Dovlecei in sarbatoare*198*
Raspunsuri - Pagina 15
crissbebe spune:
Mai fetili mai stiti careva de Mada ceva? Oare ce mai face?
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
crissbebe spune:
Mda fi-miu mi-a furat papucul,s-a dus in dormitor dupa usa..cica sa nu-l vad si s-a pus pe lins...
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
raluk16 spune:
Elle sa fie sanatoase fetele!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
vik-cj spune:
Fete dragi pentru vorbele frumoase si incurajari. Adevarul e ca ma simt mai rau ca ieri (asta e impresia zi de zi...ca azi imi e mai rau ca ieri si ma termina psihic starea asta!) dar sper sa treaca odata...
Iulika super! Felicitari si sarcina usoara!
Sanatate dovleceilor bolnaviori si lui Eva de Elle...Elle pe bune, hai nu te mai supara din nimic...chiar nu merita.
Nela...concediu fain si spor la "munci" sa vedeti rezultatul cat de repede!
Va , seara faina!
de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vik-cj Fete dragi pentru vorbele frumoase si incurajari. Adevarul e ca ma simt mai rau ca ieri (asta e impresia zi de zi...ca azi imi e mai rau ca ieri si ma termina psihic starea asta!) dar sper sa treaca odata... Iulika super! Felicitari si sarcina usoara! Sanatate dovleceilor bolnaviori si lui Eva de Elle...Elle pe bune, hai nu te mai supara din nimic...chiar nu merita. Nela...concediu fain si spor la "munci" sa vedeti rezultatul cat de repede! Va , seara faina! de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009 Isabela |
of mami .. sa treaca repede boala asta.
nu ma supar draga mea, dar asa ca chestie .. uite ce "ouameni este unii" ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
Ellenuta spune:
citat din mesajul lui raluk16 Elle sa fie sanatoase fetele! Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 |
saru-mana mult!!!
pup si eu pe alexu maraicios! sa se faca baiat de comitet cat de curand si sa o lase pe mami a lui sa se mai odihneasca!
papa bun
bio bebe
crissbebe spune:
Elle m-am dus mai in urma si am constatat ca tocmai la tine am fost nesimtita...stiu ca nu e o scuza ca era tarziu si habar nu aveam in ce data suntem...dar imi cer mii de scuze... chiar imi pare rau ..
Dar in acelasi timp stiu ca tu esti o fata de milioane cu capul pe umeri nu zvarluga ca mine si ai sa ma ierti nu?
PLeessssseeeeeee....
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
Ellenuta spune:
citat din mesajul lui crissbebe Elle m-am dus mai in urma si am constatat ca tocmai la tine am fost nesimtita...stiu ca nu e o scuza ca era tarziu si habar nu aveam in ce data suntem...dar imi cer mii de scuze... chiar imi pare rau .. Dar in acelasi timp stiu ca tu esti o fata de milioane cu capul pe umeri nu zvarluga ca mine si ai sa ma ierti nu? PLeessssseeeeeee.... fericita de ALEX 22.09.09 Povestea Licuriciului Alexutz webshots |
hehe .. nici nu am cum sa fiu zvarluga la tonajul meu ..
stai linistita, nu ma supar eu asa usor ..
papa bun
bio bebe
crissbebe spune:
Draga mea zvarluga nu la fizic m-a referit..ci la pisic...
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
crissbebe spune:
Duamna Lali Flinstone...ia ia-te de urechi si treci la apel....de ce stasi in umbra si ne citesti...iesi afara...
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots