Dovlecei in sarbatoare*198*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Elle,te pup,sper ca nu eu sunt cea vizata, mi-ar parea rau, sa stii ...

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Hai Elle ca iar ma faci curioasa si ma lasi asa. Data trecuta cu uratul, am mers inapoi sa citesc mesaje, sa vad cine a scris pe forum in ziua aia fara sa ureze Annei, si am dat doar de Lali, care a zis ca stie la cine te referi, si nu la ea... acum iar nu stiu la ce fraza si la cine te referi. Nu ma lasa asa in suspans...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

pai daca citesti aici, nu citesti unde trebuie .. mesajul la care ma refer este cel in care ziceam eu ca sunt fete care au intrat pe forum, dar nu au urat un lma ...

nu stii ca asta e "regula" acum, tragi cu ochiul si comentezi/glumesti etc la "casuta" ta ..

fetelor, recunosc ca de la unele nu ma asteptam la nicio urare, insa, am avut parte si de surprize neplacute .. asta e, nu m-am suparat caci nu e genul meu, dragoste cu sila nu se poate .. eu ma ambalez repede, insa, la fel de repede imi trece ...

gata, nu mai zic nimic ca apoi va pica pe mine ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Buna ziua!

Monikus , am vrut sa te pup de aseara. Vroiam sa-ti zic ca azi am facut doar ROR-ul peste o luna mai mergem la vaccin.

Diamar am fost la doctor pentru vaccin si masuratori, trebuia sa mergem si la dermatologie (avem iar probleme), dar nu am gasit-o pe doctorita. Ioi, da' ce m-am necajit aseara cu mesajele, prima data pe forum si a doua oara pe mine (ca am zis ca nu se poate intampla de doua ori). O sa incerc sa nu mai scriu mesaje asa lungi, macar sa nu pierd prea mult.

Cristina ai fost haioasa cu soacra! Emma e scumpete de fata, am vazut eu ca vroia sa pape singurica, e deja independenta! Cum se mai simte?

Ne-a masurat si ne-a cantarit azi, are 10,6 kg si 77 de cm. Avem o doctorita noua care ne-a spus ca ar vrea sa ne trimita la un doctor pentru DA sa ne dea autovaccin, vom vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Aleeeex ,nu dai si tu o cafea ? Pliiiz,poate cu a ta trece durerea de cap.

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Citat:

Citat:

Hai Elle ca iar ma faci curioasa si ma lasi asa. Data trecuta cu uratul, am mers inapoi sa citesc mesaje, sa vad cine a scris pe forum in ziua aia fara sa ureze Annei, si am dat doar de Lali, care a zis ca stie la cine te referi, si nu la ea... acum iar nu stiu la ce fraza si la cine te referi. Nu ma lasa asa in suspans...

pai daca citesti aici, nu citesti unde trebuie .. mesajul la care ma refer este cel in care ziceam eu ca sunt fete care au intrat pe forum, dar nu au urat un lma ...

nu stii ca asta e "regula" acum, tragi cu ochiul si comentezi/glumesti etc la "casuta" ta ..

fetelor, recunosc ca de la unele nu ma asteptam la nicio urare, insa, am avut parte si de surprize neplacute .. asta e, nu m-am suparat caci nu e genul meu, dragoste cu sila nu se poate .. eu ma ambalez repede, insa, la fel de repede imi trece ...

papa bun
bio bebe

De cand a postat Raluka si pana acum,am pregatit papica puiului sa il hranesc,l-am hranit si in tot timpul asta am facut analiza pe text.
Eu asa am inteles din textul acela,ca este vorba de cineva al carui copil a fost serbat "aici" si ca mama acelui copilas nu a urat tot aici ceva. Am sperat sa nu fu eu aia despre care e vorba de fapt . DAr acum sunt aproape sigura ca eu sunt aia talentata . Deja ma doare capul . Eu am spus de la inceput ,din februarie ca nu pot fi altfel decat sincera .

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

ohooo .. stai linistita, nu esti tu!

papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Elle,te pup,sper ca nu eu sunt cea vizata, mi-ar parea rau, sa stii ...

Citat:

Citat:

papa bun
bio bebe

Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)

Doamne, nu iubita, cum sa fii tu??

cine citeste atent, descopera. oricum, nu mai vreau sa insist pe asta caci chiar nu ma deranjeaza ..

pupic

papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Buna dimi!

Sa stiti ca de ieri a inceput sa apara in fiecare marti cu ziarul adevarul o noua serie din colectia disney clasic.

te pup, am fost si am si luat-o!

si sa dau si eu ca omul, BUNA ZIUA !

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Oare sunt eu?
Glumesc, hai Ellenuto, zi-ne odata, ca murim aici de curiozitate!
Emma mea e muuult mai bine azi, deja si-a recapatat vocea, mai haraie putin dar e clar spre bine. Nu am mai dus-o la injectii azi, ii fac doar aerosoli.
Lull, deci exista vaccin pentru DA? Nu atiam, ar fi supertare!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninny spune:

Felicitari Iulika, sarcina usoara si sa ai o fetitza sanatoasa, ce frumos exact cum ti-ai dorit, felicitari inca o data,

salutari la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Buna!
Mai Lali,ma straduiesc de vreo 3 zile sa-ti scriu un mesaj...nu m-am straduit suficient se pare..in fine,sper sa reusesc acum:
imi pare rau de we-ul trecut.asa a fost sa fie.mai dar tu pe cine vroiai sa intalnesti?-o mamica frumoasa,bla,bla si roscata?cine-i maica aia?Fremoasa,vorba Techilei,de pus la poza n-am fost niciodata si roscata poate acum vreo 10-12 ani!
hai ,te pup si pe tine si pe Paulica.cum mai e cu mucii? vezi si nici nu ne-am intalnit!daca ne intalnea ziceai ca-i are de la Ukone!
Auzi si mai e ceva,nu te mai stresa de toate nimicurilel...se terminase o disputa si nu incepuse alta?
Sotul meu in care eu am mare incredere imi zice mereu: HAI SA FIM MAI BUNI!Evident ,nu toata lumea trebuie sa aiba incredere in gandirea in indemnul lui..

Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Nela,ce face Banana? va pregatiti de concediu asa-i?te pup

Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/

Mergi la inceput