Dovlecei in sarbatoare*198*
Raspunsuri - Pagina 16
crissbebe spune:
Duamna Lili dvs? Pe unde umblati?
Ioanna.....dormiti?
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissbebe Duamna Lali Flinstone...ia ia-te de urechi si treci la apel....de ce stasi in umbra si ne citesti...iesi afara... fericita de ALEX 22.09.09 Povestea Licuriciului Alexutz webshots |
Da' e frig afara ,nu mai bine ies inauntru ?
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
crissbebe spune:
Poti sa iesi deunde vrei tu folosoafo....
iar esti smechera?
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
crissbebe spune:
Cred ca scriu in cercuri...folosoafo auzi tu...
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
Ellenuta spune:
citat din mesajul lui crissbebe Draga mea zvarluga nu la fizic m-a referit..ci la pisic... fericita de ALEX 22.09.09 Povestea Licuriciului Alexutz webshots |
hai hai ca stiu eu egzact ce ai vrut sa spui ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
crissbebe spune:
Hmmmmm aveam impresia ca am luat-o razna rau de tot si vb singura pe aici... Lali tu te prefaci ca ai treaba sa inteleg????
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
Lali_mete spune:
citat din mesajul lui crissbebe Hmmmmm aveam impresia ca am luat-o razna rau de tot si vb singura pe aici... Lali tu te prefaci ca ai treaba sa inteleg???? fericita de ALEX 22.09.09 Povestea Licuriciului Alexutz webshots |
Baaai,nu ma prefac,auzi?!Ii numar sforaicile/minut ale lu' barbati-miu ,ca doarme dus de pe la 12 ( dupa tura de noapte ) , si ma straduiesc sa termin ce ma chinui de o luna . Nu dezvalui secretul,ca asta seara arat la toata lumea parca vad ca nu place nimanui
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
iulia0807 spune:
citat din mesajul lui Lali_mete [quote]citat din mesajul lui crissbebe ] parca vad ca nu place nimanui [/size=1] Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009) Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi |
Da de ce vorbesti tu in dreptul altora? nu mai bine-ti vezi de numaratoare? poate pierzi sirul si cine stie ce se poate intampla.baga mare si termina si arata aci!
Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/
crissbebe spune:
Asa se lauda ea mereu.....
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
diamar78 spune:
Vik, lasa mami ca maine o sa fie mai bine. Stai tu sub plapumioara sa-ti fie bine.
Ele, sanatate Evei. Asa e la gradi, o saptaman da, o saptaman ba. Eu de maine il trimit iar la gradi ca aveam deja o saptamana de cand a stat acasa.
Lull, dar ceva tratament naturist/homeopat oare nu este pentru DA?
Lali, acum m-ai facut pe mine curioasa. Astept poze.
Vad ca s-a elucidat misterul.
Sa stiti ca am pus de cateva zile poze pe email. Nela, le-ai vazut?
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:12-17)