intreb daca tie ti-a recomandat dr sa-i pui dextametazona in aerosoli si ce cantitate ii pui? Saptamana trecuta am terminat si noi tratamentul...si acum suntem iar e antibiotic..

Oare ce mai era?

fericita de ALEX 22.09.09

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

ALEX primesti astea de la mine?..
Hai nu mai fi suparici si vino sa ne zici ce mai face Zeina...
Vrei sa vin la tine eu.....

fericita de ALEX 22.09.09

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Mergi la inceput